Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

...:::Kobiece piersi:::...
[Linked Image]

Nietypowy temat tytułu i nietypowe typy smile

Jak gram:
Beznadziejnie, jak milion typerów amatorów liczę, że jednego dnia wejdą wszystkie mecze i będę milionerem. Ale do rzeczy, typuje raczej jedynie Playerów z NBA, gram zazwyczaj overy, jeżeli mam przeczucie co do undera to dane zdarzenie omijam(rzadko stawiam under)

Gdzie gram: Fortuna, jedyny prawie buk naziemny, który oferuje tego typu zakłady.

Kupony wklejam w linku do strony fortuny, nie wiem jak mam je dodać aby były tak samo widoczne jak piersi smile które będę przyklejał do każdego kuponu dnia smile Dzięki temu liczę, że popularność odwiedzin tematu będzie duża smile

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Bodzio21
DZIEŃ NR 1

KUPON 1 [efortuna.pl]

Stawka: 1oozł
Wygrana: 487zł
Skuteczność: 8/9 = 88.8%

Komentarz:
Typy dnia mnie nie zawiodły. Szkoda Melo, jednak nie miałem nadzieję, że zagra Williams narobił mi mnóstwo nadziei i IV kwarcie ale niestety brakło czasu.

KUPON 2 [efortuna.pl]

Stawka: 1oozł
Wygrana: 487zł
Skuteczność: 8/9 = 88.8%

Komentarz:
Jak wyżej.
KUPON 3 [efortuna.pl]

Stawka: 280zł
Wygrana: 0.00zł
Skuteczność: 14/23 = 61%

Komentarz:
Blok 2 - L.James, brakło 0.5 pkt - Szkoda, bo blok był świetny. Blok D to jedyny blok, z którego się ciesze. 3 Spotkania i 3 pudła umieszczone w jednym bloku, dlaczego nie mogło być tak dalej...Następnie T.Parker jeżeli mecz się zaczyna od 2/9 to 18 pkt to sfera marzeń. Fatalny sezon Parkera. A.Brooks brakło celnej trójki na 1 minutę przed końcem a było blisko. Zbyt rzadko był faulowany. Kevin Durant - frajerstwo dnia, w dogrywce linię pokonał ale taki urok gry na ziemi. Gay? Misie 130 pkt a on nie robi overa, grał na skuteczności jak polscy politycy w spełnianiu swoich obietnic.

Ogólnie załamka, gdybym lepiej poustawiał zawodników w blokach byłaby bardzo ładna sumka. Niestety nawet zwrotu nie ma i 280zł poszło do kosza.

KUPON 4 [efortuna.pl]

Stawka: 210zł
Wygrana: 0.00zł
Skuteczność: 12/17 = 61%

Komentarz:
DRAMAT, w każdym bloku bo jednym błędzie. Nie wiem jak można tak pechowo dobrać ich w pary lub trójki. Błędem było, że nie pograłem tych kuponów po 3x za mniejszą stawkę ale z innymi kombinacjami.

Podsumowanie Dnia:

Stawka Całkowita: 690zł
Wygrana: 975zł
ZYSK: 285zł
Skuteczność: 14/23 = 61%

Komentarz:
Należy się cieszyć z zysku, jednak przy takiej skuteczności jest minimalny. Szkoda przede wszystkim fatalnego rozbicia w blokach i tego, że tyle meczy w NBA dopiero w środku tygodnia. Pozostał ogromny niedosyt.

[Linked Image]

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

Last edited by Haz$; 04/01/2010 05:53.
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
DZIEŃ NR 2

KUPON 5 [efortuna.pl]

KUPON 6 [efortuna.pl]

KUPON 7 [efortuna.pl]

[Linked Image]

p.s jakby ktoś z moderatorów był tak miły i usunął post wyżej )

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (The Boss, Sensei, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, burbon, ANZELMO, rafal08, poozon), 4,575 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,553
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026