|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W dupie mam te święta i prezenty. Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przegrałeś kasę przeznaczoną na prezenty? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W dupie mam te święta i prezenty. Pozdrawiam serdecznie  siwy a jest cos czego w dupie nie masz ???? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
tata: aston martin db 9 mama: tydzien w aspen zona: drobny gadzet z diora, jakas kolia... corka: disneyland w ogrodzie za domem dla mnie... niewiem, moze jakies ubranie od armaniego ? zastanowie sie... wesołych swiat 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ale na dzień tyle mu wystarcza czy na tydzień 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Narzeczonej kupie cos w weekend na razie zadbalem o siebie  Telewizor LCD + Polsat Cyfrowy  a przyszlym tesciom chyba dam druki do placenia abonamentu  ale pierwsze pol roku darmo  Zaraz Schalke-Mainz 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ale na dzień tyle mu wystarcza czy na tydzień  A czemu Cie nie ma tam, gdzie powinienes byc? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rodzice: narysowałem na dużym formacie nasz rodzinny dom, bo nie podoba mi się aktualny obraz w ramie w salonie + kalendarz do kuchni, oczywiście własnego projektu z różnymi fajnymi rodzinnymi zdjęciami siostra + szwagier: portret (taki z jajem) brat: jeszcze nie wiem, ale młody uczy się na policjanta, więc coś w tę stronę będzie chrześnica: portret zrobiony w photoshopie gdzie przerobilem ją na aniołka dla siebie: playstation 3 :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem jeszcze dodać, że wg. mnie fajniej jest jak ktoś w prezent włoży większy wysiłek niż pójście do sklepu i wybranie czegoś co jest aktualnie potrzebne. Potem są fajne pamiątki, a jaka będzie pamiątka z playstation ? Zmarnowane tysiące godzin z padem w ręku zamiast poznawania fajnych panienek :-) heheheheehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rodzice: narysowałem na dużym formacie nasz rodzinny dom, bo nie podoba mi się aktualny obraz w ramie w salonie + kalendarz do kuchni, oczywiście własnego projektu z różnymi fajnymi rodzinnymi zdjęciami siostra + szwagier: portret (taki z jajem) brat: jeszcze nie wiem, ale młody uczy się na policjanta, więc coś w tę stronę będzie chrześnica: portret zrobiony w photoshopie gdzie przerobilem ją na aniołka dla siebie: playstation 3 :-) ehh przypomiało mie się dzieciństwo. uwielbiałem robić laurki:))
|
|
|
Link skopiowany do schowka