|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze Marta powinna czesciej grac w debla. bo naprawde jestem po wrazeniem progresji Kubota. zrobil wielki skok. pamietam jak sie z Niego wszyscy smiali a teraz potrafi pokonac A-rodda, Ivo powalczyc z Djoko (nie mowie o AO). i na dodatek fajnie sie oglada gre Kubota. a odnosnie Uli, to kazdy mowi, ze umiejetnosci ma wieksze niz Aga, tylko nerwy, glowa, psychika troche kuleje. moj kolega z pracy byl na wimbledonie i slyszal Ula jak kurwuje, non stop wyzywa, przeklina, rozmawia ze soba, krzyczy.moze jak to zwalczy bedzie lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze Marta powinna czesciej grac w debla. bo naprawde jestem po wrazeniem progresji Kubota. zrobil wielki skok. pamietam jak sie z Niego wszyscy smiali a teraz potrafi pokonac A-rodda, Ivo powalczyc z Djoko (nie mowie o AO). i na dodatek fajnie sie oglada gre Kubota. a odnosnie Uli, to kazdy mowi, ze umiejetnosci ma wieksze niz Aga, tylko nerwy, glowa, psychika troche kuleje. moj kolega z pracy byl na wimbledonie i slyszal Ula jak kur///wuje, non stop wyzywa, przeklina, rozmawia ze soba, krzyczy.moze jak to zwalczy bedzie lepiej 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Oglądając mecz Berrera ciągle mam w głowie myśl jak ta panienka co komentuje może wyglądać 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ej Panowie, a gdzie się podział Kei Nishikori? W San Jose powinien zagrać No to też wyczytałem, ale co robil przez prazie rok? Wiadomo kiedy pulpet wraca do gry? Myślałem, że po pokazówce w Copa Argentina gdzie wygrał turniej rusza na podbój, a tu lipa  Kei miał kontuzje, operacje i tak se wraca do zdrowia  a pulpet pewnie siedzi w kfc i ciśnie happy hour Ej bez szyderki z pulpeta proszę Kamel. Uwielbiałem jak Pulpet gasił Feda wielokrotnie  Albo jak wyciągał meczyki z 0-2. Ehh Ci starsi gracze mieli zawsze jak dla mnie coś magicznego, a nie jakieś Cilice, Karlovice czy inne langusy opierające gre ino na serwisie i fh 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kogo tak ciepło nazywacie "pulpetem"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądając mecz Berrera ciągle mam w głowie myśl jak ta panienka co komentuje może wyglądać  tak jak komentuje, to mysle, ze strasznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądając mecz Berrera ciągle mam w głowie myśl jak ta panienka co komentuje może wyglądać  a mnie wk....
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Oglądając mecz Berrera ciągle mam w głowie myśl jak ta panienka co komentuje może wyglądać   może być niezła pupcia. a pamiętacie ubota z belluczim? 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ona mówi jakby wiadomości mówiła.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Kogo tak ciepło nazywacie "pulpetem"? David "zawsze z lekką nadwagą" Nalbandian 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kogo tak ciepło nazywacie "pulpetem"? zapewnę Nalbandian
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
no daj spokój! z reguły to faceci komentują, mnie się fajnie jej słucha 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ten pałer w jej głosie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
moze Marta powinna czesciej grac w debla. bo naprawde jestem po wrazeniem progresji Kubota. zrobil wielki skok. pamietam jak sie z Niego wszyscy smiali a teraz potrafi pokonac A-rodda, Ivo powalczyc z Djoko (nie mowie o AO). i na dodatek fajnie sie oglada gre Kubota. a odnosnie Uli, to kazdy mowi, ze umiejetnosci ma wieksze niz Aga, tylko nerwy, glowa, psychika troche kuleje. moj kolega z pracy byl na wimbledonie i slyszal Ula jak kur///wuje, non stop wyzywa, przeklina, rozmawia ze soba, krzyczy.moze jak to zwalczy bedzie lepiej  I tu znowu rodzi się pytanie. Czy Aga i Ula powinny dalej być pod opieką taty czy może jednak czas na zmiany... Ja nie mówię, że na zawsze ale wyrwać się na rok, dwa gdzie indziej i zobaczyć co z tego będzie. A Kubot? No cóż szacun dla niego. Nie dość, że coraz wyżej to jego tenis jest atrakcyjny, ofensywny, ładny dla oka.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Porównajcie sobie ją do pani Kasi (poprawcie mnie jeśli pomyliłem imię) z Polsatu SPort 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|