Stary, to nie jest śmieszne. Ten kto wrzucił ten filmik w neta jest kawałem skur... Wiem, dziewczyna zrobiła z siebie idiotkę, ale teraz jest "sławna" na całą polskę. Pamiętacie jak była podobna sytuacja w gdańsku? Wiecie jak się skończyła. Zrobi sobie dziewczyna krzywdę, wtedy też będziesz się śmiał?
Co nie zmienia faktu ze takie zachowanie, taki styl wypowiadania sie i bycia nalezy wysmiewac i pietnowac. Kolezanka jest ewidentnym przykladem dzisiejszej, polskiej mlodziezy gimnazjalnej.
A jesli sie boisz o to ze cos sobie dziewczyna zrobi to fundnij jej wizyte u psychologa. Powinienes tez majac na uwadze jej zdrowie dorzucic kilka wizyt u psychiatry.
A tak z drugiej strony skad wiesz ze ten filmik umiescila osoba postronna a nie ona sama? Bo ja tutaj widze glupote pelna geba i bym sie nie zdziwil jakby to sama wrzucila.
Jasne, sam pomyślałem "o rany co za pustak", ale podawanie profilu na naszej klasie, czy komentowanie zdjęć jej matki (nie mówię o Tobie tylko o co poniektórych debilach z wykopu) jest już przegięciem. Psychologa jej nie będę fundował, chodzi mi tylko o to żeby pomyśleć chwilę poważniej o tym co się stało. Co do ostatniego, myślisz że można być aż tak głupim?