Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 20 1 2 17 18 19 20
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by luk4sz_
Czy po dostaniu karty i listu z PINem na stronie moneybookers była opcja zmiany tego PINu czy żeby go zmienić trzeba było pisać do supportu?

Proszę kontaktować się z obsługą klienta w następujących sprawach:

- Żądanie zmiany PIN
- Anulowanie karty
- Wymiana karty

Aby zgłosić utratę lub kradzież karty proszę dzwonić na numer +44 (0) 207 117 6017.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pomoże ktoś?
Jak to jest z tym limitem w MB? Doszło mi do kilkunastu złotych, więc zgodnie z wytycznymi zweryfikowałem konto przez przelanie kilkunastu złotych. Po 2 dniach limit zwiększył mi się tylko o 20-pare złotych. Co zrobić aby był on większy?

B
old hand
old hand
B Offline
Te kilkanaście zlotych musisz przelać im zwykłym przelewem, nie można im wpłacić przez np. przelewy24.

Q
addict
addict
Q Offline
Mam pytanie a ten ich czek gdzie można zrealizować ??

V
stranger
stranger
V Offline
Rozmawialiscie z ta baba co po polsku mowi z obslugi klienta?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Ja tam pisze do nich po polsku nawet do suportu...i w takim jezyku przychodza mi odpowiedzi,wiec ogolnie ok...Ostatnio weryfikowalem konto,poprosili o wyjasnienia o innego uzytkownika z ktorym przelewalem kase,po wyjasnieniu ze to moja druga polowka czyli zona,nie mam zadnego z nimi problemu...Ale ogolnie trzeba uwazac komu wysylasz kase,najlepiej korzystac z tej instytucji tylko do przelewow miedzy bukami i pokerromami,oraz z i na swoje konto,wtedy nie ma zadnych problemow....

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by takizwykły
Pomoże ktoś?
Jak to jest z tym limitem w MB? Doszło mi do kilkunastu złotych, więc zgodnie z wytycznymi zweryfikowałem konto przez przelanie kilkunastu złotych. Po 2 dniach limit zwiększył mi się tylko o 20-pare złotych. Co zrobić aby był on większy?
Te 20 złotych to nie jest to zwiększenie limitu. Zauważyłem, że POZOSTAŁY limit zmienia się co parę złotych w górę codziennie.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
ile idzie wyplata z moneybookers na konto??w piatek wieczorem wyplacilem i do tej pory niemam.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Dziwne...

U mnie zlecona załóżmy dzisiaj do 12.00 jest na koncie mbanku podczas ostatniej sesji a więc jakoś 18.30 lub najpóźniej następnego dnia rano.

Może otrzymasz dzisiaj podczas 1 sesji.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Poniżej macie przedstawione sesje, w których banki księgują/wysyłają pieniądze:

[Linked Image]

smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
mam pytanie... Czy w moneybookers mozna zmienic walutę ze zł na Euro?

S
addict
addict
S Offline
Mam prośbę do kogoś kto posiada jakieś środki na moneybookers. Chciałbym żeby mi coś sprawdził jak się wypłaca pieniądze za pomocą czeku. Proszę pisać na priv.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nie wiedziałem za bardzo do którego tematu to wrzucić, więc piszę tutaj. Jeśli jest odpowiedniejsze miejsce to prosiłbym o wskazanie smile Czy u któregoś buka można zlecić wypłatę na konto bankowe, jeśli wcześniej wszystkie transakcje robiło się poprzez moneybookers?

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by anmar
mam pytanie... Czy w moneybookers mozna zmienic walutę ze zł na Euro?

niestety nie... ale można zlikwidować konto i założyć nowe w Euro

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
ile wam szedl list weryfikacyjny potwierdzajacy adres?

R
addict
addict
R Offline
kkslech - unibet

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by qenius
ile wam szedl list weryfikacyjny potwierdzajacy adres?

wogóle nie doszedł, z tego co ja wiem to rzadko dochodzą, ale załatwiłem tą sprawe inaczej... wysłąłem im skany dowodu i rachunku z adresem na adres bodajże [email protected] i w ciągu 24 godzin zweryfikowali mi adres, że mogę używać konta bez problemu smile
polecam to wszystkim

S
addict
addict
S Offline
A więc jak wiecie wypłacam pieniądze czekiem z moneybookers. I zapytałem się ich dzisiaj bo długo to już trwa (30 grudnia niby wysłali) na jaki adres został wysłany czek. Oni że taki jak w profilu i mi przysyłają z błędem numeru bloku (Zamiast 23 jest 32). To zadzwoniłem do nich i się pytam dlaczego na taki skoro w profilu mam inny. A oni mówią że tak już było, nikt tego nie zmieniał. A najlepsze jest to że niby na ten sam adres wysłali mi list weryfikacyjny we wrześniu. I list doszedł bo pamiętam. To listonosz zna mój adres? Aż tak dobrze z nim nie żyje... I właśnie nie wiem czy iść na pocztę szukać tego listu z czekiem. Czy był w ogóle na moje nazwisko w ostatnim czasie jakiś list...

I właśnie nie wiem czy przy wypłacie po przez czek należy samemu wpisać adres zamieszkania czy z systemu jest narzucany automatycznie. I stąd moje "podchody"...

Co robic? :-/

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by sebek2812
To listonosz zna mój adres? Aż tak dobrze z nim nie żyje...

Nie musisz. Wystarczy, że jakieś listy dostajesz. Jak widzi jeden list, drugi, piąty, dziesiąty, to w końcu Cię zapamiętał. I dobrze, przynajmniej takie błędnie adresowane listy dostaniesz.

S
addict
addict
S Offline
Czeku jeszcze nie dostałem i właśnie nie wiem czy dojdzie jeśli jest ten błąd z numerem bloku... Od 30 grudnia już trochę minęło a więc jutro wybiorę się na pocztę i może się czegoś dowiem.

Nie wiem czy moneybookers sami nie zmienili czegoś w systemie na moją nie korzyść. Bo tyle razy co tam się logowałem to na pewno bym zauważył błąd adresu:/ A po za tym list weryfikacyjny by także nie doszedł. A doszedł niby z błędnym adresem (błędny adres to moja opinia a moneybookers że taki jest cały czas). Mój blok jest ostatnim numerem mojej ulicy...

Strona 19 z 20 1 2 17 18 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka), 2,665 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,611
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025