|
|
addict
|
|
addict
gram w uni juz od dawien dawna, ale od jakiegos czasu sporo się zmieniło (na gorsze)Potwierdzam dziś rano miałem zakład zweryfikowany jako rozliczony na sporą kasę, pieniądze doliczone do konta a po następnym zalogowaniu stwierdziłem że wygranej nie ma sic!! niestety nie zrobiłem skrena.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zero przyzwoitych promocji Bzdura. no jezeli dla ciebie super promocją jest 3E bonus od depozytu do kasyna z 25x obrotem to spoko. gdzie sa jakies zakłady ze zwrotem stawki ? moze by tak jakies konkursy? specjalne kursy? eee tam bzdura  gram w uni juz od dawien dawna, ale od jakiegos czasu sporo się zmieniło (na gorsze) akurat co do promocji to Unibet jest w czolowce, przeciez w grudniu praktycznie co tydzien mieli promocje jakas dla wszystkich, czytasz czasem ich newslettery?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat co do promocji to Unibet jest w czolowce, przeciez w grudniu praktycznie co tydzien mieli promocje jakas dla wszystkich, czytasz czasem ich newslettery? Dokładnie. Unibet nie ma powitalnego bonusa (dzięki temu ma pewnie mniej klientów typu "dzieci neostrady" czy "bonushunters"), ale w zamian praktycznie co tydzień proponuje jakieś promocje dla swoich graczy. Tyle ciekawych i regularnych promocji co w unibet, nie ma żaden buk. Pamiętam na przykład, jak za wytypowanie (za min.25zł) HT/FT Barca - Real dopisywali bodajże...150zł ekstra (wygrana z kuponu + 150zł za friko od unibetu). Niedawno dostałem też newslettera z propozycją bonusu 50% (max. 200zł) od kolejnego depozytu! To są dopiero promocje, a nie jakieś 55zł freebet od Betclic 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie twierdze ze to zły buk, tylko uwazam ze kiedys był lepszy, nie czekało sie 6h na odpowiedz z supportu, od czasu do czasu sypnęli jakims groszem w ramach podziekowania za gre.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś wreszcie przyszedł mail, że dokumenty zostały zweryfikowane i mogę wypłacić hajs. Zobaczymy jak długo będzie kasa szła na mb. W każdym razie moje pieniądze były zamrożone przez ponad 3 dni i kto wie czy nie przez 2 kolejne. Dlatego kończę współpracę z tym bukiem 
|
|
|
|
|
|
|
Dziś wreszcie przyszedł mail, że dokumenty zostały zweryfikowane i mogę wypłacić hajs. Zobaczymy jak długo będzie kasa szła na mb. W każdym razie moje pieniądze były zamrożone przez ponad 3 dni i kto wie czy nie przez 2 kolejne. Dlatego kończę współpracę z tym bukiem  teraz pewnie zbankrutują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I po co ten sarkazm pszczółko? Pisałem o mojej sprawie wcześniej więc chciałem dać znać jak to się zakończyło. Być może ktoś będzie miał kiedyś podobny problem i te informacje będą przydatne? Od tego jest forum chyba nie? Poza tym tu nie chodzi o to czy Unibet zbankrutuje jak ja czy ktoś inny nie będzie tam grał. Chodzi o to jak się traktuje klienta i że bukowi tej rangi nie przystoi mieć support na tak żenującym poziomie.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
akurat co do promocji to Unibet jest w czolowce, przeciez w grudniu praktycznie co tydzien mieli promocje jakas dla wszystkich, czytasz czasem ich newslettery? Dokładnie. Unibet nie ma powitalnego bonusa (dzięki temu ma pewnie mniej klientów typu "dzieci neostrady" czy "bonushunters"), ale w zamian praktycznie co tydzień proponuje jakieś promocje dla swoich graczy. Tyle ciekawych i regularnych promocji co w unibet, nie ma żaden buk. Pamiętam na przykład, jak za wytypowanie (za min.25zł) HT/FT Barca - Real dopisywali bodajże...150zł ekstra (wygrana z kuponu + 150zł za friko od unibetu). Niedawno dostałem też newslettera z propozycją bonusu 50% (max. 200zł) od kolejnego depozytu! To są dopiero promocje, a nie jakieś 55zł freebet od Betclic  Heh żeby tylko za mecz Barca-Real  Ostatnio wystarczyło postawić za 15 zł Inter-Lazio ft/ht oraz trafić 1/1 i otrzymywało się 150 zł dodatkowo oprócz wygranej bez konieczności obracania jak się nie mylę przed wypłatą nawet.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh żeby tylko za mecz Barca-Real  Ostatnio wystarczyło postawić za 15 zł Inter-Lazio ft/ht oraz trafić 1/1 i otrzymywało się 150 zł dodatkowo oprócz wygranej bez konieczności obracania jak się nie mylę przed wypłatą nawet. Dokładnie tak. Teraz też nowa promocja na Puchar Narodów Afryki.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Heh żeby tylko za mecz Barca-Real  Ostatnio wystarczyło postawić za 15 zł Inter-Lazio ft/ht oraz trafić 1/1 i otrzymywało się 150 zł dodatkowo oprócz wygranej bez konieczności obracania jak się nie mylę przed wypłatą nawet. Dokładnie tak. Teraz też nowa promocja na Puchar Narodów Afryki. Trzeba dostać jakiegoś maila? Nie widzę na stronie info o promocji.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dziwne. Wydawało mi się, że napisałem też drugiego posta o mojej kurzej ślepocie, ale teraz go nie ma. W każdym razie rano byłem trochę nieogarnięty. Pozdro 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To moze jeszcze ktos przetlumaczy z polskiego na polski. Zeby dostac 400zl to trzeba postawic 4 x 100zl na jeden mecz z kazdej grupy czy 4 x 400zl na jeden mecz z kazdej grupy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba postawić zakłady na przynajmniej jeden mecz w każdej grupie.Każdy zakład za minimum 40 zł.A zeby dostać bonus trzeba będzie po 21.01. wpłacić kasę do Unibetu minimum 40 zł,bonus 100% tej wpłaty do 400 zł.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To moze jeszcze ktos przetlumaczy z polskiego na polski. Zeby dostac 400zl to trzeba postawic 4 x 100zl na jeden mecz z kazdej grupy czy 4 x 400zl na jeden mecz z kazdej grupy?? wystarczy 4 x 40 zł. Dobra promocja. Tylko obrót potem aż 7x.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale 7x bonus ? czy bonus + depozyt?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat co do promocji to Unibet jest w czolowce, przeciez w grudniu praktycznie co tydzien mieli promocje jakas dla wszystkich, czytasz czasem ich newslettery? Dokładnie. Unibet nie ma powitalnego bonusa (dzięki temu ma pewnie mniej klientów typu "dzieci neostrady" czy "bonushunters"), ale w zamian praktycznie co tydzień proponuje jakieś promocje dla swoich graczy. Tyle ciekawych i regularnych promocji co w unibet, nie ma żaden buk. Pamiętam na przykład, jak za wytypowanie (za min.25zł) HT/FT Barca - Real dopisywali bodajże...150zł ekstra (wygrana z kuponu + 150zł za friko od unibetu). Niedawno dostałem też newslettera z propozycją bonusu 50% (max. 200zł) od kolejnego depozytu! To są dopiero promocje, a nie jakieś 55zł freebet od Betclic  szkoda, ze takich informacji o promocjach nie przesylaja na maila, dawno w tym buku nie korzystalem z zadnych bonusow czy promocji co do Betclic to nie jest tak zle, co jakis czas jest info na maila z jakims bonusem
|
|
|
|
|
member
|
|
member
looool, , proszę Cię nie porównój betclik do unibet
a jak ktoś gra u nich non stop ( a właśnie do takich graczy jest skierowna ta promocja) całkiem miły dodatek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i taka promocja mi się podoba  4stówki za darmo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
looool, , proszę Cię nie porównój betclik do unibet
a jak ktoś gra u nich non stop ( a właśnie do takich graczy jest skierowna ta promocja) całkiem miły dodatek a jestes pewna ze ta oferta jest tylko dla tych co tu graja 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|