|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż 1x, 12 i x2 można bo pytałem się supportu. też pytałem i to samo powiedzieli!!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
"€100 nagrody za typowanie ze swojej komórki!
Postaw zakład na Australian Open przez swój telefon, a weźmiesz udział w losowaniu €100 każdego dnia!"
"Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta, jeśli doświadczysz jakiś problemów."
No i trzeba bedzie pisac do supportu przy wpisywaniu hasla, po czterech znakach piatego juz wbic nie moge! LOL, przeczytaj tam uwaznie  nie chodzi o haslo a o PIN, nizej masz UTWORZ PIN!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak masz racje nie ma to jak sie ma stary telefon 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to promo już się skończyło ? bo nie da się postawić meczy na wszystkie grupy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli wcześniej nie postawiłeś na mecze grupy A i B to już nie postawisz, bo nie będą grały. Dzisiaj gra grupa C, a jutro D, a potem to już ćwierćfinały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ktoś zostanie zakwalifikowany do bonusu 400 zł i dostanie maila informującego o tym to niech da znać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ten bonus 400 zł jest dla każdego kto zagrał przynajmniej jeden mecz z każdej grupy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten bonus 400 zł jest dla każdego kto zagrał przynajmniej jeden mecz z każdej grupy ? no niby tak, ale raz zagrałem 1x i nie wiem czy mi zaliczą, chociaż support powiedział że można tak grać
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja też grałem 1x i x2 ,ale unibet sam napisał że poinformuje 21 mailem czy spełniłeś warunki promocji ,więc czekajmy cierpliwie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiem czy u nich to standard, ale rozliczanie meczu hokeja przez ponad 2.5h = cos nie tak? No i jeszcze czekam, wiec nie zdziwie sie, jak jutro dopiero bede mial dostep do kasy.
Chcialem tu cos zostawic, zeby pograc, ale widze ze nie ma sensu, bo "blokuja" kase. To u nich standard? Po prostu ostatni raz gralem z 2-3 lata temu i nie przypominalem sobie zeby byly jakiees problemy, ale ....
No i jak z wyplata na karte (vise electron)? Ma ktos doswiadczenie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
[ Linked Image] Nie da sie niestety juz edytowac  poszperalem po stronie i znalazlem pare fajnych, smiesznych i PARADOKSALNYCH rzeczy, m.in.: W obecnej chwili live czat nie jest dostępny. Spróbuj później lub zostaw wiadomość. Nasza profesjonalna obsługa skontaktuje się z tobą tak szybko, jak tylko to będzie możliwe. Albo: Unibet w skrócie: Ponad 100 krajów 3.6 miliona klientów Rok rozpoczęcia działalności: 1997 Liczba pracowników: Ponad 440 Maja tylu klientów, tylu pracowników (profesjonalnych zreszta), to czemu rozliczaja mecz hokeja 6 godzin? Malo tego, zapewne do jutra bedzie "wisial". Moze po prostu sie przyzwyczailem u innch buków, ze traktuja mnie powaznie, a tutaj trzeba uzbroic sie w cierpliwosc... No nic, zdecydowanie nie polecam tego buka nikomu, podejscie do klienta dostaja ocene 0/10. Boje sie myslec ile bedzie szla kasa na karte, ale to juz inna bajka.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Nie wiem czy u nich to standard, ale rozliczanie meczu hokeja przez ponad 2.5h = cos nie tak? No i jeszcze czekam, wiec nie zdziwie sie, jak jutro dopiero bede mial dostep do kasy.
Chcialem tu cos zostawic, zeby pograc, ale widze ze nie ma sensu, bo "blokuja" kase. To u nich standard? Po prostu ostatni raz gralem z 2-3 lata temu i nie przypominalem sobie zeby byly jakiees problemy, ale ....
No i jak z wyplata na karte (vise electron)? Ma ktos doswiadczenie? wyluzj po co sie tak ciśnieniujesz ... nie masz już za co grać czy co ??? Unibet to jeden z lepszych buków.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
unibet znów zabłysnął. Napisałem wczoraj do supportu dlaczego nie ma w ofercie spotkania skry bełchatów. Odpowiedź dostałem dzisiaj, że z przyczyn technicznych 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i jak z wyplata na karte (vise electron)? Ma ktos doswiadczenie? wyluzj po co sie tak ciśnieniujesz ... nie masz już za co grać czy co ??? Unibet to jeden z lepszych buków. co nie zmienia faktu, że klienta traktują mniej poważnie niż jeszcze 2-3 lata temu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Dostal juz ktos tego "slawnego" bonusa? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Maile z info mają rozsyłać po 21 stycznia, możliwe że dziś po zakończeniu meczy w grupie D.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Cisnienie skoczylo, bo chcialem grac inne mecze, a akurat tutaj wlasnie mialem wieksza sume. Tak czy siak rozliczyli mega pozno. Teraz czekam na wyplate 'na karte' wiec pewnie potrwa ta trudna operacja kilka dni. Wkurzylem sie, bo gralem w innych bukach, jak bet365, betclick, betsson i tam rozliczaja szybko, info na biezaco mam co sie dzieje itp. Nigdy nie mialem takiego opoznienia w rozliczeniu, szczegolnie, ze mecz byl w dzien, a nie jakis 'nocny' 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
To zmień sobie buka na którego jesteś zadowolony i nie będzie problemów. Ta trudna operacja wypłaty na kartę trwa zwykle do 3 dni max. Może uda Ci się ten czas przeżyć 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy Unibet wypłaca z polskiego konta bankowego ? czy przelew idzie z zagranicy jeśli mam konto u nich w euro (a w banku mam pln) ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|