|
|
old hand
|
|
old hand
na to wychodzi ze support sobie polecial w ch...piszac ze mozna 1x itd grac. zapis 1x2 do niczego nie determinuje!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja wypełniłem warunki a maila ni ma  Grałem tylko czyste 1x2 i raz zagrałem under 1,5 (pisali tylko U/O, nigdzie nie pisało, że to musi być linia 2,5). No nic poczekam do jutra, jak nie napiszą to poskarże się mamie. LOL na pewno nie musialo byc gane tylko i wylacznie na linie 2.5 bo 0,5 i inne tez przechodzily. jak nie dostales maila to juz nie dostaniesz
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja wypełniłem warunki a maila ni ma  Grałem tylko czyste 1x2 i raz zagrałem under 1,5 (pisali tylko U/O, nigdzie nie pisało, że to musi być linia 2,5). No nic poczekam do jutra, jak nie napiszą to poskarże się mamie. LOL na pewno nie musialo byc gane tylko i wylacznie na linie 2.5 bo 0,5 i inne tez przechodzily. jak nie dostales maila to juz nie dostaniesz Hmmm to może mnie pogrążyło coś innego. Otóż jak zdecydowałem się skorzystać z tego bonusa to akurat nie miałem kaski na koncie Unibetu. Wpłaciłem z MB 40 pln i nie wiem skąd dopisało mi 60 pln. Wygląda więc na to, że przy wpłacie dopisali bonus 50% o który się nie prosiłem wcale. Pewnie teraz mi wypalą, że proma się nie łączą.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
KUERTEN i szuwi1 jak mozecie,zrzuccie tutaj tresc maila, w ktorym to jedna z babek z supportu napisala ze mozna grac z podporkami aby dostac bonus
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja wypełniłem warunki a maila ni ma  Grałem tylko czyste 1x2 i raz zagrałem under 1,5 (pisali tylko U/O, nigdzie nie pisało, że to musi być linia 2,5). No nic poczekam do jutra, jak nie napiszą to poskarże się mamie. LOL na pewno nie musialo byc gane tylko i wylacznie na linie 2.5 bo 0,5 i inne tez przechodzily. jak nie dostales maila to juz nie dostaniesz Hmmm to może mnie pogrążyło coś innego. Otóż jak zdecydowałem się skorzystać z tego bonusa to akurat nie miałem kaski na koncie Unibetu. Wpłaciłem z MB 40 pln i nie wiem skąd dopisało mi 60 pln. Wygląda więc na to, że przy wpłacie dopisali bonus 50% o który się nie prosiłem wcale. Pewnie teraz mi wypalą, że proma się nie łączą. zapewniam, ze bonus 50% nie mial tu wplywu
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
cytat meila z innego forum ktory otrzymal jeden z uzytkownikow
Witam serdecznie Panie ******!
Dziękuję za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że podwójna szansa np 1x2 nie liczy się do promocji Puchar Narodów Afryki.
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Monika
Biuro Obsługi Klienta
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja wypełniłem warunki a maila ni ma  Grałem tylko czyste 1x2 i raz zagrałem under 1,5 (pisali tylko U/O, nigdzie nie pisało, że to musi być linia 2,5). No nic poczekam do jutra, jak nie napiszą to poskarże się mamie. LOL na pewno nie musialo byc gane tylko i wylacznie na linie 2.5 bo 0,5 i inne tez przechodzily. jak nie dostales maila to juz nie dostaniesz jazdagz czyli chcesz tym samym powiedzieć, że zostałem w tym momencie publicznie wydymany w d*upe? Sprawdziłem jeszcze raz historie zakładów. Spełniłem warunki. No nic pozostaje uprzejmie upomnieć się u źródła. Hmmm to może mnie pogrążyło coś innego. Otóż jak zdecydowałem się skorzystać z tego bonusa to akurat nie miałem kaski na koncie Unibetu. Wpłaciłem z MB 40 pln i nie wiem skąd dopisało mi 60 pln. Wygląda więc na to, że przy wpłacie dopisali bonus 50% o który się nie prosiłem wcale. Pewnie teraz mi wypalą, że proma się nie łączą. zapewniam, ze bonus 50% nie mial tu wplywu
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A to mój:
Dziękuje za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję , że zgodnie z podaną informacją na naszej stronie zakłady Over/Under oraz typu 1x,x2 również są brane pod uwagę w promocji.
W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Aneta
Biuro Obsługi Klienta
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku !
Czy jesteś usatysfakcjonowany naszą odpowiedzią? Napisz swoja opinię tutaj, i zdobądź szanse na wygranie 100 euro!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bajzel jakich malo, nawet jak nijaka Aneta tak napisala, to magia ich dzialu finansowego niczego nie zmieni i kto dzis nie dostal maila ten juz zapewne nie dostanie i zdania nie zmienia mimo iz wariata z siebie robia na calej lini.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A to mój:
Dziękuje za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję , że zgodnie z podaną informacją na naszej stronie zakłady Over/Under oraz typu 1x,x2 również są brane pod uwagę w promocji.
W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Aneta
Biuro Obsługi Klienta
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku !
Czy jesteś usatysfakcjonowany naszą odpowiedzią? Napisz swoja opinię tutaj, i zdobądź szanse na wygranie 100 euro! dosalem identycznego ale i tak pewnie beda glupa rznac i nici z bonusa...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bajzel jakich malo, nawet jak nijaka Aneta tak napisala, to magia ich dzialu finansowego niczego nie zmieni i kto dzis nie dostal maila ten juz zapewne nie dostanie i zdania nie zmienia mimo iz wariata z siebie robia na calej lini. co z tego że nie dostanie, skoro upewniałem się u źródła że 1x x2 się liczą, to jak nie ma maila to niech ręcznie dopisują !! zresztą podwójna szansa to dokładnie 1x2 , to samo co by zagrał 1x rozkładając stawkę na 1 i x
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla adresata tej wiadomości.
Witaj **************
Pragniemy Cię poinformować, że dzięki swoim zakładom na Puchar Narodów Afryki, zakwalifikowałeś się do specjalnego bonusu!
Dostaniesz od nas bonus w wysokości 100% twojej wpłaty aż do 400zł! Podwajamy Twoją kasę! Wszystko co musisz zrobić to dokonać depozytu od soboty 23 stycznia od godziny 8:00 do poniedziałku 25 stycznia do godziniy 23:59, a my podwoimy twój pierwszy depozyt!
Wykorzystaj go na naszych swietnych promocjach: €100 bonusu na zakłądach przez telefon, loterii z pulą nagród 1500zł, i wielu innych - znajdziesz je na naszej stronie!
Gratulujemy i powodzenia!
|
|
|
addict
|
|
addict
 dla Unibet za promocję. Wpłaciłem 400zł dostałem 400zł. Sorry koledzy ale w Ich regulaminie było jasne napisane 1, x, 2 bądź over/under a to, że mają niekompetentny support to inna sprawa...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
 dla Unibet za promocję. Wpłaciłem 400zł dostałem 400zł. Sorry koledzy ale w Ich regulaminie było jasne napisane 1, x, 2 bądź over/under a to, że mają niekompetentny support to inna sprawa... Jakby było tak jasno napisane jak to co pogrubiłeś to nikt nie miałby problemu, ale było cytuję: "zakłady typu 1x2"
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zgadza sie, GBocian84, zreszta niech teraz wezma na siebie odpowiedzilnosc za bledne informowanie klientow w tej kwestii. Rowniez otrzymalem maila, iz podwojna szansa sie zalicza.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja gralem tylko 1 i 2 i rowniez maila nie dostalem
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja gralem tylko 1 i 2 i rowniez maila nie dostalem No to mamy taką samą sytuacje. Napisałem wczoraj do supportu. Na razie echo.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
"Ja yebieeeee. Przez cały tydzień na siłę obstawiałem cały ten pierdzielony bambusowski cyrk. Przegralem w sumie chyba na tym z kilkadziesiąt złotych. I teraz kurvva nie dostanę bonusa ?! Zapamiętam to sobie pierdolony Unipecie ! Z mojej strony nigdy więcej ani kszty zaufania i wszędzie na każdym kroku antyreklama tego waszego badziewskiego kurestfa. Pozdrawiam i z Panem Bogiem."
Takie coś wysłałem do supportu, chociaż wiem, że ich to tera już obchodzi jak zeszłoroczny śnieg.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spokojnie, wszystko jest do odwrocenia. Napisalem do supportu, ze zostalismy blednie poinformowani, ze Pani Monika przyslala nam bledne informacje i ze chyba nalezaloby za te bledy im zaplacic  Jesli pokpią sprawe straca na swojej reputacji zapewne a i niewykluczone ze liscik do SBR pojdzie, choc tam unibetem sie zapewne za wiele nie zajmuja, raptem jeden komentarz widzialem.
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
dziwne, ja gralem kolejno 1x x2 1 i 2 i bonus dostalem
|
|