|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakiego polecacie buka co nie daje limitow, wyplaca pieniadze bez kombinowania i ma polski suport oprocz expekta?? Bo cos czuje ze niedlugo na expekcie sie skonczy moja gra bo pewnie jakis limit dostane a nie wiem gdzie by zalozyc sobie teraz konto ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Powiedz co grasz? Ale faktycznie jezeli zalezy ci na polskiej obsludzie ( nie wiem czemu) to pozostaje unibet.
O te limity w ekspekcie jzu sie obawiasz z tego co pamietam od dluzszego czasu i jak narazie widze jeszcze nie dostales. Kazdy mzoe miec rozne doswiadczenia ale jezeli chodzi o limity to u mnie wedlug mnie z ekpektem nie ma najmniejszego problemu ( jest limit na wygrana nie na stawke). Oczywiscie zdarza sie ze biora stawke do akceptacji ale trwa to gora 10-15 minut ( nie to co np globet) i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby cos odrzucili.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gram tylko pilke nozna
O limity w expekcie obawiam sie dlatego gdyz moj qmple ktory zaczal grac w tym czasie co ja dostal juz limit, wiec pewnie i mnie to czeka niedlugo chociaz narazie nie dostalem ale wole miec drugie konto w zapasie.
A jak mozna szybko do unibetu wplacic kase? Mozna karta VE inteligo? Ile wtedy idzie kasa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kartą Inteligo można wpłacać do Uni bez problemu
|
|