Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Roberto Carlos
Roberto Carlos

Team News: Sunderland v Stoke

Sunderland: Gordon, Mensah, McCartney, Turner, Kilgallon, Reid, Malbranque, Cana (C), Cattermole, Bent, Jones.

Subs: Fulop, Bardsley, Da Silva, Henderson, Meyler, Zenden, Campbell.

Stoke: Sorensen, Higginbotham, Huth, Whelan, Sidibe, Diao, Shawcross, Whitehead, Tuncay, Faye (C), Etherington.

Subs: Simonsen, Lawrence, Beattie, Fuller, Collins, Delap, Wilkinson.

Bonus: Unibet
Roberto Carlos
Roberto Carlos
Bent albo Jones dziś coś ukują i Sunderland wygra w końcu muszą się przełamać po tych porażkach z Chelsea i Evertonem

C
member
member
C Offline
siema na potwierdzenie moich typow jak bedziesz u Opika w pubie to go zapytaj bo u niego własnie to pusciłem no ale i tak juz jest po bo Sunderland dał w d.... a co do typow to Hull był faworytem a jeszcze jak zobaczyłem ze dla ciebie to najpewniejszy typ to z marszu dałem remis, powiem ci ze lubie jak cos typujesz bo to juz nie pierwszy raz jak cos pisze stawiam inaczej i wchodzi tak ze czekam na nastepne typy!
jesli chodzxi o Everton to tez myslałem nad remisem ale koles na forum dosc przekonujaco napisał nick koleszka i zaryzykowałem i dałem 2 po ładnym kursie, a Sunderland juz kilka razy widziałem i myslałem ze sie przełamią no ale nie poszło.
na dzisiaj proponuje Preston- Barsnley na jedynke mysle ze Preston jest w stanie cos u siebie ukłuc.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, ElNinho[mmdea], forty, alfa), 2,011 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,464
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025