|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak to jest miałem overa 3,5 na kary dla rusków, w 58 min( przed tą min. było juz 3 kary) RASTVORTSEV dostał czerwoną co z automatu oznacza 2 min i tak było liczone 2 minuty kary,ale bwin rozlczył mi zakład jako under 3,5, ktoś się orienyuje dlaczego??? http://www.sportresult.com/sports/hb/hbem10m/PDF/25012010/25/25GP.pdfgrałem to samo...wg mnie powinno być zaliczone czerwo jako 2 min kara jednocześnie z czerowną bo takie były tego konsekwencje (choć może się mylę w interpretacji pod typ)... dostał RC od razu ( nie bylo to sumą 3-ech kar 2-wu minutowych) czyli niestety masz zakład przegrany...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak to jest miałem overa 3,5 na kary dla rusków, w 58 min( przed tą min. było juz 3 kary) RASTVORTSEV dostał czerwoną co z automatu oznacza 2 min i tak było liczone 2 minuty kary,ale bwin rozlczył mi zakład jako under 3,5, ktoś się orienyuje dlaczego??? http://www.sportresult.com/sports/hb/hbem10m/PDF/25012010/25/25GP.pdfgrałem to samo...wg mnie powinno być zaliczone czerwo jako 2 min kara jednocześnie z czerowną bo takie były tego konsekwencje (choć może się mylę w interpretacji pod typ)... dostał RC od razu ( nie bylo to sumą 3-ech kar 2-wu minutowych) czyli niestety masz zakład przegrany...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak to jest miałem overa 3,5 na kary dla rusków, w 58 min( przed tą min. było juz 3 kary) RASTVORTSEV dostał czerwoną co z automatu oznacza 2 min i tak było liczone 2 minuty kary,ale bwin rozlczył mi zakład jako under 3,5, ktoś się orienyuje dlaczego??? http://www.sportresult.com/sports/hb/hbem10m/PDF/25012010/25/25GP.pdfdostał RC od razu ( nie bylo to sumą 3-ech kar 2-wu minutowych) czyli niestety masz zakład przegrany... grałem to samo...wg mnie powinno być zaliczone czerwo jako 2 min kara jednocześnie z czerowną bo takie były tego konsekwencje (choć może się mylę w interpretacji pod typ)...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zastanawiam sie nad zagraniem niemców +2,5 @ 1,72. kurs dobry a pewna kilku bramkowa wygrana hiszpanów wydaje mi się mało prawdopodobna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Seba -akurat tego fragmentu nie oglądałem...nie znam przepisów na tyle,żeby stwierdzić,że czerwona kartka dana od razu jest synonimem 2 minutowej kary...Jeżeli ruskie po tym evencie grali w pięciu to ciekawa sprawa...trzeba by w przepisach poszukać - bo jeżeli to automat to byłaby podstawa do reklamacji- z kolei z oficjalnego protokołu wynika,że były TYLKO 3 2-u minutowe kary...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Czerwona kartka oznacza z automatu 2 min. kary, ale w protokole zapisana jest jako czerwona kartka, a nie kara 2-minutowa.
Czerwona kartka zaliczana jest jako 2-minutowka, tylko w przypadku, gdy to jest trzecie wykluczenie tego samego grajka. Wtedy w protokole widnieje i 3 kary i czerwo. Jak np. Roggisch w meczu ze Szwedami.
Wg mnie nie ma podstaw do reklamacji...wiadomo, ze biora pod uwage oficjalny protokol, a tam sa tylko 3 kary.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie co taka cisza potrzebuje argumentow za za lub sprzeciw w 3 meczach overki spain -germania linia 57,5 islandia rosja 61,5 lub francja slowenia 54,5 no i na podbitke polska czechy 1 ?
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
panowie co taka cisza potrzebuje argumentow za za lub sprzeciw w 3 meczach overki spain -germania linia 57,5 islandia rosja 61,5 lub francja slowenia 54,5 no i na podbitke polska czechy 1 ? Polska musi wygrac , Czesi o pietruche wygrali z Slowencami dzieki temu ze Slo grala lipe przez 40minut + bramkarz ktory bronil bodajze 24min mial skutecznosc obrony 6%... Wiele przemawia za nami , jestesmy o klase lepszym zespołem to tyle:)
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Wedlug mnie powinno byc izi: Islandia - Ruskie (Sasiedzi nasi graja lipe ogladalem ich w mistrzostwach a Islandia duzo nieszczescia np w wczorajszym meczu z Chorwacja , Chorwacja- Austria roznica klas, Francja- Slowenia rowniez Francja chyba nei trzeba pisac dlaczego na koniec Polska, wszystkie druzyny do tego musza wygrac swe mecze , szczegolnie z grupy Chorwacja Islandia tam wszystko mozliwe:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do overkow ? gejzery porzucaja z ruskimi ? no i slowency z zabojadami nie za niska ta linia?
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
a co do overkow ? gejzery porzucaja z ruskimi ? no i slowency z zabojadami nie za niska ta linia? Overkow nie lubie, Live nie mzoesz pograc?? Gejzery powinny ale to zalezy jak sie mecz ulozy, Zabojady wiadomo defensywa jaka zalezy co beda grac w ofensywie;) Wszystko w ich nogach i rekach, chyba ze wpusci Slo tego bramkarza co zaczal z Czechami to over pewny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak sie zapatrujecie na Islandie -3.5?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a co do overkow ? gejzery porzucaja z ruskimi ? no i slowency z zabojadami nie za niska ta linia? Overkow nie lubie, Live nie mzoesz pograc?? Gejzery powinny ale to zalezy jak sie mecz ulozy, Zabojady wiadomo defensywa jaka zalezy co beda grac w ofensywie;) Wszystko w ich nogach i rekach, chyba ze wpusci Slo tego bramkarza co zaczal z Czechami to over pewny  ten bramkarz miał z nami 43% skuteczności i wybronił Słoweńcom remis
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
A jak sie zapatrujecie na Islandie -3.5? Oby wygrali byle 1:) Mysle ze sa w stanie , Ruskie jak przegrywaja zaczynaja sie klocic:D
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
a co do overkow ? gejzery porzucaja z ruskimi ? no i slowency z zabojadami nie za niska ta linia? Overkow nie lubie, Live nie mzoesz pograc?? Gejzery powinny ale to zalezy jak sie mecz ulozy, Zabojady wiadomo defensywa jaka zalezy co beda grac w ofensywie;) Wszystko w ich nogach i rekach, chyba ze wpusci Slo tego bramkarza co zaczal z Czechami to over pewny  ten bramkarz miał z nami 43% skuteczności i wybronił Słoweńcom remis tak ale ogolnie tego dnia polacy zaprezentowali sie najslabiej patrzac na caly turniej, Ostatni mecz z Hiszpanami pokazali ze stac nas na wiele
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak sie zapatrujecie na Islandie -3.5? Oby wygrali byle 1:) Mysle ze sa w stanie , Ruskie jak przegrywaja zaczynaja sie klocic:D Ogladalem ich wczoraj i lipe straszna grali 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a co do overkow ? gejzery porzucaja z ruskimi ? no i slowency z zabojadami nie za niska ta linia? Overkow nie lubie, Live nie mzoesz pograc?? Gejzery powinny ale to zalezy jak sie mecz ulozy, Zabojady wiadomo defensywa jaka zalezy co beda grac w ofensywie;) Wszystko w ich nogach i rekach, chyba ze wpusci Slo tego bramkarza co zaczal z Czechami to over pewny  ten bramkarz miał z nami 43% skuteczności i wybronił Słoweńcom remis tak ale ogolnie tego dnia polacy zaprezentowali sie najslabiej patrzac na caly turniej, Ostatni mecz z Hiszpanami pokazali ze stac nas na wiele Obyś miał rację, choć mam jakieś dziwne wrażenie, że nie zdobędziemy medalu(4-te miejsce)
|
|
|
|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
No Oby dzis Ruskie tez grały... Stac nas na Medal nawet złoty ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle ze Chorwaci rzucą overka 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Zdecydowanie, nawet na zloty...obojetne z jakiego miejsca wejdziemy do 1/2 z kazdym rywalem z drugiej grupy bedziemy faworytem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|