|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zacznie  @onda moze bedzie dobrze  Ale Doi sie sama wydoila  moja trojce Bojanovic Kulikowa Rus wlasnie Arantxa rozwalila... choc i tam byla tez Piacenza. Zdarza sie  ja wczoraj 2/6 - dobrze,ze to tylko rozgrzewka była... dzisiaj tylko te 3 powyższe...
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
chcialbym tez dzis rowniez zaufac Dodigowi ale sie boje 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dzięki, jak wrzucisz to podeślij link na priv.  ino co poniektóre wyniki meczów są przeze mnie wypisane  chyba nie przeszkadza? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
50' Bay United - Korea 1-3...jeszcze 4...
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
zrozumialem. pierwsze koty za ploty. nudne to by bylo tylko wygrywac . mam podobnie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
za gowniarza kupywalo sie np Pilke Nozna przed ME czy MS tam plakat byl z rozpiska wieszalo sie na scianie obok Aggasiego i Samprasa i po kazdym meczu mazak w reke i sie wpisywalo wynik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za gowniarza kupywalo sie np Pilke Nozna przed ME czy MS tam plakat byl z rozpiska wieszalo sie na scianie obok Aggasiego i Samprasa i po kazdym meczu mazak w reke i sie wpisywalo wynik  znam takich,którzy qrwa zeszyty przed startem każdej ligi (fra,ang,ita,ger,esp,por) zakładali - wpisywali składy-potem wszystkie wyniki,goliki,karteczki...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Clement szaleniec  co sie chlop rozkrecil ... Alona w niezlej dyspozycji , bede patrzyl na AO na nia z kwali konczyl Ascione 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
 Dobre tez byly te gumy do balonow co w nich byly naklejki z glowami zawodnikow. Te naklejki sie wklejalo do albumu Pamietam ni kija nie moglem trafic w gumie van Bastena a juz album byl praktyczne caly 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
za gowniarza kupywalo sie np Pilke Nozna przed ME czy MS tam plakat byl z rozpiska wieszalo sie na scianie obok Aggasiego i Samprasa i po kazdym meczu mazak w reke i sie wpisywalo wynik  znam takich,którzy qrwa zeszyty przed startem każdej ligi (fra,ang,ita,ger,esp,por) zakładali - wpisywali składy-potem wszystkie wyniki,goliki,karteczki... Do tej pory przechowuje te zeszyty. Z ligi polskiej w spadku po wuju dostałem od 72 roku. Liga polska, reprezentacja, polskie druzyny w pucharach i puchar polski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Dobre tez byly te gumy do balonow co w nich byly naklejki z glowami zawodnikow. Te naklejki sie wklejalo do albumu Pamietam ni kija nie moglem trafic w gumie van Bastena a juz album byl praktyczne caly  no teraz furorę mogłyby zrobić innego rodzaju gumy z naklejkami...(gorączkowo rozpakowujesz a tu taki...Eto abo inny...)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi brakowało Gullita... na wakacjach nad morzem codziennie parę gum i zawsze pudło... pierwszy dzień po powrocie... guma i jest Ruuuuuud i album cały. Wysłałem, losowanie w TV, flesze etc... i pół albumów w momencie mieszania spadło na ziemię, w tym pewnie i mój.... czasy dzieciństwa... a teraz co ? bluzgasz na Ascionego przed monitorem i też nic z tego nie masz. A wtedy przynajmniej radocha z kolejnego trafionego w gumie piłkarza.
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
ascione tez sie skusilem i niezla zenada  poza francja niesamowity bolek choc i w kwalach RG dostal wciur od Reynoldsa..
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
ja mam tak od 2006 roku wydrukowane pdfy z ręcznie wpisywanymi wynikami, dopiskami, jak kto grał...  mam taki mecz np. Koubek-Grosjean bodajże i dopisek - jedno wielkie oszustwo ATP 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
 ja qrwa nie wyslalem  a z szukkaniem tez mialem podobnie. W kioskach w ktorych kupywalem mnie znali moglem 3 razy podgladac i sobie wybrac ... ale co z tego jak odchodzilem od kiosku z Brolinem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kilka dni temu znalazlem album ligi polskiej z naklejkami , nie pamietam tylko w jaki sposob je zdobywalem  ale ciekawy sklad ligi wtedy byl , z druzynami o ktorych chyba juz w ekstraklasie nie uslyszymy , tez mam kilka takich zeszycikow z zapiskami , ale glownie liga polska i kilka turniejow ME , MŚ , to faktycznie cieszylo czlowieka , wywolywalo radosny usmiech na twarzy mej 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
ja mam tak od 2006 roku wydrukowane pdfy z ręcznie wpisywanymi wynikami, dopiskami, jak kto grał...  mam taki mecz np. Koubek-Grosjean bodajże i dopisek - jedno wielkie oszustwo ATP  juz sie boje zapytac jakie Ty masz zdjecia Canasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ano - zamiłowanie do sportu trzeba wyssać z mlekiem matki lub nasieniem ojca...jak w domu nie ma klimatu to potem takie dziecko maksymalnie znaczki zbiera...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świenty mecz do oglądania i handlowania CS Navarro v S Peer
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
W Wygraj Lige Przegladu w ktorejs edycji bylem po paru kolejkach 8. To sobie wycialem z gazety i nakleilem na tekturke  Chyba nawet gdzies to mam. Ale i tak rywalizacja w tym z kolegami z osiedla byla najwazniejsza 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|