|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie ile kosztuje pakiet canal+ w UPC, bo w nowych pakietach TV z tepsy wychodzi od 19.50 za miesiac (przez 6 mscy przynajmniej). niby 30zl teraz http://www.upc.pl/telewizja/cyfrowa/premium/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam cennik sprzed miesiąca dla Trójmiasta - 40 PLN u nas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam Nke, nie mam antenty standardowej ;]. Da sie jakos wylapac polsat ? jesli tak, to jak ?;)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A gdybyscie mieli wybrac oferte tv z internetem, to co byscie brali?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdybyscie mieli wybrac oferte tv z internetem, to co byscie brali? NIC  , Osobno net. osobno TV . Takie kombosy sa do niczego ,niby ma być taniej a wychodzi drożej i jakosciowo mizernie. Miałem cyfre+ net mb w dialogu i płaciłem 90zl ,teraz mam Nke za 38zl i 4mb net z dialogu za 40zl.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A czemu tak twierdzisz? Wychodzi znaczenie taniej. Wez nawet neostrade z pakietami tv. Cena jest nie najgorsza chyba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Telewizja n, odkąd ją mam (zamieniona ją z PS w kablówce, 1 styczeń) nie było nic na żywo oprócz wiadomosci i ich programu piłko nożnej w poniedziałek :smrk: Jeden program poakzują nawet 4 razy dziennie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie telewizja "N" tylko kanał n-sport ;-) fakt ze poza LM nic tam nie ma. natomiast sam pakiet sportowy eNki jest ok . ------ Kanawaro jak masz mozliwosc zalozenia talerza to sie nie zastanawiaj 1) w kablu zawsze moga odwalic taki numer o ktorym pisze kumichal (u szwagra w vectrze zamienili ES i PS na n-sport i tvp sport dramat) 2) zawsze mozesz zmienic platforme 3) przy obecnych promo wychodzi jednak taniej
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
No, ale to chyba glupio wybierac drozsza oferte, tylko dlatego ze mozliwa jest zmiana na gorsze. To troche paranoiczne, nie sadzisz? W ubieglym roku dawali tv do lacz z max. perdkoscia 2 Mbps, teraz jest chyba lepiej, nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No, ale to chyba glupio wybierac drozsza oferte, tylko dlatego ze mozliwa jest zmiana na gorsze. To troche paranoiczne, nie sadzisz? ja pisałem ze moim zdaniem taniej wychodzi talerz + net niz z jednego kabla tv i net. Przynajmniej w Wawie, jak mialem tv z kabla (razem z c+)to z netem placilem jakies chore 200pln teraz sie zamykam przy tym samym necie +N +Cyfra w 130pln ;-)
|
|
|
Link skopiowany do schowka