|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ja z alko zaczynam kończyć whisky to jest to i z lodem i colą  z colą ? jak Ty ten shit możesz pić ?!  whisky tylko czysta, z odrobiną wody albo "on the rocks", żadnej coli ... mojego 12-letniego Glenliveta nie zepsułbym tym amerykańskim gównem  szkoci powiadają, że whisky powinno się pić tak jak ci smakuje, więc nie kozacz że cola fe, setki osób w Polsce tak pije, takie trendi. Sam piję bez coli i za każdym razem barman/ka pyta się czy z colą. Tak się u nas przyjęło, jednemu smakuje z colą drugiemu nie. w Szkocji powiadają, że Whisky pije się albo z lodem, albo czystą, albo z wodą (na 1 palec dla tradycji) pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patricus - w sumie miły wieczór był...nie mozna przesmradzać...piątkowy z tego co kojarzę... z kobietami i alkoholem zawsze jest cudnie;D
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ciderek na zakonczenie imprezy haha a sreal mam nadzieje ze nie zawali  tanim kosztem upicie się w UK  plastykowy daje tak w bańkę, że na czworaka chodzi się jeszcze pół dnia. i wątrobę psuje ale ma też dobre użycie : dobrze czyści złoto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z alko zaczynam kończyć whisky to jest to i z lodem i colą  z colą ? jak Ty ten shit możesz pić ?!  whisky tylko czysta, z odrobiną wody albo "on the rocks", żadnej coli ... mojego 12-letniego Glenliveta nie zepsułbym tym amerykańskim gównem  szkoci powiadają, że whisky powinno się pić tak jak ci smakuje, więc nie kozacz że cola fe, setki osób w Polsce tak pije, takie trendi. Sam piję bez coli i za każdym razem barman/ka pyta się czy z colą. Tak się u nas przyjęło, jednemu smakuje z colą drugiemu nie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z alko zaczynam kończyć whisky to jest to i z lodem i colą  z colą ? jak Ty ten shit możesz pić ?!  whisky tylko czysta, z odrobiną wody albo "on the rocks", żadnej coli ... mojego 12-letniego Glenliveta nie zepsułbym tym amerykańskim gównem  szkoci powiadają, że whisky powinno się pić tak jak ci smakuje, więc nie kozacz że cola fe, setki osób w Polsce tak pije, takie trendi. Sam piję bez coli i za każdym razem barman/ka pyta się czy z colą. Tak się u nas przyjęło, jednemu smakuje z colą drugiemu nie. tak samo jak picie wódki - każdy alkohol był tworzony do picia bez niczego, i tylko w czystej postaci zachowuje się tradycyjne podejście do rzeczy - czy to piwo, wino, wódka, whisky, czy jakikolwiek inny, tradycyjny alkohol ... mixery - postęp czasów, ja jestem tradycjonalistą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z alko zaczynam kończyć whisky to jest to i z lodem i colą  z colą ? jak Ty ten shit możesz pić ?!  whisky tylko czysta, z odrobiną wody albo "on the rocks", żadnej coli ... mojego 12-letniego Glenliveta nie zepsułbym tym amerykańskim gównem  szkoci powiadają, że whisky powinno się pić tak jak ci smakuje, więc nie kozacz że cola fe, setki osób w Polsce tak pije, takie trendi. Sam piję bez coli i za każdym razem barman/ka pyta się czy z colą. Tak się u nas przyjęło, jednemu smakuje z colą drugiemu nie. w Szkocji powiadają, że Whisky pije się albo z lodem, albo czystą, albo z wodą (na 1 palec dla tradycji) pzdr kazda Wiskey ma inny smak a zalezy to od beczki , nuty samkowej oraz kolejności picia... długa historia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o to, to, to jest nawet spoko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
byle Napoli 1-0 FT 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działaja wam zakłady lajf na b365?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ehh, natchnęliście mnie, chyba skoczę sobie w któryś weekend do Londka, zatracić się... 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
działaja wam zakłady lajf na b365? tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napoli sam na sam i goalkeepera! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napoli na siłe zamiast lekko podbic i jest 1-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działaja wam zakłady lajf na b365? elegancko
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
overki w Brazylii są cieszy mnie to  poczytać coś trzeba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działaja wam zakłady lajf na b365? elegancko u mnie juz też,przez pare minut jaką zwieche miałem 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
w Szkocji powiadają, że Whisky pije się albo z lodem, albo czystą, albo z wodą (na 1 palec dla tradycji) pzdr kiedyś dorwałem fajny artykuł na ten temat i owszem tak powinno się pić tradycyjnie whisky, oprócz tego było właśnie memo o tym, że whisky pijesz tak jak ci smakuje sam do whisky dolewam wody jak pije w domu, w barze patrzą na mnie jak na debila kiedy proszę o whisky z wodą, więc wyleczyłem sie z tego i biorę z lodem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedliscie moze kalmary w tai express  hmmm gumowe jak diabli...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Szkocji powiadają, że Whisky pije się albo z lodem, albo czystą, albo z wodą (na 1 palec dla tradycji) pzdr kiedyś dorwałem fajny artykuł na ten temat i owszem tak powinno się pić tradycyjnie whisky, oprócz tego było właśnie memo o tym, że whisky pijesz tak jak ci smakuje sam do whisky dolewam wody jak pije w domu, w barze patrzą na mnie jak na debila kiedy proszę o whisky z wodą, więc wyleczyłem sie z tego i biorę z lodem  mieszkałem w Szkocji dwa lata ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|