DZIEŃ NR 1
KUPON 1 [
efortuna.pl]
Stawka: 1oozł
Wygrana: 487zł
Skuteczność: 8/9 = 88.8%
Komentarz: Typy dnia mnie nie zawiodły. Szkoda Melo, jednak nie miałem nadzieję, że zagra Williams narobił mi mnóstwo nadziei i IV kwarcie ale niestety brakło czasu.
KUPON 2 [
efortuna.pl]
Stawka: 1oozł
Wygrana: 487zł
Skuteczność: 8/9 = 88.8%
Komentarz: Jak wyżej.
KUPON 3 [
efortuna.pl]
Stawka: 280zł
Wygrana: 0.00zł
Skuteczność: 14/23 = 61%
Komentarz: Blok 2 - L.James, brakło 0.5 pkt - Szkoda, bo blok był świetny. Blok D to jedyny blok, z którego się ciesze. 3 Spotkania i 3 pudła umieszczone w jednym bloku, dlaczego nie mogło być tak dalej...Następnie T.Parker jeżeli mecz się zaczyna od 2/9 to 18 pkt to sfera marzeń. Fatalny sezon Parkera. A.Brooks brakło celnej trójki na 1 minutę przed końcem a było blisko. Zbyt rzadko był faulowany. Kevin Durant - frajerstwo dnia, w dogrywce linię pokonał ale taki urok gry na ziemi. Gay? Misie 130 pkt a on nie robi overa, grał na skuteczności jak polscy politycy w spełnianiu swoich obietnic.
Ogólnie załamka, gdybym lepiej poustawiał zawodników w blokach byłaby bardzo ładna sumka. Niestety nawet zwrotu nie ma i 280zł poszło do kosza.
KUPON 4 [
efortuna.pl]
Stawka: 210zł
Wygrana: 0.00zł
Skuteczność: 12/17 = 61%
Komentarz: DRAMAT, w każdym bloku bo jednym błędzie. Nie wiem jak można tak pechowo dobrać ich w pary lub trójki. Błędem było, że nie pograłem tych kuponów po 3x za mniejszą stawkę ale z innymi kombinacjami.
Podsumowanie Dnia:
Stawka Całkowita: 690zł
Wygrana: 975zł
ZYSK: 285zł
Skuteczność: 14/23 = 61%
Komentarz:Należy się cieszyć z zysku, jednak przy takiej skuteczności jest minimalny. Szkoda przede wszystkim fatalnego rozbicia w blokach i tego, że tyle meczy w NBA dopiero w środku tygodnia. Pozostał ogromny niedosyt.
[
Linked Image]