|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doczekać się na odpowiedz od nich to tez parodia... Podstawowe pytanie - czy na skrzynkę, z której wysłałeś pytanie otrzymałeś najpierw automatyczne potwierdzenie przyjęcia Twojego maila?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doczekać się na odpowiedz od nich to tez parodia... Podstawowe pytanie - czy na skrzynkę, z której wysłałeś pytanie otrzymałeś najpierw automatyczne potwierdzenie przyjęcia Twojego maila? tak. mam im wyslac dokumenty potwierdzone notarialnie. wlasnie mi tak odpisali. przeciez to jakas farsa............
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
doczekać się na odpowiedz od nich to tez parodia... Podstawowe pytanie - czy na skrzynkę, z której wysłałeś pytanie otrzymałeś najpierw automatyczne potwierdzenie przyjęcia Twojego maila? tak. mam im wyslac dokumenty potwierdzone notarialnie. wlasnie mi tak odpisali. przeciez to jakas farsa............ ta farsa u notariusza trwa 10 minut i robi to na miejscu drugie 10 minut (z wypiciem browca)zajmuje zrobienie skanu i wysłanie mejla i po kłopocie w 20 minut.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie piję piwa. bawi mnie to, że aby przejść weryfikację jakiegoś durnego konta trzeba się bawić w takie cuda...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Tyle że za tą farsę trzeba zapłacić i jeszcze tracić czas. Nawet w Mbanku nie ma takiej weryfikacji, a też mnie tam nigdy nikt na oczy nie widział.
Ogólnie to przesyłanie jakichkolwiek skanów to największa głupota z jaką się spotkałem w internetowej bukmacherce.
Jak ktoś choć trochę ogarnia Photoshopa to bez problemu podrobi każdy dokument, łącznie z pieczątką i podpisem notariusza.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie piję piwa. bawi mnie to, że aby przejść weryfikację jakiegoś durnego konta trzeba się bawić w takie cuda... Nie trzeba. Trzeba czytać forum (było o "współczesnej szlachcie") albo uwazać gdzie sie przelewa. Ale przynajmniej pograsz w AO.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem co masz na myśli mówiąc 'współczesna szlachta'.
|
|
|
|
|
|
|
Musi to jeszcze potwierdzić "wspólczesna szlachta".
UWAGA: Wszystkie przesyłane kopie dokumentów muszą być potwierdzone przez władze lokalne. Dokumenty muszą być potwierdzone przez jedną z niżej wymienionych osób; Prawnik/Radca prawny Księgowy / Menadżer banku Strażnik prawa (policja, straż miejska, straż pożarna, itp.) Doktor / dentysta / farmaceuta Nauczyciel / profesor 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poprosiłem gościa żeby do mnie zadzwonił. Niestety: jeśli pieniądze znajdują się na 'portfelu' australijskim podlegają tamtejszemu prawu. Jeśli chcemy je wypłacić, lub dokonać zakładów na jakiekolwiek zdarzenie odbywające się na terenie Australii musimy ten proces weryfikacji przejść. W sumie to może i dobrze, że się tak stało. Laikiem byłem w tej sprawie. Teraz wiem już wszystko 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
grać mozesz bez weryfikacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to grac mozna bez weryfikacji, a jak sie bedzie chcialo przelac na konto glowne to wtedy trzeba weryfikowac?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to grac mozna bez weryfikacji, a jak sie bedzie chcialo przelac na konto glowne to wtedy trzeba weryfikowac? z australijskiego nie da się wypłacić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to grac mozna bez weryfikacji, a jak sie bedzie chcialo przelac na konto glowne to wtedy trzeba weryfikowac? z australijskiego nie da się wypłacić  przeczytales jakie bylo pytanie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli dopóki nie zagram na 250 rynkach to nie mogą mi naliczyć premium charge? Rozumiem też, ze jeżeli wszędzie będą ptaszki to trzeba się martwić? (brakuje mi tylko w markets). odświeżam, mam jeden x zielony i cztery ptaszki  kiedy i jakie opłaty mi zostaną naliczone? jak przekroczę 250 rynków? to wtedy będą pobierane prowizje? jakie? Nie mogę się w tym gównie połapać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yahoo przeczytałem, ale chyba bez zrozumienia  zabiegany dziś jestem, wybacz.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
to grac mozna bez weryfikacji, a jak sie bedzie chcialo przelac na konto glowne to wtedy trzeba weryfikowac? grac można bez weryfikacji, ale po jakims czasie sie upominają o weryfikację i grożą blokiem konta- przynajmniej tak było w moim wypadku, przelac nigdzie nie przelejesz nawet na konto główne, tym bardziej wypłacac
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy mógłbyś ktoś polecić jakiś darmowy program do obstawiania w Betfairze.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Do obstawiania powinien wystarczyć Betfair Rapid. Jeżeli myślisz o tradingu, szybkim otwieraniu i zamykaniu pozycji to chyba jedyną darmową szybką aplikacją z "drabiną" jest Geeks Toy o interfejsie podobnym do BetTrader Evolution.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie mam pytanie dlaczego zakład Skra - Asseco postawiony o godzinie 17.44 został uniewazniony?? dodam ze mialem zwycieswto reski i jak odchodzilem od kompa to zaklad widnial jako przyjęty? oplaca sie do nich pisac czy nic nie poradze na ta sytuacje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|