|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
76 taka peffa, ze gracie? raczej gra przeciwko chicago, ktore nie wiem jakim cudem zrobilo 4winy na zachodzie, gdyby wczoraj pokonali clippy typ bylby pewniejszy , w philly nie gra iverson ale nie uwazam tego za duze oslabienie,, w boston raczej zabraknie pierce'a ale mysle po serii porazek jednak z manekinami z miami poradza sobie
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
76 taka peffa, ze gracie? raczej gra przeciwko chicago, ktore nie wiem jakim cudem zrobilo 4winy na zachodzie, gdyby wczoraj pokonali clippy typ bylby pewniejszy , w philly nie gra iverson ale nie uwazam tego za duze oslabienie,, w boston raczej zabraknie pierce'a ale mysle po serii porazek jednak z manekinami z miami poradza sobie a atlanta spokojny win?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Big Ben, co sądzisz o picku na Ellisa+1.5 z Dirkiem? W Dallas ma kto zdobywać pkt,a w GSW głównie Ellis i zwłaszcza w meczach z lepszymi ekipami powinien ciągnąć drużynę do przodu, dobrze kminię?  pamiętam jak ostatnio GSW wygrało tutaj, Ellis szalał chyba w okolicy 40 punktów rzucił ośmieszając co i raz Jasona Kidda i ogólnie całą naszą obronę. A co do beta to nie wiem, wtedy szalał też Morrow, który nie zagra, ale przy braku Maggette pomysł wydaje się bardzo dobry. Benek nie jestem, tak sobie mówię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
76 taka peffa, ze gracie? raczej gra przeciwko chicago, ktore nie wiem jakim cudem zrobilo 4winy na zachodzie, gdyby wczoraj pokonali clippy typ bylby pewniejszy , w philly nie gra iverson ale nie uwazam tego za duze oslabienie,, w boston raczej zabraknie pierce'a ale mysle po serii porazek jednak z manekinami z miami poradza sobie a atlanta spokojny win? biorac pod uwage regularnosc z jaka clipy wygrywaja na wyjezdzie kolejnych 5-6 meczy mozna stawiac przeciw nim:) ale kurs mizerniutki , po takim samym zdecydowanie bardziej podobaja mi sie lakersi ktorym notabene dziwnie sie nie wiedzie z charlotte ..
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
na Miami wystarczy KG+Rondo, ale Boston to Boston. Zobaczymy
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
76 taka peffa, ze gracie? raczej gra przeciwko chicago, ktore nie wiem jakim cudem zrobilo 4winy na zachodzie, gdyby wczoraj pokonali clippy typ bylby pewniejszy , w philly nie gra iverson ale nie uwazam tego za duze oslabienie,, w boston raczej zabraknie pierce'a ale mysle po serii porazek jednak z manekinami z miami poradza sobie a atlanta spokojny win? biorac pod uwage regularnosc z jaka clipy wygrywaja na wyjezdzie kolejnych 5-6 meczy mozna stawiac przeciw nim:) ale kurs mizerniutki , po takim samym zdecydowanie bardziej podobaja mi sie lakersi ktorym notabene dziwnie sie nie wiedzie z charlotte .. no wlasnie, Lalki szczegolnie u sebie zawodza cos z Charlotte
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
na Miami wystarczy KG+Rondo, ale Boston to Boston. Zobaczymy Oby wygrali  i oby rudy jak najmniej na parkiecie byl. Pamietam co gosc zagubiony z waszkami latal to masakra...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sorry za OT:
Orientuje sie ktos ktory buk robi szybsze wyplaty na MB: Bwin czy Unibet?
Thx!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a propos waszek to ny tez niezle wyglada , jako rewanz za porazke w dc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Big Ben, co sądzisz o picku na Ellisa+1.5 z Dirkiem? W Dallas ma kto zdobywać pkt,a w GSW głównie Ellis i zwłaszcza w meczach z lepszymi ekipami powinien ciągnąć drużynę do przodu, dobrze kminię?  tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
76 taka peffa, ze gracie? raczej gra przeciwko chicago, ktore nie wiem jakim cudem zrobilo 4winy na zachodzie, gdyby wczoraj pokonali clippy typ bylby pewniejszy , w philly nie gra iverson ale nie uwazam tego za duze oslabienie,, w boston raczej zabraknie pierce'a ale mysle po serii porazek jednak z manekinami z miami poradza sobie a nawet 5 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
kurs widzę na Boston skoczył, ale jakoś jestem dziwnie spokojny, że dadzą radę 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Sorry za OT:
Thx! ub na drugi dzien w wieczornej sesji do Mbanku. Bwin podobno zlodzieje, nigdy nie gralem u nich.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
kurs widzę na Boston skoczył, ale jakoś jestem dziwnie spokojny, że dadzą radę  ile masz? Bo ja pobieralem po @1.4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Bobków pewnie zagrają Jackson i Wallace ale jeśli jakieś tam urazy mają to może nie będą tacy groźni? jak wiemy ten duet sporo rzuca, ja pobrałem -8,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nawet 5  fakt i to z ekipami > 0.500 , a przegrali z ogorasami <0.500 ot cale nba
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
kurs widzę na Boston skoczył, ale jakoś jestem dziwnie spokojny, że dadzą radę  ile masz? Bo ja pobieralem po @1.4 ja mam tylko 1.32, a widzę, że po 1.45 chodzi. Więc patrząc na mój to jakby znacznie skoczył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Bobków pewnie zagrają Jackson i Wallace ale jeśli jakieś tam urazy mają to może nie będą tacy groźni? jak wiemy ten duet sporo rzuca, ja pobrałem -8,5 jesli kobe i artest beda wstanie zrownowazyc jaxa i gforce'a to powinno byc izi ( pod koszem miazga lakersow)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sorry za OT:
Thx! ub na drugi dzien w wieczornej sesji do Mbanku. Bwin podobno zlodzieje, nigdy nie gralem u nich. Dzieki stary natomiast chodzilo mi o moneybookers a nie o mbank 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Big Ben, co sądzisz o picku na Ellisa+1.5 z Dirkiem? W Dallas ma kto zdobywać pkt,a w GSW głównie Ellis i zwłaszcza w meczach z lepszymi ekipami powinien ciągnąć drużynę do przodu, dobrze kminię?  pamiętam jak ostatnio GSW wygrało tutaj, Ellis szalał chyba w okolicy 40 punktów rzucił ośmieszając co i raz Jasona Kidda i ogólnie całą naszą obronę. A co do beta to nie wiem, wtedy szalał też Morrow, który nie zagra, ale przy braku Maggette pomysł wydaje się bardzo dobry. Benek nie jestem, tak sobie mówię  Maggette nie gra dzisiaj?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|