|
|
old hand
|
|
old hand
Tommy Haas Michael Berrer Lukasz Kubot Albert Montanes Juan Monaco
Zagrajcie to i nie wysilajcie sie!! Poprowadzilem naprawde ciezko analize wszytskich dzisiejszych spotkan i wychodzi mi na to ze te mecze sa naprawde do grania! oczywiscie pisze o meczach w ktorycg kurs zaczynal sie od 1.40! nie bede pisal w jaki sposob to zananlizowalem ani mouich analiz bo zbyt dlugo by to trwalo a pasuje sie wyspac przed pobudka o 1 w nocy! wiec do zobaczenia o 1!
p.s. uwazajcie na Ane ! nie robcie z tego masowki!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrajcie to i nie wysilajcie sie!! Poprowadzilem naprawde ciezko analize wszytskich dzisiejszych spotkan i wychodzi mi na to ze te mecze sa naprawde do grania! oczywiscie pisze o meczach w ktorycg kurs zaczynal sie od 1.40! nie bede pisal w jaki sposob to zananlizowalem ani mouich analiz bo zbyt dlugo by to trwalo a pasuje sie wyspac przed pobudka o 1 w nocy! wiec do zobaczenia o 1!
p.s. uwazajcie na Ane ! nie robcie z tego masowki!! :d:D leze "nie bede pisal w jaki sposob to zananlizowalem ani mouich analiz bo zbyt dlugo by to trwalo" Chyba odkrylem Twoj sekret !  Po kursach ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
p.s. uwazajcie na Ane ! nie robcie z tego masowki!! :d:D leze "nie bede pisal w jaki sposob to zananlizowalem ani mouich analiz bo zbyt dlugo by to trwalo" Chyba odkrylem Twoj sekret !  Po kursach ?  bardziej oryginalny rzut kostka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfilis 1.55
Becker 1.90
Hajek 5.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Własnie, dajcie jakiego debla, Grajek co polecasz najbardziej z tego graj'zestawu  Myslę że Petrova\Stosur bez kłopotów gładko 2-0 Borwell\Kops też Tworzą lepszą parę niż rywalki Warto też zwrócić uwagę na debel Craybas i Spears która w debla gra świetnie , a zagrają z młodymi żaglami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Berrer wygląda na dosyć dosyć.. ;> Bagieta mnie nurtuję..Widzę ze troche osob pograło, forma życiówka chyba, więc bedzie chciał, Ferrero bez polotu a to że ograł Gil'a z kontuzją(podobno) no to nic nie znaczy ;> sam bym go pyknął może  ale pewny nie jestem, Ferrer to na mojej liscie pajaców jest, tak jak Cilic, kiedy ma przegrać potrafi grać, kiedy ma wygrać - nie potrafi  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Berrer wygląda na dosyć dosyć.. ;> Bagieta mnie nurtuję..Widzę ze troche osob pograło, forma życiówka chyba, więc bedzie chciał, Ferrero bez polotu a to że ograł Gil'a z kontuzją(podobno) no to nic nie znaczy ;> sam bym go pyknął może ale pewny nie jestem, Ferrer to na mojej liscie pajaców jest, tak jak Cilic, kiedy ma przegrać potrafi grać, kiedy ma wygrać - nie potrafi    dziwne upodobania  ale co do typu to sie zgadzam tak mysle o CS 3-1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro masz wątpliwości nie graj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie nurtował Wawrinka, choć go nie lubię, ale jeszcze bardziej nie lubię Cilica, a Twoja rozpiska tu też pasuje 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
do znawców WTA, jakie lachony kryje ten cyrk? chodzi mi o panienki z rankingiem 30-10000. dzienki, dzienki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Widze ze poziom niektorych osob jest naprawde niski! nie warto dzielic sie niczym w co wklada sie naprawde duzo pracy a pozniej paru delikwentow to wysmiewa! zycze wam aby wasze typy byly trafne!
p.s. Analizuje na podstawie Livescore i w tym wypadku strony AO a jak mi sie wydaje tam kursy nie sa dosteopne:) pozniej loguje sie na WH i w ten sposob wiem o ktorych typach mam napisac na forum!!! no ale juz wiem ze nie warto!!!! byr
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
to jakiś lek na przeczyszczenie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0 argumentow za hajkiem.. bardziej na sile typowac sie chyba nie da..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robert + Granollers + Hass 5/10 Hajek + Becker 2/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, ma pogonić Isnera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Berrer wygląda na dosyć dosyć.. ;> Bagieta mnie nurtuję..Widzę ze troche osob pograło, forma życiówka chyba, zyciowka? przeciez on pare lat temu prawie wygral szlema..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0 argumentow za hajkiem.. bardziej na sile typowac sie chyba nie da.. to zagraj Jużnego all in
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co przemawia za Berrerem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze ze poziom niektorych osob jest naprawde niski! nie warto dzielic sie niczym w co wklada sie naprawde duzo pracy a pozniej paru delikwentow to wysmiewa! zycze wam aby wasze typy byly trafne!
p.s. Analizuje na podstawie Livescore i w tym wypadku strony AO a jak mi sie wydaje tam kursy nie sa dosteopne:) pozniej loguje sie na WH i w ten sposob wiem o ktorych typach mam napisac na forum!!! no ale juz wiem ze nie warto!!!! byr Panie Radek, nie chodzi o to że ktoś się śmieje, drwi czy coś..po prostu chodzi o to że jak się suche typy podaje to nie bardzo ma to jakiś konkretny odzew w postaci rozmowy, bo nie ma do czego nawiązać  A jak podajesz argumentacje czemu tak a nie inaczej, no to już cos konkretnego można napisać.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co przemawia za Istominem ?
|
|