|
|
Wujas
|
|
Wujas
Panowie mam rezerwacje biletów na kupbilet.pl Rezerwowałem wczoraj i wczoraj zrobilem przelew bankowy z Millenium. Dzisiaj przedłużyłem rezerwacje o następną dobę ale przypuszczam, że przelew do jutra do godziny 9 30 nie dojdzie. Co zrobić żeby nie stracić rezerwacji i biletów ? Próbowałem dzisiaj dzwonić do nich ale cały czas wyskakiwało mi , że zły numer. Dzwoniłem na 0 703 400 997 .Pisałem w To i Owo ale bez odzewu to może tutaj ktoś podpowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam rezerwacje biletów na kupbilet.pl Rezerwowałem wczoraj i wczoraj zrobilem przelew bankowy z Millenium. Dzisiaj przedłużyłem rezerwacje o następną dobę ale przypuszczam, że przelew do jutra do godziny 9 30 nie dojdzie. Co zrobić żeby nie stracić rezerwacji i biletów ? Próbowałem dzisiaj dzwonić do nich ale cały czas wyskakiwało mi , że zły numer. Dzwoniłem na 0 703 400 997 .Pisałem w To i Owo ale bez odzewu to może tutaj ktoś podpowie Spokojnie dojdzie. Generalnie mają tam mały gnój, ja miałem to samo, rezerwacja przedłużona się kończyła dzisiaj o 6 a tu o 15 dopiero przychodzi info, że przelew dotarł. Tak więc poczekaj jeszcze trochę, powinno spoko dojść, nie spodziewali się widocznie takiego zainteresowania, bo żeby dać sobie 12h na zaksięgowanie wpłaty i przypasowanie to LOL...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uff Friedrichshafen 2-0  po 3-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinno być: *i przypisanie do zamówienia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z kim Rottenburg w nastepnej kolejce?? moze jakas progresyja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw, bo limit wiadomości. Darwin = Mozol? 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Panowie mam rezerwacje biletów na kupbilet.pl Rezerwowałem wczoraj i wczoraj zrobilem przelew bankowy z Millenium. Dzisiaj przedłużyłem rezerwacje o następną dobę ale przypuszczam, że przelew do jutra do godziny 9 30 nie dojdzie. Co zrobić żeby nie stracić rezerwacji i biletów ? Próbowałem dzisiaj dzwonić do nich ale cały czas wyskakiwało mi , że zły numer. Dzwoniłem na 0 703 400 997 .Pisałem w To i Owo ale bez odzewu to może tutaj ktoś podpowie Spokojnie dojdzie. Generalnie mają tam mały gnój, ja miałem to samo, rezerwacja przedłużona się kończyła dzisiaj o 6 a tu o 15 dopiero przychodzi info, że przelew dotarł. Tak więc poczekaj jeszcze trochę, powinno spoko dojść, nie spodziewali się widocznie takiego zainteresowania, bo żeby dać sobie 12h na zaksięgowanie wpłaty i przypasowanie to LOL... A patrzyłeś może czy po upływie tego czasu rezerwacji zamówienia twoje miejsca były widoczne jako dostępne do ogólnej rezerwacji ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam rezerwacje biletów na kupbilet.pl Rezerwowałem wczoraj i wczoraj zrobilem przelew bankowy z Millenium. Dzisiaj przedłużyłem rezerwacje o następną dobę ale przypuszczam, że przelew do jutra do godziny 9 30 nie dojdzie. Co zrobić żeby nie stracić rezerwacji i biletów ? Próbowałem dzisiaj dzwonić do nich ale cały czas wyskakiwało mi , że zły numer. Dzwoniłem na 0 703 400 997 .Pisałem w To i Owo ale bez odzewu to może tutaj ktoś podpowie Spokojnie dojdzie. Generalnie mają tam mały gnój, ja miałem to samo, rezerwacja przedłużona się kończyła dzisiaj o 6 a tu o 15 dopiero przychodzi info, że przelew dotarł. Tak więc poczekaj jeszcze trochę, powinno spoko dojść, nie spodziewali się widocznie takiego zainteresowania, bo żeby dać sobie 12h na zaksięgowanie wpłaty i przypasowanie to LOL... A patrzyłeś może czy po upływie tego czasu rezerwacji zamówienia twoje miejsca były widoczne jako dostępne do ogólnej rezerwacji ? Tak normalnie były widoczne. Na moje oko, zaskoczyła ich taka liczba chętnych i każdą rezerwację przedłużają z racji zamieszania, jakie mają.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
btw, bo limit wiadomości. Darwin = Mozol?  Mozol Mozol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw, bo limit wiadomości. Darwin = Mozol?  Mozol Mozol  Pewa od razu widać po stylu pisania 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
btw, bo limit wiadomości. Darwin = Mozol?  Mozol Mozol  Pewa od razu widać po stylu pisania  Ja mam jakieś charakterystyczne cechy pisania ?  W którym sektorze masz bilety ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fredki  Niszczyć 3-0 1,45  under 44,5 1,80 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
btw, bo limit wiadomości. Darwin = Mozol?  Mozol Mozol  Pewa od razu widać po stylu pisania  Ja mam jakieś charakterystyczne cechy pisania ?  W którym sektorze masz bilety ? Po kilku latach znajomości wychodzi.  Ja mam bodajże w N czy tam R, bo już za wiele nie było, więc wziąłem po 5 na każdy dzień z tego co zostało. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fredki  Niszczyć 3-0 1,45  under 44,5 1,80  Gratki, ja poległem na 'pewie' Rottenburg 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
A powiedz mi Kamil co z tym waszym Betvolley się stało ? Jeżeli można wiedzieć oczywiście. Ja jadę tylko na jeden dzień do Łodzi, na pierwszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A powiedz mi Kamil co z tym waszym Betvolley się stało ? Jeżeli można wiedzieć oczywiście. Ja jadę tylko na jeden dzień do Łodzi, na pierwszy. Płatne typy się nie opłaciły, nie mam tyle wolnego czasu, żeby zapieprzać analizy w 2 językach za marne 500zł. Za dużo nas było do podziału. Teraz mamy zamknięte forum z 20 typerami z całej Europy i dużo lepiej to wychodzi. 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Rozumiem, to teraz rzeczywiście macie fajną ekipę, zamknięte forum to fajna sprawa , nie ma przypadkowych napinaczy , płaczków itp. Dzisiaj kolega się poskarżył na Rottenburg hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, to teraz rzeczywiście macie fajną ekipę, zamknięte forum to fajna sprawa , nie ma przypadkowych napinaczy , płaczków itp. Dzisiaj kolega się poskarżył na Rottenburg hehe Dlatego coraz mniej chce mi się użerać z takimi forami jak mecz.pl  Mam swoje miejsce, ludzi, którzy mnie cenią, więc po co sobie marnować czas na nastoletnich płaczków? Ale cóż sentyment do mecz.pl zawsze będzie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
nie ze sie poskarzylem...po prostu zawsze mi wchodzilo to co grales, nie mialem okazji np. podziekowac za kladno -2,5 w poniedzialek bo siadlo jak w dupe murzyna,na marginesie dobrze ze czytam BA bo nawet bym nie zauwazyl ze mozna obstawiac czeskiego volejbola w bah-u. no ale dzis niestety stracilem to co zyskalem w poniedzialek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, to teraz rzeczywiście macie fajną ekipę, zamknięte forum to fajna sprawa , nie ma przypadkowych napinaczy , płaczków itp. Dzisiaj kolega się poskarżył na Rottenburg hehe wyczyść PRIV to pogadamy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|