Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 34 z 35 1 2 32 33 34 35
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by El D1ablo
"Trzeba przyznać, że na razie ma chłopak dużego farta. Jak wygra z Djokoviciem, to będzie pełen szacun - uśmiechnęła się Polka." - gazeta.pl

heheh Tobie nawet fart nie pomógł zazdrosna gwiazdeczko...
piwo

Bonus: Unibet
N
enthusiast
enthusiast
N Offline
co sądzicie o takim dubelku Henin-Wickmayer 2:0 + Kubot wygra co najmniej 1 seta?

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Navarro
co sądzicie o takim dubelku Henin-Wickmayer 2:0 + Kubot wygra co najmniej 1 seta?
czemu sadzisz,ze henin w ogole wygra...

Sed #3642898 23/01/2010 21:09
S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
dzisiaj samo drewno gra.... ehhh nie lubie stawiac na drzewa ani przeciwko ehhh

Sed #3642925 23/01/2010 21:28
N
enthusiast
enthusiast
N Offline
Originally Posted by Sed
Originally Posted by Navarro
czemu sadzisz,ze henin w ogole wygra...

Widziałem ją w meczu z Dementiewą gdzie grała fenomenalnie, z Kleybanową wyciągnęła po przegraniu pierwszego seta, więc w formie fizycznej jak i psychicznej jest na pewno.

aka Schranzer
aka Schranzer
Originally Posted by El D1ablo
"Trzeba przyznać, że na razie ma chłopak dużego farta. Jak wygra z Djokoviciem, to będzie pełen szacun - uśmiechnęła się Polka." - gazeta.pl

heheh Tobie nawet fart nie pomógł zazdrosna gwiazdeczko...
ale mnie podkur.. Aga, nie pierwszy raz laugh

Rusty #3643008 23/01/2010 22:17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"- Agnieszka przegrała z byłą jedenastą rakietą świata, bardzo niewygodną, solidną rywalką, bo zagrała zły mecz i tyle. Inna rzecz, że Schiavone zagrała bardzo dobrze. Agnieszka nie przegrała z kompletnym drzewem - mówi trener Robert Radwański po porażce Agnieszki z Francescą Schiavone w III rundzie Australian Open."

Stary nie lpeszy.

Szkoda, że Ula nie ma odwagi go wywalić hyhy, bo Aga to już stracona.

no risk no fun
no risk no fun
Przegrala bo oddala mecz za darmo , jak rywalka trzyma pilke dluzzej w korcie niz 10 sekund i gra spinem to ona nie wiem co
ma robic , nie potrafi odwrocic meczu , zmienic taktyke , zagrac
plan B , juz te droby i loby na nikim nie robia wrazenia bo kazda
ja ma na czynniki pierwsze rozlozona , niestety.Moze sie od
swojej przyjaciolki z Odense uczyc charakteru , walecznosci ,
oraz przygotowania kondycyjno szybkosciowegego , bo jak sie nie
ma sily to trzeba szukac atutow wlasnie na tym podlozu.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by Kameleon
"- Agnieszka przegrała z byłą jedenastą rakietą świata, bardzo niewygodną, solidną rywalką, bo zagrała zły mecz i tyle. Inna rzecz, że Schiavone zagrała bardzo dobrze. Agnieszka nie przegrała z kompletnym drzewem - mówi trener Robert Radwański po porażce Agnieszki z Francescą Schiavone w III rundzie Australian Open."

Stary nie lpeszy.

Szkoda, że Ula nie ma odwagi go wywalić hyhy, bo Aga to już stracona.

No i co Ci tu nie pasuje ? Schiavone to bardzo dobra tenisistka, zagrała solidnie, a nasza źle. To powiedziała i to jest prawda. Co miał powiedzieć ?

A to, że Kubot ma farta w drabince to też szczera prawda.

Ale rozumiem, fajnie tak dojebać na internecie komuś kto przerasta nas osiągnięciami o klasę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny
To powiedziała i to jest prawda. Co miał powiedzieć ?

Kto "powiedziała"? laugh Ze zrozumieniem, jeszcze raz i tak do skutku.

Originally Posted by młody gniewny
Ale rozumiem, fajnie tak dojebać na internecie komuś kto przerasta nas osiągnięciami o klasę.

Jakiś adwokat rodziny Radwańskich jesteś? Taka prawda, że one dalej trzymając się ojca nic nie osiągną.

Agnieszka nie przegrała z kompletnym drzewem

Szacun papa Radwański, ciekawe czy on się czyta jak już pogada.

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Teraz to Łukaszowi już nie powinno braknąć kasy na odżywki tongue
Nasz polski Nadal izi w finale AO cool zloto

javapl #3643237 23/01/2010 23:39
M
veteran
veteran
M Offline
Oglądał ktoś Del Potro z Mayerem? Interesuje mnie głównie to , jak to sie stąło , że dostał seta gładko 0-6?
Jakies problemy zdrowotne go dopadły i odpuscił seta czy nic takiego nie miało miejsca?
Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam piwo

Tenis Trader
Tenis Trader
Jakiś adwokat rodziny Radwańskich jesteś? Taka prawda, że one dalej trzymając się ojca nic nie osiągną.

Ja bym z chęcią wychował córkę, co by się trzymała w Top 20 przez kilka lat. Ale najpierw zmieniłaby obywatelstwo, wtedy wszyscy by ją kochali i płakali, dlaczego nie gra dla Polski. I pewnie nikt by nie marudził, że jest tylko 10-ta i co to za sukces w kobiecym tenisie.

Zapewne żadnego pseudo speca bym nie dopuścił, żeby zaczął kombinować jak z Ivanovic.

Clijsters może mieć słabszy dzień, nie mówiąc o pozostałych. Jak Aga przegra to zawsze ta sama głupia gadka na quasi naszych speców od trenerki laugh

javapl #3643248 23/01/2010 23:44
M
Krecik
Krecik
M Offline
To błąd językowy, nie merytoryczny. Pomyliło mi się podczas pisania.

Adwokat Radwańskich ? Nie, raczej zdrowego rozsądku, bo nie rozumiem czemu tyle leci pomyj na jej głowę. W formie obecnie najlepszej nie jest i szkoda, że odpadła. Co do lepszego trenera to niestety prawda, bo mogła by się jeszcze bardziej rozwinąć, chociaż końcówka roku pokazała dość spory postęp w jej dużym mankamencie czyli serwisie.

Co do słów "Schiavone drewno", rozumiem że śmieszy Cię ten styl wypowiedzi w mediach, a nie stwierdzenie faktu, bo włoszka to również bardzo dobra tenisistka. Przegrać z nią wielkiej ujmy nie przynosi, choć styl martwi.

Goget #3643260 23/01/2010 23:51
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe, ale dlaczego zatrzymywać się na tym 10 miejscu? Nie sądze, że osiagnie więcej i moim zdaniem to mimo wszystko wina ojca. Moje zdanie! smile Nie podobają mi się wypowiedzi Radwańskiego, najlepiej jakby pozowilił gadać córkom. Bo jeśli Aga lub Ula powiedzą, że były słabsze i wiedzą gdzie są błędy to ok. Niestety jeśli tata sobie będzie gadał jakie to córki słabe psychicznie, wytykał wszystkie nawet najmniejsze błędy to ja to słabo widzę. Zresztą pokazał już jak potrafi zmotywowować, gdy się Ula rozpłakała w Warszawie.

Originally Posted by Misiaski
Oglądał ktoś Del Potro z Mayerem? Interesuje mnie głównie to , jak to sie stąło , że dostał seta gładko 0-6?
Jakies problemy zdrowotne go dopadły i odpuscił seta czy nic takiego nie miało miejsca?
Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam piwo

Brał lekarza, próbował coś tam powalczyć w 2 secie ale nic nie wychodziło.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ja zapytam: w meczu z Korolevem Fernando brał medical? Pod koniec wyglądał jakby miał paść na korcie.

M
veteran
veteran
M Offline
Dzięki wielkie Kameleon , jeszcze mógłbyś przyblizyć z czym konkretniej sie borykał i czy miało to wpływ na jego dalsza postawe w meczu , czy poprostu jakies chwilowe bole a potem ustapiły? smile
Zastanawiam sie czy nie pograć Potro dziś mocniej bo Cilic nie zachwyca ale te rosnace kursy na Argentyńczyka (przynajmniej w bet365) troche niepokoją...

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Misiaski
Dzięki wielkie Kameleon , jeszcze mógłbyś przyblizyć z czym konkretniej sie borykał i czy miało to wpływ na jego dalsza postawe w meczu , czy poprostu jakies chwilowe bole a potem ustapiły? smile
Zastanawiam sie czy nie pograć Potro dziś mocniej bo Cilic nie zachwyca ale te rosnace kursy na Argentyńczyka (przynajmniej w bet365) troche niepokoją...

Ludzie grają Cilica, Potro też bez formy, męczy się niemiłosiernie.. Grubiej to z pewnością no bet, można ew. lekko Cilica spróbować.

S
Sed Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Reasumujac Panowie... Zaczynamy produkowac corki i za kilkanascie lat poogladamy AO z trybun dla trenerow smile juz widze same polki w 1/2 AO smile

M
veteran
veteran
M Offline
To ja zapytam: w meczu z Korolevem Fernando brał medical? Pod koniec wyglądał jakby miał paść na korcie.

To teraz ja sprobuje pomoc - na 99 % z tego co ogladałem nie brał , mowił po meczu , ze nie spodziewał sie tak mocno bitych piłek przez Koroleva , co go zaskoczyło i zmusiło do wiekszego wysiłku , pozatym 5 setowka troche meczy smile

Strona 34 z 35 1 2 32 33 34 35

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, burbon, $-man, rafal08, latajaca_holenderka, Akhu, rymoholik, betowiec, alfa), 2,722 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,413
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025