|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grali w Rzeszowie, moze dlatego anulowali, ze Skra byla podana jako gospodarz?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś w ostatnim okresie weryfikował konto w BETFAIR w celu gry na rynkach australijskich KYC . Korzystam obecnie z innego konta a dawniej weryfikowało się to łatwiej... Czy wszystkie metody wymuszają udanie się do radcy prawnego i zrobienie potwierdzenia notarialnego dowodu. znalazłem taką metodę weryfikacji ktoś korzystał??? Procedura weryfikacji adresu: Przyślemy Tobie list zawierający unikalny kod. Następnie należy odesłać nam dany kod wraz z załączoną kopią dokumentu weryfikującego tożsamość i wiek korzystając z jednej z poniższych opcji: Pocztą - w opłaconej wcześniej, załączonej kopercie Pocztą elektroniczną - [email protected]Aby uzyskać więcej informacji prosimy skontaktować się z zespołem weryfikacji poprzez: Faks: +44208 834 8011 Email: r& [email protected]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam zamiar zarejestrować się u nich dla bonusu 250euro w kasynie, jednak z tego co tu czytam to mogą robić problemy przy wypłacie, jakieś dziwne weryfikacje itp. Rzucanie kłód pod nogi to u nich normalka czy robią to tylko wybranym klientom bo nei chcę ewentualnie potem czekać 3 tyg. na kase
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam na betfair jest taki rynek : Daily Goals 29 Dec PL , Dotyczy on wszystkich spotkan tego dnia czy tylko wybranych (jak tak to ktorych) z gory dziekie za odp
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Witam na betfair jest taki rynek : Daily Goals 29 Dec PL , Dotyczy on wszystkich spotkan tego dnia czy tylko wybranych (jak tak to ktorych) z gory dziekie za odp dotyczy wszystkich meczów Premier League danego dnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam na betfair jest taki rynek : Daily Goals 29 Dec PL , Dotyczy on wszystkich spotkan tego dnia czy tylko wybranych (jak tak to ktorych) z gory dziekie za odp Przecież ten rynek jest w całkiem konkretnej kategorii, a mianowicie: Piłka nożna / Europa - Anglia / Premier League / 29 grudnia, a więc odpowiedź brzmi: wszystkie mecze tego dnia, tej ligi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam zamiar zarejestrować się u nich dla bonusu 250euro w kasynie, jednak z tego co tu czytam to mogą robić problemy przy wypłacie, jakieś dziwne weryfikacje itp. Rzucanie kłód pod nogi to u nich normalka czy robią to tylko wybranym klientom bo nei chcę ewentualnie potem czekać 3 tyg. na kase weryfikują wszystkich klientów
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Czy support bf ma wolne od świąt do Nowego Roku? Zawsze w ciągu 24h miałem odpowiedź/telefon a teraz echo, replay dostałem. Dziwne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wy też nieustannie macie problem ze sprawdzaniem swojego P/L z uwagi na "tworzenie konta australijskiego"? Da się ten szajs jakoś obejść? Szlag mnie zaraz trafi, tym bardziej, że nie używam żadnego pieprzonego australijskiego konta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakie stosujecie metody zabezpieczeń przed "awarią" BF, wiadomo że jak ktoś ma wiele otwartych pozycji, a zdarzy się takie coś to oznacza katastrofę... Myślałem o jakimś sofcie, ale Szewa coś pisał że to niewiele i nie zawsze pomaga. Myślałem też aby wpłacić cześć środków na inne giełdy i robić kontre w razie czego...
Jakie wy macie na to sposoby? (pytanie do traderów:)
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Zadziwiające problemy techniczno- marketingowe ma Spółka Bf w XXI Wieku. Np z medycznego punktu widzenia każdy lekarz potwierdzi ,że stosunki przerywane są nerwicogenne i je odradzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj straciłem na przewalutowaniu 45e  wczoraj wypłacałem z bf do mb, a dzisiaj wpłacałem z mb do bf...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Orientuje się ktoś czy mają jakiś bonus na zakłady obecnie dla nowych graczy? Wiem, że w kasynie 250e ale chodzi mi raczej o same zakłady.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam,moglby ktos napisac co trzeba dokladnie zrobic zeby korzystac bez problemu z konta australijskiego?Z gory dzieki. Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja ostatnio to robilem: wyglada to tak: aby móc swobodnie grac na rynkach australijskich należy przesłać do bf na [email protected] mail, w którym bedzie: -poświadczony notarialnie nasz dowód osobisty/prawo jazdy -poświadczony notarialnie wydruk bankowy, na którym widoczne są nasze dane: Imię, Nazwisko oraz adres. jeśli wpłacałeś kiedykolwiek kartą do BF musisz wysłać również wydruk takiej transakcji (również musi być to potwierdzone notarialnie). Jak czegoś nie wiesz to pytaj 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A czym rożni się ten rynek australijski od podstawowego?
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Żeby zagrać zdarzenia rozgrywane na rynku australijskim np. AO to musisz zrobić transfer środków na drugie konto. Jeżeli nie zrobisz weryfikacji KYC to z konta australijskiego nie wypłacisz $$$ Kiedyś wystarcza zwykła faktura z nazwiskiem, a teraz w notariusza ludzie muszą się bawić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czym rożni się ten rynek australijski od podstawowego? na rynku podstawowym nie zagrasz spotkań odbywających się na terytorium Australii...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
:| Z jakiego względu takie zabezpieczenia?
|
|
|
|
|
|
|
:| Z jakiego względu takie zabezpieczenia? to pytanie do rządu Tasmanii 
|
|