|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ale mam dobra makrelkę wędzoną
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kwintesencją potencjału i jednocześnie zmarnowanego talentu Martuni był mecz AO z Venus. Venus będąca w dobrej formie nie wytrzymała niesamowitych, mocnych wymian z Martą, i co? i nagle z niczego 4/6. totalnie z niczego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ej Panowie, a gdzie się podział Kei Nishikori? W San Jose powinien zagrać
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Hej Llamuś coś ta Yanina miała dziś dać max 4 gemy Martusi a tu całkiem wyrównany mecz  Będzie ciekawie jutro  Chyba koksu nie starczyło  A swoją drogą jak mnie ta Marta wk....  Potencjał na top 50 a łeb zryty doszczętnie  mialem to samo odczucie. naprawde ona gra super piłki, ale glowa...za goraca. wicki byla dzis w zasiegu marty, moze wiecej koncentracji....choc latwo sie mowi jak sie oglada. inaczej to wyglada w grze Widzisz Zari w mojej głowie jest ciągle Marta z AO 2008, to jest poziom jaki prezentuje gdy z głową jest OK, a teraz jakieś amory, brak dobrego trenera i jest jak jest...
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
berrer znowu sie sam lamie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej Llamuś coś ta Yanina miała dziś dać max 4 gemy Martusi a tu całkiem wyrównany mecz  Będzie ciekawie jutro  Chyba koksu nie starczyło  A swoją drogą jak mnie ta Marta wk....  Potencjał na top 50 a łeb zryty doszczętnie  mialem to samo odczucie. naprawde ona gra super piłki, ale glowa...za goraca. wicki byla dzis w zasiegu marty, moze wiecej koncentracji....choc latwo sie mowi jak sie oglada. inaczej to wyglada w grze Widzisz Zari w mojej głowie jest ciągle Marta z AO 2008, to jest poziom jaki prezentuje gdy z głową jest OK, a teraz jakieś amory, brak dobrego trenera i jest jak jest... no wlasnie, szkoda, bo dwie tenisistki w top50 czy nawet top40 to byloby cos
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hyle czoła przed Jelena Jankowic 11 gemów z rzedu..gsm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogladam kilka min ale juz Wam moge powiedziec ze berrer to przegra.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
no właśnie, Marta AO '08 zajebista gra i nagle co? dziwna wtopa z winys. była spokojnie w zasięgu.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
ogladam kilka min ale juz Wam moge powiedziec ze berrer to przegra. to fajnie, powiedziales, mozesz już sobie iść...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] ogladam kilka min ale juz Wam moge powiedziec ze berrer to przegra. to fajnie, powiedziales, mozesz już sobie iść... dziekuej za ozwolenei ale zostane  wyciagam poprostu wnioski z tego co widze 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ej Panowie, a gdzie się podział Kei Nishikori? W San Jose powinien zagrać No to też wyczytałem, ale co robil przez prazie rok? Wiadomo kiedy pulpet wraca do gry? Myślałem, że po pokazówce w Copa Argentina gdzie wygrał turniej rusza na podbój, a tu lipa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Znachor? Wrozbita? Jezeli tego jestes taki pewny to atakuj all in wysoki kurs na live...
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czuje, ze mecze Berrera z Petzschnerem będą potrafiły zastąpić spotkania Federera z Nadalem.  BerrERA 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Czy mecz Melzer/Petzschner - Damm/Polasek się dziś odbędzie jeszcze ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
peczna 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Hej Llamuś coś ta Yanina miała dziś dać max 4 gemy Martusi a tu całkiem wyrównany mecz  Będzie ciekawie jutro  Chyba koksu nie starczyło  A swoją drogą jak mnie ta Marta wk....  Potencjał na top 50 a łeb zryty doszczętnie  mialem to samo odczucie. naprawde ona gra super piłki, ale glowa...za goraca. wicki byla dzis w zasiegu marty, moze wiecej koncentracji....choc latwo sie mowi jak sie oglada. inaczej to wyglada w grze Widzisz Zari w mojej głowie jest ciągle Marta z AO 2008, to jest poziom jaki prezentuje gdy z głową jest OK, a teraz jakieś amory, brak dobrego trenera i jest jak jest... no wlasnie, szkoda, bo dwie tenisistki w top50 czy nawet top40 to byloby cos Ja wciąż liczę na Ulę w top 50  Ona ma jeszcze czas, a Marta hmmm niby nie, no ale Kubot też długo był wyśmiewany, a krok po kroku wspinał się coraz wyżej. Nigdy nie mów nigdy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ej Panowie, a gdzie się podział Kei Nishikori? W San Jose powinien zagrać No to też wyczytałem, ale co robil przez prazie rok? Wiadomo kiedy pulpet wraca do gry? Myślałem, że po pokazówce w Copa Argentina gdzie wygrał turniej rusza na podbój, a tu lipa  Kei miał kontuzje, operacje i tak se wraca do zdrowia  a pulpet pewnie siedzi w kfc i ciśnie happy hour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ej Panowie, a gdzie się podział Kei Nishikori? W San Jose powinien zagrać No to też wyczytałem, ale co robil przez prazie rok? Wiadomo kiedy pulpet wraca do gry? Myślałem, że po pokazówce w Copa Argentina gdzie wygrał turniej rusza na podbój, a tu lipa  a co z Amerem Deliciem? Swego czasu lubiłem go,a od jakiegoś czasu gdzieś się zaszył.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|