Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#3600384 07/01/2010 05:12
A
veteran
veteran
A Offline
sluchajcie mam taki problem otóż przyjezdzam z rodziną do polski w maju mysle ze na jakies 3 tygodnie i teraz tak

1 tydzien rezerwacja na wesele mojego najlepszego przyjaciela
2 tydzien wczasy
3 tydzien płacz oraz zgrzytanie zębami na mysl o powrocie do codziennosci

i teraz przechodzimy do sedna sprawy jakie miejsce proponujecie na wczasy pod koniec maja obojętnie nasza ojczyzna czy nie ważne aby miło spędzić czas
ale bardziej sklanialbym sie do wyjazdu gdzies dalej bo u nas w maju nad bałtykiem jeszcze za zimno znowu w górach nie widze moich dzieci spacerujacych dzien w dzien szlakami
Bułgaria? jak sie przedstawia tam pogoda w tym okresie moze Chorwacja?

budżet to jakies 4-5k pln na 4 osoby
dzieki za każdą odpowiedz
pozdrAVIAm

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Polecam Paryż i parki rozrywki. Disneyland, Park Asterixa. Dzieciaki będą Ci wdzięczne do końca życia a i dla ich rodziców to frajda nieprzeciętna smile Myślę, że zakładając podróż autem i tani, ale przyzwoity hotel typu F1 czy Ibis jesteś w stanie zmieścić się w planowanym budżecie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja w tym roku robię sobię długi weekend i jadę w dniach 1-9.5 do Chorwacji,Bośni i Serbi.
Pomyśł się zrodził gdy zobaczyłem że 1-2.5 będzie mecz Dynamo-Hajduk a 8-9.5 Partizan-Crvena Zvezda. Miedzy meczami zrobie objazdówkę po Chorwacji i Bosni, zobaczę m.in Plitwickie Jeziora,Zadar,Trogir,Dubrownik,Mostar,Sarajewo oraz Zagrzeb i Belgrad.

Moje propozycje na majówkę to:
-Wegry
-Ukraina(objazdówka po Kresach Wschodnich-m.in:Lwów,Drohobycz,Truskawiec,Halicz,Stanisławów,Czrniowce,Chocim,Kamieniec,Krzemieniec,Ławra Pieczerska,Łuck).
-Białoruś+Litwa (Brześc,Nieswież,Mińsk,Nowogródek,Grodno,Wilno,Troki,Kowno).

dewoj #3609330 10/01/2010 16:27
V
journeyman
journeyman
V Offline
Przy planowaniu, zakladam ze samodzielnej ( nie przez biuro) podrozy polecam strone
http://www.koniecswiata.net
Zwlaszcza warta uwagi jest mapa tanich sposobow na dostanie sie do poszczegolnych krajow. A jesli sie zarejestrujesz, to w razie jakichs watpliwosci mozesz podpytac przewodnika po danym kraju.

dewoj #3610120 10/01/2010 22:51
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by dewoj
Ja w tym roku robię sobię długi weekend i jadę w dniach 1-9.5 do Chorwacji,Bośni i Serbi.
Pomyśł się zrodził gdy zobaczyłem że 1-2.5 będzie mecz Dynamo-Hajduk a 8-9.5 Partizan-Crvena Zvezda. Miedzy meczami zrobie objazdówkę po Chorwacji i Bosni, zobaczę m.in Plitwickie Jeziora,Zadar,Trogir,Dubrownik,Mostar,Sarajewo oraz Zagrzeb i Belgrad.

Musze przyznac, ze dales mi do myslenia smile
Gdzie bedziesz spal? Masz cos czy raczej bedziesz szukal na miejscu? Namiot? Rozumiem, ze jedziesz samochodem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trip odbędzie się autem.
Spac chcę zawsze w łóżku bo trzeba byc wyspanym przy takim planie. Plusem pokoju jest też to , że można przyjechac o 21-22 prysio i do spania. Już kilka typów na nocleg mam. Będę szukac na forach o cro, stronach o campingach i hostelach. Z tego co widziałem srednio nocleg jest po 12e.
Wszystkie noclegi i miejsca będę miał "rozwalone" wczesniej. Do ważnych miejsc chce dojechac dzień wcześniej i zwiedzac od rana(jeziora Plitwickie, Dubrownik, ew góra Św. Jury).

dewoj #3919062 09/06/2010 17:28
V
journeyman
journeyman
V Offline
A propos Lwowa, wlasnie wrocilem z tygodniowego wypadu (relacja bedzie wkrotce). Piekne miasto, tanie piwo i pyszne zarcie. Dziewczyny - mmmm smile
A to foty ze Lwowa

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (alfa, 11kera11, rafal08, burbon, poozon, bukma, forty), 6,450 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,053
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025