|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HTC Hero (G2) otrzymałem sms z linkiem do mobile betfair, klikam i przenosi mnie do strony z logowaniem, pozniej akceptacja warunkow i daje submit aby rozpoczac proces sciagania aplikacji i wtdy mam tylko strone z jakims tekstem cos takiego:
>?xml version=1.0?> <!DOCTYPE wml PUBLIC -// WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN
i tak dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos znaj jakąs inna aplikacje betfair na komore
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znalazlem aplikacje "BETONMOVE", jakby ktos jeszcze szukal to na Androidzie idzie tylko taka aplikacja (bardzo fajna) http://code.google.com/p/betonthemove/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HTC Hero (G2) otrzymałem sms z linkiem do mobile betfair, klikam i przenosi mnie do strony z logowaniem, pozniej akceptacja warunkow i daje submit aby rozpoczac proces sciagania aplikacji i wtdy mam tylko strone z jakims tekstem cos takiego:
>?xml version=1.0?> <!DOCTYPE wml PUBLIC -// WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN
i tak dalej Ta stronka jest w WML, a Androidowy browser nie wspiera WML-a - stad twoj problem. Mozesz sprobowac sciagnac Opere Mini i w niej odpalic betfairowego linka - moze pomoc, ale glowy raczej nie daje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka jest szansa, że kurier UPS zawita do mnie w sobotę?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jaka jest szansa, że kurier UPS zawita do mnie w sobotę? Jeśli na liście przewozowym jest zaznaczona opcja dostawy w sobotę to ma taki obowiązek. Wiąże się to oczywiście z droższą opłatą. Jeśli przy wysyłce nie zostało to zaznaczone to nie ma szans.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz będzie głupie pytanie UWAGA:  jak sie płaci karta kredytowa w sklepie internetowym? nie korzystałem nigdy z kredytówek i nie wiem jak to działa bedzie wdzieczny za objasnienie...
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
sam nie posiadam, ale wydaje mi sie ze tak: kredytowe, debetowe posiadaja 3 numery CVV na drugiej stonie karty [tam gdzie podpis]. I jesli chcesz placic to pewnie musisz wpisac nr karty kredytowej [jest na tej glownej stornie z nazwiskiem], a potem kod CVV [3 odsloniete liczby na pasku] chyba tak, jak nie to prosze mnie poprawic madralinsccy 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
wczoraj wplacałem do expekta przez karte i tak rodzaj karty np Visa data ważności Imie i nazwisko wlasciciela nr karty nr CVV2/CVV2 czyli trzy cyfry znajdujace sie na odwrocie karty i to wsio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i w sklepa internetowych tak samo to wyglada? sa okienka zeby po wpisywac i leci kasa JEDNORAZOWO.? a nie ze jak podam ten numer CVV2 to teraz moga sobie sciagac odemnie kase kiedy chca?? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Aktualizowałem firefox'a i nagle znika mi tapeta z pulpitu (tak mi się wydaje, gdyż dopiero po tym czasie zaczęło się to dziać). Można jakoś temu zaradzić?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam takie pytanie : w jaki sposób moge rozreklamowac strone internetową ?;p chodzi mi tu o metody bezpłatne i żeby jak najwięcej osób mogło wejść na stronke. Bo ja to troche zielony jestem w tym temacie 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Mam takie pytanie : w jaki sposób moge rozreklamowac strone internetową ?;p chodzi mi tu o metody bezpłatne i żeby jak najwięcej osób mogło wejść na stronke. Bo ja to troche zielony jestem w tym temacie  1. programy wymiany banerów 2. umieszczenie linków lub banera swojej strony na innych stronach o podobnej tematyce 3. płatny mailing 4. pozycjonowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jadę jutro zarejestrować się w Urzędzie Pracy. Jakie dokumenty mam ze sobą zabrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły/świadectwo dojrzałości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły/świadectwo dojrzałości  + świadectwa pracy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
+ zaświadczenie, ze posiadasz lub nie posiadasz pola
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A. Budnikowski "międzynarodowe stosunki gospodarcze"
szukam ebooka tego bardzo bardzo bardzo
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły/świadectwo dojrzałości  + świadectwa pracy + książeczkę wojskową
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, moze ktos umie pomoc .... Nie odbieraja mi wszystkie programy cyfry plus. Cyfra oplacona, kanaly podstawowe sa pl. TVP,TVP 2,TVN Style. Ale w rogu wyswietla mi sie czerwony kwadracik w polowie ekranu z prawej. Moze to jakas blokada czy cos?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|