|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ! Mam pytanie,jak wyglada wplata/wyplata z zagranicznych kont ? Nie ma zadnych problemow z wyplata z GBP ? Jest przeliczana PLN/GBP,czy dodatkowo przez Euro ,przez co strace troche i dojdzie do mnie okrojona ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepraszam ze post jeden po drugim. Mozna wplacac (wyplata rowniez) karta debetowa ?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Przepraszam ze post jeden po drugim. Mozna wplacac (wyplata rowniez) karta debetowa ? ostatnio próbowałem zarejestrować i nie można tylko kredytowe
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zdarzyło się komuś, żeby Tobet źle rozliczył zakład ? Najpierw rozliczyli prawidłowo, po czym zmienili na błędny wynik. Pisać do nich czy sami poprawią ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Postawiłem za 100pln na remis w meczu futsalowym Czechy - Węgry. ale już po strzeleniu gola przez Czechy na po 5. Tobet przyjął zaklad, bo za późno zareagowali. Powinini odrzucić albo anulować. Potem knedle wbiły na 6:5 i rozliczyli zaklad jako przegrany:-( Napisałem do nich i ciekawe czy zwrócą hajs?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Postawiłem za 100pln na remis w meczu futsalowym Czechy - Węgry. ale już po strzeleniu gola przez Czechy na po 5. Tobet przyjął zaklad, bo za późno zareagowali. Powinini odrzucić albo anulować. Potem knedle wbiły na 6:5 i rozliczyli zaklad jako przegrany:-( Napisałem do nich i ciekawe czy zwrócą hajs? nie zwrócą
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Postawiłem za 100pln na remis w meczu futsalowym Czechy - Węgry. ale już po strzeleniu gola przez Czechy na po 5. Tobet przyjął zaklad, bo za późno zareagowali. Powinini odrzucić albo anulować. Potem knedle wbiły na 6:5 i rozliczyli zaklad jako przegrany:-( Napisałem do nich i ciekawe czy zwrócą hajs? buki bardzo lubia takie sytuacje,jak wejdzie to zwrot (ewentualnie blok konta i konfiskata hajsu jak go jest duzo na koncie),a jak nie wejdzie to czysty zysk dla nich
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Macie dowód , że prawo i regualminy działają wybiórczo i obowiązują tylko na korzyść buka. Ciekawi mnie gdzie się podziali forumowi krzykacze , których solą w oku są bonushunterzy przez ktorych mamy ( ich zdaniem) opinie złodzieji , naciagaczy i wyłudzaczy ?? Jak jesteście tacy mądrzy to może zabierzcie tutaj głos
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Macie dowód , że prawo i regualminy działają wybiórczo i obowiązują tylko na korzyść buka. Ciekawi mnie gdzie się podziali forumowi krzykacze , których solą w oku są bonushunterzy przez ktorych mamy ( ich zdaniem) opinie złodzieji , naciagaczy i wyłudzaczy ?? Jak jesteście tacy mądrzy to może zabierzcie tutaj głos Czy jeśli wiesz/myślisz, że rząd Cię okrada to możesz iść np. wynieść telewizor ze sklepu RTV bez kupowania go? Co to ma być - oko za oko? Ps. Naprawdę chcesz zaprzeczyć temu, że mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wyszedł Ci przykład z rządem/sklepem. Idąc Twoim sposobem myslenia zadam pytanie - czy jeżeli złodziej ukradlby Ci rower a potem zostawił go pod sklepem to nie wziąłbyś go ?? Nie wim jaką opinie mamy w świecie bukmacherskim i nie interesuje mnie to. Buki napewno nie kierują sie moralnością i etyką. To nie ten biznes
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mnie tylko dziwi że przegrał 100 zł i jeszcze napisał do nich że chciał wykorzystać ich błąd i teraz mu jeszcze konto zablokują.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
@GBocian84: A skąd Ty masz takie informacje, że "mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy" Bo ja odnoszę wrażenie, że non stop jakiś bukmacher chce mnie naciągnąć na parę zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Postawiłem za 100pln na remis w meczu futsalowym Czechy - Węgry. ale już po strzeleniu gola przez Czechy na po 5. Tobet przyjął zaklad, bo za późno zareagowali. Powinini odrzucić albo anulować. Potem knedle wbiły na 6:5 i rozliczyli zaklad jako przegrany:-( Napisałem do nich i ciekawe czy zwrócą hajs? weź się nie pogrążaj  nie dość, że grałeś błąd  to jeszcze piszesz, żeby zrobili zwrot?!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Macie dowód , że prawo i regualminy działają wybiórczo i obowiązują tylko na korzyść buka. Ciekawi mnie gdzie się podziali forumowi krzykacze , których solą w oku są bonushunterzy przez ktorych mamy ( ich zdaniem) opinie złodzieji , naciagaczy i wyłudzaczy ?? Jak jesteście tacy mądrzy to może zabierzcie tutaj głos Regulaminy tworzą buki i jak ci się nie podoba, to nie graj. To co ty uprawiasz, to nawoływanie do jawnych oszustw. Podawanie się za kogoś kim nie jesteś. Nie jesteś boushunterem tylko multikontowcem. Jesteś małym, pospolitym oszustem używającym retoryki na poziomie Paligłupa i Niesioła. Żeby było troche na temat Jak chciał zwrotu, to powinien natychmiast jak złozył zakład napisać maila. Wtedy było by to wiarygodne. Liczył, że wygra i się przliczył.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chciałeś wyru...Freda a Fred wyr...Ciebie, jakoś tak to szło....
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
@GBocian84: A skąd Ty masz takie informacje, że "mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy" Bo ja odnoszę wrażenie, że non stop jakiś bukmacher chce mnie naciągnąć na parę zł. powyżej Bartez odpowiedział Ci ładnym przykładem z autopsji  ps. jakby Mu rozliczyli że wygrał to by pisał :"ale ich wyru.chałem"  Bartez nie pękaj wal do SBR i na inne fora 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
@GBocian84: A skąd Ty masz takie informacje, że "mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy" Bo ja odnoszę wrażenie, że non stop jakiś bukmacher chce mnie naciągnąć na parę zł. Wystarczy zobaczyć na listę bukmacherów, którzy wykluczają Polaków z wszelkich promocji. "This offer is not avalaible for users from Ukraine, Romania and Poland." Możliwe, że to wynika z jakichś uwarunkowań systemowych, może to wynikać np. ze zmiennego IP, które w Polsce jest normą, a w innych krajach może nie być i to sprawia bukmacherom problemy (od razu mówię, że nie mam takiej wiedzy, gdybam), ale na pewno także właśnie z działań multikontowców na psa i chomika.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@GBocian84: A skąd Ty masz takie informacje, że "mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy" Bo ja odnoszę wrażenie, że non stop jakiś bukmacher chce mnie naciągnąć na parę zł. powyżej Bartez odpowiedział Ci ładnym przykładem z autopsji  ps. jakby Mu rozliczyli że wygrał to by pisał :"ale ich wyru.chałem"  Bartez nie pękaj wal do SBR i na inne fora  Kolego bardzo się cieszę, że wiesz lepiej ode mnie co bym zrobił, ale w polemikę z tobą wchodzić nie będę bo na takiego troglodytę zwyczajnie szkoda mi czasu. Co do mojej sprawy raz już miałem analogiczna sytuację tyle tylko że wtedy wygrałem a po jakimś czsie kupon mi anulowali i stąd moje zdziewienie. Dlaczego wtedy anulowali a teraz twierdzą że wszystko było ok. Taki relatywizm jest dość zadziwiający. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
@GBocian84: A skąd Ty masz takie informacje, że "mamy w świecie bukmacherów opinię bonusowych naciągaczy" Bo ja odnoszę wrażenie, że non stop jakiś bukmacher chce mnie naciągnąć na parę zł. powyżej Bartez odpowiedział Ci ładnym przykładem z autopsji  ps. jakby Mu rozliczyli że wygrał to by pisał :"ale ich wyru.chałem"  Bartez nie pękaj wal do SBR i na inne fora  Kolego bardzo się cieszę, że wiesz lepiej ode mnie co bym zrobił, ale w polemikę z tobą wchodzić nie będę bo na takiego troglodytę zwyczajnie szkoda mi czasu. Co do mojej sprawy raz już miałem analogiczna sytuację tyle tylko że wtedy wygrałem a po jakimś czsie kupon mi anulowali i stąd moje zdziewienie. Dlaczego wtedy anulowali a teraz twierdzą że wszystko było ok. Taki relatywizm jest dość zadziwiający. pozdrawiam nie dość,że jesteś głąbem to jeszcze próbujesz się wytłumaczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na pewno nie będę się starał wytłumaczyć tego jak wychowali cię rodzice :-) ehehe
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|