|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby był porządek i wszystko w zgodzie z regulaminem, w EPP powinny zostać tematy:
"byle do przodu.." - kamtek1
"Iron Maiden Piostar Picks" - Piostar
"Dzienniczek typów" - mura
"Nec ioco nec serio" - chris
"(a)domaitis" = (a)domaitis
"1908 - 2008... (II)" - 19marcin08
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem, dlatego to napisalem 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jeszcze 7 postów i sam założę nowy temat, gdzie będzie prowadzony już tylko jeden sposobik gry  Popieram ogólne wietrzenie, bo troche się narobiło zaległości w tym temacie.
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Dział z grubsza ogarniety.. w najblizszym czasie zostana podjete kolejne kroki celem uporzadkowania EPP. Zamkniete (stare) tematy Bankiera i Marcina powedrowaly do Archiwum PP Zastanawia mnie sens istnienia tematu Arka w EPP (bez prywaty) - ciezko jakkolwiek skorzystac z jego pickow.. bo wszystko prawie grane na lajfie.. troche to na moje oko mija sie z idea dzialu EPP ale tutaj nie chcialbym podejmowac pewnych dzialan samemu.. Moze macie inny poglad na tego typu tematy ? - Tutaj czekam na opinie co dalej z tym poczac 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak się nie mylę to Leonidas zbankrutował niestety ze swoją progresją. Czy wobec tego temat dalej będzie w EPP? Pytanie również do autora czy planuje dalej prowadzic ten temat? Kolego, chyba nie sądziłeś ja wchodząc do gry z progresją mam w portfelu 500 zł? Także twoje ogłoszenie mnie bankrutem jest zbyt przedwczesne. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Jak się nie mylę to Leonidas zbankrutował niestety ze swoją progresją. Czy wobec tego temat dalej będzie w EPP? Pytanie również do autora czy planuje dalej prowadzic ten temat? Kolego, chyba nie sądziłeś ja wchodząc do gry z progresją mam w portfelu 500 zł? Także twoje ogłoszenie mnie bankrutem jest zbyt przedwczesne. pozdrawiam Nie nie sądziłem, dlatego szkoda, że nie podałeś kapitału początkowego bo wtedy wszystko by było jasne. I ja Ciebie nie ogłaszam bankrutem ani nie atakuje, to tylko temat w EPP, a często jest tak, że typowanie na forum swoje, a życie swoje  Sam od czasu do czasu gram Twoje typy. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak się nie mylę to Leonidas zbankrutował niestety ze swoją progresją. Czy wobec tego temat dalej będzie w EPP? Pytanie również do autora czy planuje dalej prowadzic ten temat? Kolego, chyba nie sądziłeś ja wchodząc do gry z progresją mam w portfelu 500 zł? Także twoje ogłoszenie mnie bankrutem jest zbyt przedwczesne. pozdrawiam Nie nie sądziłem, dlatego szkoda, że nie podałeś kapitału początkowego bo wtedy wszystko by było jasne. I ja Ciebie nie ogłaszam bankrutem ani nie atakuje, to tylko temat w EPP, a często jest tak, że typowanie na forum swoje, a życie swoje  Sam od czasu do czasu gram Twoje typy. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Wcale nie odczułem twojego postu jako ataku, takze jest ok:) a co z początkowym kapitałem to masz racje przez to mogą rodzic sie jakies nie domowienia . pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany jesli patrzec na regulamin, to tu powinny zostac ze trzy tematy Niekoniecznie sie zgodze z tym ze zostana trzy tematy Granica YIELD który musi utrzymać user z elity to min. +5% w skali 5 miesięcy. Jeśli user zanotuje w pewnym momencie yield -5% ogólnego bilansu jego temat trafi do PP.Jest 5 miesiecy w ciagu ktorych user musi utrzymac poziom 5% a Wy patrzycie doraznie kto tyle ma ... A jesli ktos ma slabszy okres to co ??? OUT  Moj temat teoretycznie kwalifikuje sie do przeniesienia do PP ale zgodnie z regulaminem nie osiagnalem -5% a ponizej zakladanych +5% spadlem 04.09.2008r. wiec jak dobrze rozumiem 5 miesiecy mija 04.02.2009 Chyba ze jestem w bledzie ... co do dyskusji z leonidasem to zgadzam sie z Bulletem, ze dobrze by bylo gdybys podal kapital poczatkowy bo sam czesto patrze na Twoja niesamowita stope zwrotu i zastanawiam sie na ile etapow progresji jestes przygotowany  Tak czy owak  za trafianie takich AKO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niekoniecznie sie zgodze z tym ze zostana trzy tematy no dobrze, może z pięć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strasznie biednie sie w tym dziale zrobiło 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
strasznie biednie sie w tym dziale zrobiło  A jest jeszcze biedniej jak nas niespodziewanie, w trakcie niezakończonej progresji opuściłeś... Wielka szkoda bo pewnie kilka osób zostało z tą niedokończoną progresją, ale cóż Twój wybór. Czekam na trzecią częśc tematu i pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bywa, od soboty ruszam z własną mini stronką więc możemy dokonczyc tam te progresję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym poprosil adres tej stronki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ruszy, podam link w odp. dziale "strony o typowaniu" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Napisz do rafała pw i tyle.
Zwykle po kilku minutach jak jest na forum sprawa załatwiona.
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Szukamy nowych sil w EPP Jezeli Twoj temat spelnia warunki regulaminu EPP to zapraszamy.Pzdr, Riva
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
najpierw posprzątajcie, bajzel jak cholera 
|
|