|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Djoker medical brał.  Symulował i robił pajaca z siebie czy coś poważnego? trwało to bardzo krotko , podobno problemy z oddechem , ale chyba powazne bo widac bylo po jego grze( no chyba , ze sie rozplakal w srodku ,ze zle idzie ... ) Podobno poszedł  do kibla i go sraczka przy okazji złapała. Mógł się nie ściskać z Kubotem przy siatce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djoker medical brał.  Symulował i robił pajaca z siebie czy coś poważnego? trwało to bardzo krotko , podobno problemy z oddechem , ale chyba powazne bo widac bylo po jego grze( no chyba , ze sie rozplakal w srodku ,ze zle idzie ... ) Podobno poszedł  do kibla i go sraczka przy okazji złapała. Mógł się nie ściskać z Kubotem przy siatce. Wlasnie, przeciez runda wczesniej Kubot był.  No to Łukasz załatwił Novaka. Od samego ściskania chyba by się nie zaraził, czy tam do czegoś więcej nie doszło.. Na Tsonge 4,10 z Fedem mozna za drobne puscic chyba. ;-) A co do Henin i Zheng to wydaje mi sie, ze Henin jak potrzeba to jest w stanie dwojeczke wrzucic i jedzie ladnie wtedy. +1,5 seta mozliwe, ale caly mecz dla Enę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li po seta z Serena ? wyzszy kurs niz nz Zheng a jestem jeszcze bardziej przekonany , nie ogladalem calego meczu z Venus , grala w miare regularnie Li ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li po seta z Serena ? wyzszy kurs niz nz Zheng a jestem jeszcze bardziej przekonany , nie ogladalem calego meczu z Venus , grala w miare regularnie Li ? Pierwszy set tragedia, wszystko przez srodek krotkie pilki, bez serwisu, drugi set lepiej ale nie dawala rady do stanu 3-5. Pozniej troche Venus pomagala, w TB zrobila DF i kilka bledow, ale Na Li tez chyba 2 lekkie pilki wyrzucila na aut. 3 set to parodia. Venus wygladala jakby przed meczem z 5 godzin bez przerwy biegala, nie miala juz w ogole serwisu, Na Li to samo, z 12 gemow 9 brejkow, wymian kilka dobrych, ale tez duzo UE. Nie daje jej szans z Serena ani na seta. 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Venus przegrała wygrany mecz.Li nie ma szans z Hamburgerem a jesli jakieś są to izuloryczne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li po seta z Serena ? wyzszy kurs niz nz Zheng a jestem jeszcze bardziej przekonany , nie ogladalem calego meczu z Venus , grala w miare regularnie Li ? regularnie? nie wiem, ale widzialem tylko trzeciego seta gdzie bylo 9 brejkow  łamaly sie jak zapalki, a w grze jakies regularnosci NaLi nie widzialem, regularnie to Venus psula... 2-0 dla Siriny bedzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li po seta z Serena ? wyzszy kurs niz nz Zheng a jestem jeszcze bardziej przekonany , nie ogladalem calego meczu z Venus , grala w miare regularnie Li ? Pierwszy set tragedia, wszystko przez srodek krotkie pilki, bez serwisu, drugi set lepiej ale nie dawala rady do stanu 3-5. Pozniej troche Venus pomagala, w TB zrobila DF i kilka bledow, ale Na Li tez chyba 2 lekkie pilki wyrzucila na aut. 3 set to parodia. Venus wygladala jakby przed meczem z 5 godzin bez przerwy biegala, nie miala juz w ogole serwisu, Na Li to samo, z 12 gemow 9 brejkow, wymian kilka dobrych, ale tez duzo UE. Nie daje jej szans z Serena ani na seta.  dzieki  no to podziekuje jednak Li bo Serena to nie Venus
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a Azarenka przypadkiem nie miała Sereny na widelcu ? moim zdaniem Amerykanka nie jest w najwyższej dyspozycji, wcześniej raczej przechodziła tak gładko przez słabość rywalek, nawet Stosur nie była za dobrym wyznacznikiem, bo grała słabo. Swoją drogą nie wiem jakim cudem Venus przegrała ten mecz, powinna to w dwóch setach skończyć. Nie ruszałbym tego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brands lam 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
a Azarenka przypadkiem nie miała Sereny na widelcu ? moim zdaniem Amerykanka nie jest w najwyższej dyspozycji, wcześniej raczej przechodziła tak gładko przez słabość rywalek, nawet Stosur nie była za dobrym wyznacznikiem, bo grała słabo. Swoją drogą nie wiem jakim cudem Venus przegrała ten mecz, powinna to w dwóch setach skończyć. Nie ruszałbym tego  Azarenka grała chyba najlepszy mecz od dawien dawna. Prędzej czy pózniej musiała się wystrzelać. Naprawdę nie ma co tutaj szukać sensacji.
Last edited by oli; 28/01/2010 00:41.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Azarenka przypadkiem nie miała Sereny na widelcu ? moim zdaniem Amerykanka nie jest w najwyższej dyspozycji, wcześniej raczej przechodziła tak gładko przez słabość rywalek, nawet Stosur nie była za dobrym wyznacznikiem, bo grała słabo. Swoją drogą nie wiem jakim cudem Venus przegrała ten mecz, powinna to w dwóch setach skończyć. Nie ruszałbym tego  Miała, ale nie dociągnęła do końca meczu. To się nie może powtórzyć, Azarenka strzelała z każdej piłki z całej siły po bokach i się nie myliła, prawie nie było do stanu 6-4 4-0 UE po jej stronie. Później przestało wchodzić i Serena od razu wykorzystała to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Azarenka przypadkiem nie miała Sereny na widelcu ? moim zdaniem Amerykanka nie jest w najwyższej dyspozycji, wcześniej raczej przechodziła tak gładko przez słabość rywalek, nawet Stosur nie była za dobrym wyznacznikiem, bo grała słabo. Swoją drogą nie wiem jakim cudem Venus przegrała ten mecz, powinna to w dwóch setach skończyć. Nie ruszałbym tego  Miała, ale nie dociągnęła do końca meczu. To się nie może powtórzyć, Azarenka strzelała z każdej piłki z całej siły po bokach i się nie myliła, prawie nie było do stanu 6-4 4-0 UE po jej stronie. Później przestało wchodzić i Serena od razu wykorzystała to. i w ten sposób moja kandydatka do wygrania AO odpadła  Zheng chyba nie urwie seta z Henin ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zheng chyba nie urwie seta z Henin ? Zależy, Henin poza meczem z Dementieva poczatki meczow miala slabe. Jak dobrze zacznie to nie ma szans.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ale minięcie Golubeva, a byłby mini break Niemca. Dawaj Brands tego TB 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Brands set  świetnie dziś serwuje, jedziemy po drugiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brands 7-6(3)  jeszcze jeden set 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Świnia i Henin. Innego rozwiazania nie widze. Powracajaca nr1 i aktualny nr1. Final marzenie, pod TV i reklame.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andreyyyy walka 
|
|