|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ci rasisci sie tu wypowiadajacy to chyba za duze 'bety' mieli na ten mecz 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak Tsonga jest murzynem, to idź do lekarza, bo masz jakieś zaburzenia z postrzeganiem kolorów chyba  a kim jest chińczykiem, może białym ?? śmieszne twoje spostrzeżenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tsonga nazwać najlepiej ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
promo to bylo po 3 secie @6  przy *5-3 w 1 bylo ponad 6 tak ale brzuch zaczal bolec go na poczatku 4 seta
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
już Cilic wyrobił normę za Roddicka i Wawrinkę Murray bierze AO i jest na to niezbity dowód, dwa poprzednie turnieje brałem, że Panicz wygra wielkiego szlema, a teraz nie wziąłem i na pewno wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Tsonga jest murzynem, to idź do lekarza, bo masz jakieś zaburzenia z postrzeganiem kolorów chyba  a kim jest chińczykiem, może białym ?? śmieszne twoje spostrzeżenie. To chyba się w ACE kąpał, bo co najwyżej jest mulatem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie Federer jest poza zasięgiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie Federer jest poza zasięgiem  pewnie jest w jakimś tunelu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fed sie skończył 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ci rasisci sie tu wypowiadajacy to chyba za duze 'bety' mieli na ten mecz  Przegrałem na tym meczu, 30 zł może nie dużo, chodź dla mnie nie mało, a mój rasizm na pewno nie jest spowodowany tym meczem, bo akurat Tsonge jako gracza lubię, ale ogólnie do murzynów mam takie nastawienie że go nigdy nie zmienię, a wszystko przez to jak media przekazują obraz murzyna. biedny czarny bity człowiek , ale nie powiedzą ani nie pokażą jak biali są tępieni przez murzynów, no ale wtedy nie ma mowy o przemocy, no bo pewnie murzynek się musiał bronić :), koniec moich wypowiedzi na temat murzynów zdania i tak nie zmienię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skończy się z Paniczem 7:6 6:2 6:4 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ci rasisci sie tu wypowiadajacy to chyba za duze 'bety' mieli na ten mecz  Przegrałem na tym meczu, 30 zł może nie dużo, chodź dla mnie nie mało, a mój rasizm na pewno nie jest spowodowany tym meczem, bo akurat Tsonge jako gracza lubię, ale ogólnie do murzynów mam takie nastawienie że go nigdy nie zmienię, a wszystko przez to jak media przekazują obraz murzyna. biedny czarny bity człowiek , ale nie powiedzą ani nie pokażą jak biali są tępieni przez murzynów, no ale wtedy nie ma mowy o przemocy, no bo pewnie murzynek się musiał bronić :), koniec moich wypowiedzi na temat murzynów zdania i tak nie zmienię. nie zmienial, masz dobre, poprawniaki mają ogarniczone umysły
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
ci rasisci sie tu wypowiadajacy to chyba za duze 'bety' mieli na ten mecz  Przegrałem na tym meczu, 30 zł może nie dużo, chodź dla mnie nie mało, a mój rasizm na pewno nie jest spowodowany tym meczem, bo akurat Tsonge jako gracza lubię, ale ogólnie do murzynów mam takie nastawienie że go nigdy nie zmienię, a wszystko przez to jak media przekazują obraz murzyna. biedny czarny bity człowiek , ale nie powiedzą ani nie pokażą jak biali są tępieni przez murzynów, no ale wtedy nie ma mowy o przemocy, no bo pewnie murzynek się musiał bronić :), koniec moich wypowiedzi na temat murzynów zdania i tak nie zmienię. rozumiem ze wyrobiles sobie zdania o murzynach poprzez media? jesli tak to gratuluje
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Troche w tym racji jest. Z murzynami jest podobnie jak z Zydami. W koncu holocaust byl tylko 1. Ten drugi 60-letni sie nie liczy, w ktorym kto inny jest ofiara. Ale nie chce dostac banana, wiec wiecej pisac nie bede.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo dobrze pisze, murzyni poza tym że szybko biegają(w końcu jak przez tyle lat biega się za antylopami żeby głodnym nie chodzić, to już wchodzi w geny) i w miarę dobrze grają w kosza nic więcej nie potrafią. Póki Europejczycy mieli ich pod butem to w Afryce był spokój, a teraz co się dzieje. I jeszcze cały świat ma pomagać Afryce, budujmy studnie w Sudanie, adoptujmy małe murzyńskie dzieciątka. Później tacy przepływają wpław morze, ewentualnie na statku zagrzebanym gdzieś między pomarańczami i rozprzestrzeniają AIDSA na świecie...
Co nie zmienia faktu, że nadal twierdzę że Tsonga nie jest murzynkiem, jak na przykład Monfils.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
chyba żartujecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba żartujecie  chyba nie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
już Cilic wyrobił normę za Roddicka i Wawrinkę Murray bierze AO i jest na to niezbity dowód, dwa poprzednie turnieje brałem, że Panicz wygra wielkiego szlema, a teraz nie wziąłem i na pewno wygra  He he mialem tak Samo Wychodzi ze pefffkka to teraz jest 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|