|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na to,że kolejny Sylwester spędzę na forum(czytaj w domu) moja świeżo zaślubiona małżonka nie wyraziła chęci wyjścia do zaprzyjaźnionego lokalu więc ce la vie W sumie to nie ma co narzekać,towarzystwo się znajdzie,do łóżka niedaleko,żyć nie umierać. Nie ma to jak sieć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No co Ty? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja w tym roku dostałem 3 zaproszenia na sylwka  Od TVP1, TVP2 i Polsatu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie rozumiem jak mozna w ten dzien siedziec w domu no chyba ze impreza jest a tak siedziec w sylsetra zeby siedziec dla mnie to masakra Nie pamietam zebym siedzial w sylwestra w domu chyba ze mialem 14 lat bo w wieku 15 lat upajalem sie swietnym winem cherry 18  Od tego momentu zawsze poza dmem Od 3 lat wyjezdzalem do zakopca niestety w tym lipa ale pierwszy wypad na sale  zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja nie rozumiem, tej zajebistej spinki na sylwestra, mi wystarczy jak spedze czas obojetnie gdzie byle tylko z osobami ktore cos dla mnie znacza
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a to jest jakiś wstyd, jak się siedzi w domu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się miało 18 lat to był wstyd - każdy za wszelką cenę chciał gdzieś iść  Teraz? Teraz to ja mam na sylwestra jak to się mówi "wyjebane". Do Zakopca mógłbym pojechać, ale gdzieś pić na chacie to mi się po prostu nie chce 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja to raczej do Krakowa śmigam, jakieś wódźitsu u kumpla i na Beatke Bajm czy tam Kozidrak na rynek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się miało 18 lat to był wstyd - każdy za wszelką cenę chciał gdzieś iść  Teraz? Teraz to ja mam na sylwestra jak to się mówi "wyjebane". Do Zakopca mógłbym pojechać, ale gdzieś pić na chacie to mi się po prostu nie chce  Ja jestem w takiej sytuacji  Tez mam wyj**** na Sylwestra, ale rowiesnicy wolą się bawic na wiejskich zabawach  Przy disco z pola...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja jadę do Warszawy na ślub kuzynki mojej dziewczyny i wieczorem jest wesele sylwestrowe. Ciekawie będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie bez rewelki. Call Of Duty MW2 multi do rana  . Ale planuję krótką przerwę między 23:55, a 0:05 hehe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
''Jest wesoło gra orkiestra więc z jedynką spędź sylwestra''. A tak serio no bez jaj takie celebrowanie na siłę nowego roku i napinki w stylu 'obciach siedzieć w domu' to mi pachnie gimnazjum. Jak coś bedzie to sie pójdzie jak nie to noc jak noc  Ale póki co nie wróżę sobie rewelacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja miałem iść z bliższą koleżanka Ale kurw... nie idę bo jej koleżanka nie chce iść tam gdzie my mieliśmy iść ;/ i idzie z tamta ;/ A ja jak zwykle do kolegów eh ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja miałem iść z bliższą koleżanka Ale k//u//r//w... nie idę bo jej koleżanka nie chce iść tam gdzie my mieliśmy iść ;/ i idzie z tamta ;/ A ja jak zwykle do kolegów eh ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym roku wyjatkowo fajnie to wypadlo i wyszla swietna okazja do kilkudniowego wypadu z najblizsza ekipa  kilka dni w gorach w zimowej aurze , w tym zabawa sylwestrowa z daleka od miasta , super sprawa  sylwester to taki pretekst , tez uwazam ze to przereklamowany dzien ale WARTO GO WYKORZYSTAC !! jak ktos ma takie mozliwosci 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Jak się miało 18 lat to był wstyd - każdy za wszelką cenę chciał gdzieś iść  Teraz? Teraz to ja mam na sylwestra jak to się mówi "wyjebane". Do Zakopca mógłbym pojechać, ale gdzieś pić na chacie to mi się po prostu nie chce  Ja jestem w takiej sytuacji  Tez mam wyj**** na Sylwestra, ale rowiesnicy wolą się bawic na wiejskich zabawach  Przy disco z pola... Nie wiem co w tym dziwnego, chyba że wolisz siedzieć pić i mulić przy hip hopie.Więcej luzu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i ja sylwestra spędze w domku.Pewnie cos wypije i pooglądam co w tv.Szczerze to nawet nic nie planowałem z racji paskudnego ostatnio samopoczucia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wafel nie każdy lubi robić kaczuszki 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Wafel nie każdy lubi robić kaczuszki  To pajacyki niech robi 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
No i ja sylwestra spędze w domku.Pewnie cos wypije i pooglądam co w tv.Szczerze to nawet nic nie planowałem z racji paskudnego ostatnio samopoczucia. ja właśnie gadam z kumplem, u którego najprawdopodobniej będę świętował Nowy Rok z kolegami i KOLEŻANKAMI i nie będzie miał nic przeciwko jak wpadniesz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|