|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hahaha  Wygra AO Denko, który znafca to pisał? co za bezsensowne komentarze, szczegolnie w takim momencie meczu Wcale tak nie uważam, już przed meczem byłem zdania że Federer to wygra, więc teraz mogę sobie pisać co chcę. Nie zmieniaj jak co niektórzy swojego zdania co 15 minut tak jakby na dwóch równocześnie postawili, bynajmniej nie o trading mi chodzi...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Denko po mecz 9@ 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hahaha  Wygra AO Denko, który znafca to pisał? co za bezsensowne komentarze, szczegolnie w takim momencie meczu Wcale tak nie uważam, już przed meczem byłem zdania że Federer to wygra, więc teraz mogę sobie pisać co chcę. Nie zmieniaj jak co niektórzy swojego zdania co 15 minut tak jakby na dwóch równocześnie postawili, bynajmniej nie o trading mi chodzi... a gdzie zmienilem zdanie? Pisalem ze chcialbym zeby wygral Dawidenko, i ze wyglada ze idzie gladko jak narazie, wiec nie wiem o co Ci chodzi. Poza tym pisanie przed meczem ze wygra Roger, a wysmiewanie ze ktos gra w druga strone to lekka roznica w Twojej postawie, nie uwazasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie polećcie coś z AO na dzisiejszą noc, co by sobie jakieś wyniki pośledzić.  Nestor D./Zimonjic N. - Clement A./Erlich J 1 Black C./Huber L. - Kleybanova A./Schiavone F. 1 peffki na izzi lajcie  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hahaha  Wygra AO Denko, który znafca to pisał? co za bezsensowne komentarze, szczegolnie w takim momencie meczu Wcale tak nie uważam, już przed meczem byłem zdania że Federer to wygra, więc teraz mogę sobie pisać co chcę. Nie zmieniaj jak co niektórzy swojego zdania co 15 minut tak jakby na dwóch równocześnie postawili, bynajmniej nie o trading mi chodzi... a gdzie zmienilem zdanie? Pisalem ze chcialbym zeby wygral Dawidenko, i ze wyglada ze idzie gladko jak narazie, wiec nie wiem o co Ci chodzi. Poza tym pisanie przed meczem ze wygra Roger, a wysmiewanie ze ktos gra w druga strone to lekka roznica w Twojej postawie, nie uwazasz? J jest blisko M na klawiaturze, chciałem napisać "Nie zmieniam". A czy nie można się pośmiać z kogoś kto dziwnie postrzega rzeczywistość, rozumiem że są gusta i guściki i komuś może się podobać nawet Żanetka z "Na Wspólnej", ale oglądać mecz i pisać że ktoś wygra turniej skoro jest cienkim bolkiem, dosłownie i w przenośni (schowałby się na lajcie za łopatą) to już coś jest nie halo. I dlatego mnie to śmieszy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hahaha  Wygra AO Denko, który znafca to pisał? co za bezsensowne komentarze, szczegolnie w takim momencie meczu Wcale tak nie uważam, już przed meczem byłem zdania że Federer to wygra, więc teraz mogę sobie pisać co chcę. Nie zmieniaj jak co niektórzy swojego zdania co 15 minut tak jakby na dwóch równocześnie postawili, bynajmniej nie o trading mi chodzi... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
11 gemów z rzędu Fedexa ? czy mi się zdaję ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie jakby Fed w tym roku zgarnął Wielkiego Szlema. Z odrobiną szczęścia mógł to zrobić już rok temu. Większość już go skreśla ale myślę że może dać radę w tym roku przy korzystnych warunkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie jakby Fed w tym roku zgarnął Wielkiego Szlema. Z odrobiną szczęścia mógł to zrobić już rok temu. Większość już go skreśla ale myślę że może dać radę w tym roku przy korzystnych warunkach  Jak wygra RG, to myślę, że da radę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1,23 na Murraya z Cilicem. Llama gramy ?  Teraz to już na pewno Cilic leci 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Serena czy Henin wygra AO ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajnie jakby Fed w tym roku zgarnął Wielkiego Szlema. Z odrobiną szczęścia mógł to zrobić już rok temu. Większość już go skreśla ale myślę że może dać radę w tym roku przy korzystnych warunkach  Jak wygra RG, to myślę, że da radę rok temu wygrał  ale niestety też przegrał AO które mógł również spokojnie wygrać, ale trochę głowa mu nie pozwoliła. Ale na pewno w tym roku jest już silniejszy 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
łam dziada 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
1,23 na Murraya z Cilicem. Llama gramy ?  Teraz to już na pewno Cilic leci  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Teraz kibice powinno wspierać Rosjanina"  Kibice nie są głupi i pamiętają te jego wszystkie wałeczki, a on nawet teraz nie chce złamać Federera : (
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spasiba NikoLAY. [ Linked Image]
|
|