|
|
a.k.a. "Wentyl"
|
|
a.k.a. "Wentyl"
Ferrer dawaj rowerka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
berrer widze troche schudl przez ostatnie miesiace
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ale to była wymiana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co ten durny kubot poleciał do tej Argentyny  Zycze Ci zebys osiagnal tyle co On, chociaz to niemozliwe. Idz sie leczyc.  masz jego plakat nad łóżkiem co ? wezme sobie twoja rade do serca, pojde sie leczyc. dzieki Dobrze, idz, oby pomoglo. Plakatu nie musze miec, kibicuje mu, bo jest Polakiem. W przeciwienstwie do Ciebie, nie kibicuje tylko tym zawodnikom, na których walnąłem "piontke". A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jestescie smieszni . jak komus nie idzie to lecą rzygi i bluzgi na całym quasi a teraz wielcy obroncy kubota pisanego małą literą. ehh .. "kibicuje mu jest Polakiem"  pare postów wczesniej czytałem jakim to on nie jest Polakiem bo miał wyjebane reprezentowac kraj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestescie smieszni . jak komus nie idzie to lecą rzygi i bluzgi na całym quasi a teraz wielcy obroncy kubota pisanego małą literą. ehh .. "kibicuje mu jest Polakiem"  pare postów wczesniej czytałem jakim to on nie jest Polakiem bo miał wyjebane reprezentowac kraj  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dogopolov graj cos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu. Też gram przeciwko Polsce, ale jak przegrywasz to piszesz "polska z małej litery, po chooj te debile tam pojechały?"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po co ten durny kubot poleciał do tej Argentyny  Zycze Ci zebys osiagnal tyle co On, chociaz to niemozliwe. Idz sie leczyc.  Kubot powinien iść się leczyć, i przystąpic do nastepnego turnieju zdrowy aby dać z siebie wszystko a nie jeszcze bardziej osłabiać organizm, więc powiem jeszcze raz: "po Kubot pojechał do tego Chile?" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu. Też gram przeciwko Polsce, ale jak przegrywasz to piszesz "polska z małej litery, po chooj te debile tam pojechały?" nie przypominam sobie żebym cos takiego pisał
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
jestescie smieszni . jak komus nie idzie to lecą rzygi i bluzgi na całym quasi a teraz wielcy obroncy kubota pisanego małą literą. ehh .. "kibicuje mu jest Polakiem"  pare postów wczesniej czytałem jakim to on nie jest Polakiem bo miał wyjebane reprezentowac kraj  Cóż można powiedzieć o Tobie. Gdy Kubotowi nie szło ironicznie się nabijałeś z niego "po co poleciał" itp. Wystarczyło jedno przełamanie i Kubot - walka i boksujesz. Lepszy nie jesteś...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu. Też gram przeciwko Polsce, ale jak przegrywasz to piszesz "polska z małej litery, po chooj te debile tam pojechały?" nie przypominam sobie żebym cos takiego pisał Miał być znak "?" na końcu. Bo TGeb tak napisał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
jest jakiś inny live do Johannesburga, bo na protennis się zwiesiło. Dolgopolov 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu. Też gram przeciwko Polsce, ale jak przegrywasz to piszesz "polska z małej litery, po chooj te debile tam pojechały?" nie podniecaj sie bo ci kubot i tak buzi nie da, a po drugie nie przekrecaj moich wypowiedzi, Piostar z tym boksowaniem  chyba nie bierzesz takich rzeczy zbyt powaznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dolgopolov odłamuj 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
jak Kubot w 2 secie? jakiś link?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
To w takim razie ile masz latek TGeb ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja kibicuje tym zawodnikom, ktorzy przynosza mi pieniadze z zakładów bukmacherskich. Nawet tym którze graja przeciwko Polakom. Pojedzie mnie ktoś za to?  Szczerze mówiąc czasami odkładam patriotyzm i ojczyznę w kąt i skupiam się bardziej na portfelu. Też gram przeciwko Polsce, ale jak przegrywasz to piszesz "polska z małej litery, po chooj te debile tam pojechały?" nie przypominam sobie żebym cos takiego pisał Miał być znak "?" na końcu. Bo TGeb tak napisał. yhym, myślałem że to do mnie było  tak sobie teraz myślę że prawdziwi kibice to Ci którzy nie grają w zakłady bukmacherskie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|