moge powiedziec tylko tyle: piosenka typu System of a Down, na teledysku wieloryb (jebitny na caly ekran) goni typa albo typiare, dosc popularny kawalek;
Panowie potrzebuje piosenki Pearl Jam - It's ok!! Za Chiny nie wiem skad to pobrac!!!!
Sztab antypiracki informuje, że ściąganie muzyki i filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) – jeśli naruszenie ma charakter zawiniony – lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści.
Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych
Kojarzy ktoś nute - coś w stylu muzyki elektornicznej - na teledysku jest podświetlany licznik samochodu, w tle chyba jakieś biurowce, itp. Slowa brzmialy mniej więcej tak: "Is it love, about I dreamed, Is it the love, what I'm searching for..."
szukam piosenki, babka spiewa cos w typu c block a gosciu rapuje, jak babka konczy spiewac a zaczyna facet rapowac to jest takie fajne przejscie jakby zupelnie w inny gatunek muzyki, slyszalem dzis to w radiu, po piosence kolo w radiu powiedzial tylko Candy, pomyslalem, ze to Candy Girl z kims tam w duecie spiewa ale szukam na youtube i nie moge tego znalezc, wiem, ze mam szczatkowe informacje ale moze akurat ktos to skojarzy i bedzie wiedzial co to za muza ?
no wiec wczoraj w okolicy godz 23 leciał kawałek ktorego tytulu poszukuje, wiem ze PO TYM kawalku byla Rihanna - Russian Rulette, jest gdzies jakas lista utworow granych w radiach jakas ramowka whatever ?