|
|
|
|
czyli co buki te 2 % na siebie biorą dodatkowe czy poprostu nie zmienili w systemie swoim i dlatego liczy 10% dalej? zmienić takie coś w systemie, to sekundowa sprawa to w końcu co jest z tym 12% ?  A może nie ma ,żadnych 12%? A może nie chcą sobie ,strzelić w stopę,a może wzieli na siebie te 2%? Patrząc na marże jakie teraz ma taki sts,to co im 2%? jak marże zwiększyli do takich rozmiarów,że chyba dogonili w tym Bułgarów
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czyli co buki te 2 % na siebie biorą dodatkowe czy poprostu nie zmienili w systemie swoim i dlatego liczy 10% dalej? zmienić takie coś w systemie, to sekundowa sprawa A na jakiej podstawie mają to zmienić ? To jest ich "podatek regulaminowy". Ustawa zmieniła podatek od sumy wpłat a nie od pojedynczej wpłaty. Raczej musieli by zmienić regulamin i go zatwierdzić. To trochę trwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS już ma 12%, a Fortuna możliwe, że wzięła to na siebie
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
czyli co buki te 2 % na siebie biorą dodatkowe czy poprostu nie zmienili w systemie swoim i dlatego liczy 10% dalej? zmienić takie coś w systemie, to sekundowa sprawa A na jakiej podstawie mają to zmienić ? To jest ich "podatek regulaminowy". Ustawa zmieniła podatek od sumy wpłat a nie od pojedynczej wpłaty.
Raczej musieli by zmienić regulamin i go zatwierdzić. To trochę trwa. podążając za Tobą pytam : to na jakiej podstawie prawnej klient dziś płaci 10% od pojedynczego kuponu skoro w ustawie jest 12% ? ps. na zmianę regulaminu mieli bity miesiąc wiec to kiepska wymówka a w dodatku podatek jest ustawowy a nie regulaminowy i został zmieniony wraz z podpisem Prezydenta. ps2. to Minister zatwierdza regulamin buka a nie buk podatki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy macie również problem z zalogowaniem sie do fortuny??? podaje wszystko co trzeba, juz nawet poprosilem o haslo i przyslali mi sms + mail, wpisuje i powraca mi do okna logowania......wiem ze jest alternatywa czeskiej strony no ale nie wiem czy tylko u mnie wystepuje ten przypadek. Tak samo strona sts klikam na "jestem klientem" i nic sie nie dzieje moge klikac ze sto razy i bez zmian. Juz sobie mysle ze moze cos z kompem nie tak, moze jakies dziadostwo mi sie dostało i blokuje wszystko....HELP!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
podążając za Tobą pytam : to na jakiej podstawie prawnej klient dziś płaci 10% od pojedynczego kuponu skoro w ustawie jest 12% ? ps. na zmianę regulaminu mieli bity miesiąc wiec to kiepska wymówka a w dodatku podatek jest ustawowy a nie regulaminowy i został zmieniony wraz z podpisem Prezydenta. ps2. to Minister zatwierdza regulamin buka a nie buk podatki  Klient nie płaci podatku od stawki. Podatek płaci buk od sumy wpłat. Np. w STS w regulaminie jest Wygraną w przypadku trafnego wytypowania wyniku jest iloczyn 90% stawki i kursu przypadającego na ten typ.Na jakiej podstawie zabierają 12% ? Jedyne prawo jaki przychodzi mi do głowy, to "prawo kaduka". Jako klienta obchodzi mnie jedynie podatek "od wysokiej wygranej"
|
|
|
|
|
|
|
nie bedziemy tutaj dyskutować  prośba o nowy temat już jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS już ma 12%, a Fortuna możliwe, że wzięła to na siebie To że oni to pierwsi wprowadzą było pewne  Lepiej niech wezmą się w garść bo upadli już dawno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zas w profilu uzytkownika jesli ktos gral z karta nie ma juz pokazanych wyslanych kuponow, bylo to bardzo wygodne do sprawdzenia jesli ktos mial ich duzo lub zalegle z kilku dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co mi sie wydaje firmy 2% wzieły na siebie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W Milenium podatek dalej 10 %. Kuponik puszczałem 2 stycznia i dalej mnożnik x 0.9
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zas w profilu uzytkownika jesli ktos gral z karta nie ma juz pokazanych wyslanych kuponow, bylo to bardzo wygodne do sprawdzenia jesli ktos mial ich duzo lub zalegle z kilku dni Przeglad zakladow powrocil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Basketbal | 1.Poland-mens
...no comment...To z ich oferty w j.angielskim...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie, czy te numery spotkań z angielskiej wersji jezykowej w necie są zgodne z polskimi numerami w punkcie ?
Nie chce mi sie skreslac w punkcie, wole napisac w domu i uniknąć konfrontacji z dziadkami w kapeluszach.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy orientuje sie ktos czy unihokej czeski (Fortuna Extraliga)jest w ofercie polskiej?
|
|
|
|
|
|
|
Czy orientuje sie ktos czy unihokej czeski (Fortuna Extraliga)jest w ofercie polskiej? czasami dają
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Napiszę coś jako ciekawostkę i ku przestrodze (choć ciężko się byloby zabezpieczyć przed tym co mnie spotkało)
Zbierałem przez cały rok w pocie czoła punkty w klubie fortuny. Często zdarzało się że wysyłałem na siłę kupony - byleby tylko nabić te 500 pnkt... Po całym roku z zebranych prawie 140 000 punktow zamówiłem NAGRODĘ GŁÓWNĄ -zestaw kina domowego LG ( NA zdjęciu w folderze przez fortunę wydanym był zestaw identyczny z takim jaki juz posiadam w domu - wartosci 1300-1500 zł ) Nagroda ta miała być prezentem dla dziewczyny.
Dziś przyszla dlugo oczekiwana nagroda - Zestaw Lg ale nie ten który mieli na zdjeciu w folderze a miast tego przyslali NAJTANSZY (z okolo 20 dostepnych modeli) zestaw HT303PD wartosci 579 zł!!!
Zeby było bardziej szokująco i kontrastowo to 2-ga pod wzgledem wartosci punktowej nagroda (za 100 000 pnkt) - monitor LG M2094D-PZ jest warta od 800-1100 Pln!!!
Czyli że przyslali mi glowna nagrodę WARTOŚCI POŁOWY 2giej nagrody!!!
Zadzwoniłęm do nich i w odpowiedzi usłyszałem jakieś bezsensowne tłumaczenie o całkowitym budzecie przeznaczonym na zakup nagród i próbowanie zwalania całej winy na przelożonego osoby z którą rozmawiałem... ŻENADA
Nie wiem czy smiać się czy plakać w tej syt.
FORTUNO NIEŁADNIE tak postępować z klientem. Pokazaliście że macie mentalność godną POSPOLITEGO ZŁODZIEJASZKA.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie od dziś wiadomo, że polskie programy lojalnościowe nie są atrakcyjne dla klienta. Nie warto być oddanym konkretnej marce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zeby było bardziej szokująco i kontrastowo to 2-ga pod wzgledem wartosci punktowej nagroda (za 100 000 pnkt) - monitor LG M2094D-PZ jest warta od 800-1100 Pln!!!
Czyli że przyslali mi glowna nagrodę WARTOŚCI POŁOWY 2giej nagrody!!! Nie zdziwiłbym się, jak z drugą nagrodą tez robią podobne rzeczy. Przyślą inny monitor LG o mniejszej wartośći i także wykręcają się bezsensowną gadaniną tak jak w Twoim przypadku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka