|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Toruń też daleko nie ma... Otóż to. Jeżeli nie wyskoczy mi nic nagłego na uczelni, to prawdopodobnie skorzystam z okazji, by poznać wreszcie ludzi z mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpuszczą z laptopem na trybuny? I czy jest tam dostęp do netu przez satelitę czy też ta hala jakaś jest jak schron atomowy i nie złapie się wirelessa? 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Przy każdym krzesełku jest dotykowy panel, mobilny internet, oprogramowanie fairbot i 100€ bonusu na betfair
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpuszczą z laptopem na trybuny? I czy jest tam dostęp do netu przez satelitę czy też ta hala jakaś jest jak schron atomowy i nie złapie się wirelessa?  Od razu pomyślałem o tym samym  Przy każdym krzesełku jest dotykowy panel, mobilny internet, oprogramowanie fairbot i 100€ bonusu na betfair 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
u mnie dupa  1. Problemy finansowe 2. Matura coraz bliżej, dają wycisk :/ 3. 7 lutego świętuję urodziny  ale na peffki liczę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jadę z osobą towarzyszącą...czyli 2 sztuki... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A kiedy nast. zlot?  Wybiera sie ktos z okolic Wroclawia? Troche daleko, ale powaznie sie zastanawiam, 'Ratuszowy' oczywiscie pasuje bo czemu nie  Takie pytanie na ile tam jedziemy czy na niedziele wieczor tez zostajecie czy juz wieczorem zawijacie spowrotem? I czy zjawia sie miejscowi? Bo bedzie chyba dziwne jak beda sie spotykac ludzie z calej Polski a mieszkancy Bydzi czy Torunia beda siedziec w domach badz ciagle na uczelni  Mam nadzieje, ze nic nie wypadnie i bede mogl sie zjawic, choc narazie jeszcze musze to z kims skonsultowac i nie zapisuje sie bankowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy RATUSZOWYM jest miły pubik z nierozcięczanym piwkiem co osobiście sobie cenię. Do tego knajpka mojego znajomego - smaczne jedzenie, dobre porcje za ludzkie pieniądze. Nie będziecie żałować. Ja się postaram być w sobotę w Bydgoszczy jak najszybciej. Nie zgubicie się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy RATUSZOWYM jest miły pubik z nierozcięczanym piwkiem co osobiście sobie cenię. Do tego knajpka mojego znajomego - smaczne jedzenie, dobre porcje za ludzkie pieniądze. Nie będziecie żałować. Ja się postaram być w sobotę w Bydgoszczy jak najszybciej. Nie zgubicie się  To będziemy musieli wziąźć jakieś ...kanistry...na to piwko...z tego co słonko piszesz wynika,ze w pozostałych pub'ach żenią piwko ( winko i wódzie ani chybi też...) na wyścigi... Co za czasy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A kiedy nast. zlot?  Wybiera sie ktos z okolic Wroclawia? Troche daleko, ale powaznie sie zastanawiam, 'Ratuszowy' oczywiscie pasuje bo czemu nie  Takie pytanie na ile tam jedziemy czy na niedziele wieczor tez zostajecie czy juz wieczorem zawijacie spowrotem? I czy zjawia sie miejscowi? Bo bedzie chyba dziwne jak beda sie spotykac ludzie z calej Polski a mieszkancy Bydzi czy Torunia beda siedziec w domach badz ciagle na uczelni  Mam nadzieje, ze nic nie wypadnie i bede mogl sie zjawic, choc narazie jeszcze musze to z kims skonsultowac i nie zapisuje sie bankowo. Jak wybierasz się w sobotę rano to służę uprzejmie podwodami z Kalisza - wracam po meczach w niedzielę - miejsce w autku jest. ps. Shane jak nie pojawi się ze swoją sympatyczną mordą w sobotę, to go poszukamy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawa opcja, myślę, że mogę jakoś wstępnie się pisać. Shane, a w sobotę to jakie imprezki są u was? Bo na razie to tylko w środy wpadałem i było całkiem nieźle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pojawię się, bez obaw. @ Adam - tak są. Wszystkie kluby w promieniu kilku minut od hotelu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pojawię się, bez obaw. @ Adam - tak są. Wszystkie kluby w promieniu kilku minut od hotelu  tyle, ze ja juz nie na wyrywanie panien  Pije ktoś soplicę wiśniową?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw wpadnij, bo z Tobą to różnie bywa  A, no i Trójmiasto też daleko nie ma... Ja na Euroligę wpadałem choć powroty były cięzkie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
yyy ja się postaram, tylko muszę ogarnąć, do kiedy mam sesję, ale chyba właśnie do 6 także zgarnę połówkę damską albo męską albo obie iiii się widzimy szejnik :* je je
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie mogę pić, jestem od miesiąca z małymi przerwami na antybiotykach i na razie nie szykuje się poprawa. chodzi o to, że damskiej połówki nie wyciągnę w tym terminie, bo ma podwójną sesję na PWr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja namawiam Mitula...ale ciezko to idzie:)jak cos to ja jade z okolic lodzi wiec jesli ktos chetny to mam miejsca w autku:)
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
cieżko ciężko bo na odwyku jestem, zarówno alkoholowym jak i z zakładami a wiadomo jak to na zlocie...  Poza tym Bydgoszcz troche odległa od Wrocka i tluc sie w tych korkach ? :/ dlatego mam dylemat 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|