|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poważnie 2 karne dla WKS były?? sędzia miał inne zdanie - jego błędy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
umiejetnosci WKS widac ze sa spore .... ladnie pogrywaja pilka Spojrz na wynik. Max 1-0 w tym meczu ale ja nie mowie o wyniku 1-0 2-0 czy 5-0 ...ja patrze ze ladnie ze soba graja oni graja dokładnie to samo co na osatnich paru mistrzostwach... nie wiem jak inne druzyny beda sie sprawowac ale jak dla mnie WKS nie wygra tego turnieju Po jednej polowie oceniasz druzyne ze nie wygra Turnieju ? Kozak jestes nie z tej ziemi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drogba będzie następny" - taką informacje Chelsea otrzymało od terrorystów odpowiedzialnych za atak na piłkarzy Togo. Angielski klub przekazał tę wiadomość swojemu napastnikowi. O całej sprawie opowiedział w rozmowie z chorwacką gazetą "Jutarnij List" trener reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej Vahid Halihodzić.
eheh dlatego nie chce strzelac !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jakoś w relacji z pierwszej połowy na "euro" nie powtórzyli tych rzekomych karnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drogba będzie następny" - taką informacje Chelsea otrzymało od terrorystów odpowiedzialnych za atak na piłkarzy Togo. Angielski klub przekazał tę wiadomość swojemu napastnikowi. O całej sprawie opowiedział w rozmowie z chorwacką gazetą "Jutarnij List" trener reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej Vahid Halihodzić.
eheh dlatego nie chce strzelac !! http://www.sport.pl/pilka/1,87772,7442207,Puchar_Narodow_Afryki__Terrorysci_grozili_Didierowi.html
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Te dreamer.... czytać nie umiesz pisze, że grają to samo co ostatnio a czy ostatnio wygrali turniej? a oceniać sobie mogę jak chcę to sie nie podniecaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz zastanowmy sie kto moglby wzmocnic WKS w 2 polowie ... Salomon Kalu tylko za kogo ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie główny faworyt to Ghana 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
eheh dlatego nie chce strzelac !! http://www.sport.pl/pilka/1,87772,7442207,Puchar_Narodow_Afryki__Terrorysci_grozili_Didierowi.html MŚ w RPA było największym błędem FIFA w historii. tam będą większe cuda od tych w Korei.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie główny faworyt to Ghana  a moze Malawi tak zupelnie bez wysilku wygrali dzis 3-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz zastanowmy sie kto moglby wzmocnic WKS w 2 polowie ... Salomon Kalu tylko za kogo ?  Za bramkarza, Faso 0 strzalow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Te dreamer.... czytać nie umiesz pisze, że grają to samo co ostatnio a czy ostatnio wygrali turniej? a oceniać sobie mogę jak chcę to sie nie podniecaj
[quote]oni graja dokładnie to samo co na osatnich paru mistrzostwach... nie wiem jak inne druzyny beda sie sprawowac ale jak dla mnie WKS nie wygra tego turnieju Po tej polowie ... pierwszej polowie w pierwszym meczu juz duzo potrafisz powiedziec nadal jestes dla mnie kozak  Teraz nic innego nie pozostaje jak grac przeciwko WKS bo w pierwszej polowie nie wykorzystywali sytuacji a grac na to ze wygraja caly turniej to juz Bron Boze  Teraz wiele mi powiedziales juz wiem no co grac ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla mnie główny faworyt to Ghana  Nie doleczony Essien poza tym mlodziez ... mlodziez i jeszcze raz mlodziez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie główny faworyt to Ghana  to był mój faworyt dwa lata temu  a na zwyciestwo egiptu dwa lata temu byl kurs @15.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie główny faworyt to Ghana  Nie doleczony Essien poza tym mlodziez ... mlodziez i jeszcze raz mlodziez  widziałeś tą młodzież ? MŚ u 20
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WKS strzelac pierwsza do 60 minuty 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[quote=TGeb]Te dreamer.... czytać nie umiesz pisze, że grają to samo co ostatnio a czy ostatnio wygrali turniej? a oceniać sobie mogę jak chcę to sie nie podniecaj
[quote]oni graja dokładnie to samo co na osatnich paru mistrzostwach... nie wiem jak inne druzyny beda sie sprawowac ale jak dla mnie WKS nie wygra tego turnieju Po tej polowie ... pierwszej polowie w pierwszym meczu juz duzo potrafisz powiedziec nadal jestes dla mnie kozak  Teraz nic innego nie pozostaje jak grac przeciwko WKS bo w pierwszej polowie nie wykorzystywali sytuacji a grac na to ze wygraja caly turniej to juz Bron Boze  Teraz wiele mi powiedziales juz wiem no co grac ... [/quoteaj ja piernicze gosciu ty jestes jakis psychiczny, gówno mnie obchodzi co ty sobie bedziesz grał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten mecz to jakaś porażka  zawodnicy Burkina nawet nie za bardzo potrafią dokładnie podać, zabarykadowali się praktycznie 10 w obronie, a WKSowi też nie za bardzo chce się chyba forsować tempa!! i właśnie dlatego nienawidzę obstawiać piłki nożnej no ale zachciało mi się bonusu z unibetu :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rece opadaja na poziom ich gry ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
TGeb ty mnie tez gow.. obchodzisz poprostu to byla aluzja ze hu.. sie znasz na sporcie bo oceniasz wystep druzyny na calym turnieju po polowie meczu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|