|
|
old hand
|
|
old hand
no własnie jak szybko idzie wyplata jakie skany? na MB oczywiscie Po 6 h kasa na MB
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
czy mozecie wyplacic kase na MB bo mi wyskakuje komunikat ze jest problem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
januszch - nadal masz problem czy juz poszlo?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
dalej lipa
wchodze w moje konto wplaty i mam taki komunikat
DEPOZYT Wiadomość Przepraszamy, w tym serwisie aktualnie występują problemy techniczne. Pracujemy nad rozwiązaniem tych problemów. Prosimy spróbować ponownie później.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Normalnie zlec wplate lub wyplate .Wplata pojawi sie po ok 2 godzinach ,wyplata pewnie w normalnym czasie . Ja tez taki komunikat mialem i wszystko poszlo tak jak napisalem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dokładnie j/w kolega pisze ... jest delay... ale jak sie zrobi wpłate to po 1 h jest sałata na koncie..pozdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uwaga - zmiana w ofercie powitalnej!
Nowa oferta bonusu dla nowych graczy:
Bonus powitalny aż do 150 PLN
Załóż konto, dokonaj pierwszego depozytu a następnie postaw dowolne zakłady na ogólną kwotę 600 PLN, a otrzymasz darmowy zakład o równowartości depozytu (maksymalna wysokość darmowego zakładu to 150 PLN).
Wiecej szczególow znajdziecie na stronie ladbrokes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm chcialbym pierwszy raz wypłacic z ladbrokes... widnieje tylko opcja wypłaty na karte kredytową z racji ze takiej nie posiadam w jaki sposob moglbym wyplacic srodki w inny sposob?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm chcialbym pierwszy raz wypłacic z ladbrokes... widnieje tylko opcja wypłaty na karte kredytową z racji ze takiej nie posiadam w jaki sposob moglbym wyplacic srodki w inny sposob? u mnie po zalogowaniu sa wszystkie opcje. wejdz w płatności (na gorze po prawej stronie), pojawi sie dodatkowe okienko. Nastepnie wybierz opcje wplata, pojawi sie DEPOZYT, a za nim wszystkie opcje wplat...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm chcialbym pierwszy raz wypłacic z ladbrokes... widnieje tylko opcja wypłaty na karte kredytową z racji ze takiej nie posiadam w jaki sposob moglbym wyplacic srodki w inny sposob? u mnie po zalogowaniu sa wszystkie opcje. wejdz w płatności (na gorze po prawej stronie), pojawi sie dodatkowe okienko. Nastepnie wybierz opcje wplata, pojawi sie DEPOZYT, a za nim wszystkie opcje wplat... upewnij sie czy bonus bedzie dostepny przy wszystkich sposobach wplacania kasy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm chcialbym pierwszy raz wypłacic z ladbrokes... widnieje tylko opcja wypłaty na karte kredytową z racji ze takiej nie posiadam w jaki sposob moglbym wyplacic srodki w inny sposob? u mnie po zalogowaniu sa wszystkie opcje. wejdz w płatności (na gorze po prawej stronie), pojawi sie dodatkowe okienko. Nastepnie wybierz opcje wplata, pojawi sie DEPOZYT, a za nim wszystkie opcje wplat... hmm no tak WPŁATY to ja tez mam wszystkie mi chodzi o WYPŁATĘ
|
|
|
|
|
|
|
Hmm chcialbym pierwszy raz wypłacic z ladbrokes... widnieje tylko opcja wypłaty na karte kredytową z racji ze takiej nie posiadam w jaki sposob moglbym wyplacic srodki w inny sposob? u mnie po zalogowaniu sa wszystkie opcje. wejdz w płatności (na gorze po prawej stronie), pojawi sie dodatkowe okienko. Nastepnie wybierz opcje wplata, pojawi sie DEPOZYT, a za nim wszystkie opcje wplat... hmm no tak WPŁATY to ja tez mam wszystkie mi chodzi o WYPŁATĘ jest tam opcja wypłata,klikasz i wybierasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ale tylko jest opcja wypłaty przez karte kredytowa... a ja takiej nie posiadam w jaki sposob inaczej mozna stamtad kase wyplacic?
|
|
|
|
|
|
|
no tak ale tylko jest opcja wypłaty przez karte kredytowa... a ja takiej nie posiadam w jaki sposob inaczej mozna stamtad kase wyplacic? nie u góry masz pozostałe,bank transfer ,przelewy 24 itd ,takie kolorowe 
|
|
|
|
|
|
|
no tak ale tylko jest opcja wypłaty przez karte kredytowa... a ja takiej nie posiadam w jaki sposob inaczej mozna stamtad kase wyplacic? nie u góry masz pozostałe,bank transfer ,przelewy 24 itd ,takie kolorowe  [Linked Image] [ img141.imageshack.us] [Linked Image] [ g.imageshack.us]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale mylimy dwa pojecia ja nie chce tam WPŁACIĆ tylko WYPŁACIĆ  ale dzieki za pomoc  napisze do supportu 
|
|
|
|
|
|
|
ale mylimy dwa pojecia ja nie chce tam WPŁACIĆ tylko WYPŁACIĆ  ale dzieki za pomoc  napisze do supportu  to dotyczy i wypłaty,ech
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no tak ale tylko jest opcja wypłaty przez karte kredytowa... a ja takiej nie posiadam w jaki sposob inaczej mozna stamtad kase wyplacic? Wyplacic mozesz tylko ta sama metoda jaka dokonywales depozytu. Wyjatkiem sa przelewy 24, ktore nie maja w ofercie wyplat wiec konieczne jest korzystanie z przelewu bankowego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Orientuje się ktoś ile czeka się na wypłatę z Ladbrokers na konto bankowe bądź też na MoneyBookers?
|
|
|
Link skopiowany do schowka