|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Estrada ma wate w rece ma 4 KO na 16 zwycięstw kurs 1,25 na Gorala adekwatny i wg mnie nie ma co szukac porazki Tomka dzis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Estrada ma wate w rece ma 4 KO na 16 zwycięstw kurs 1,25 na Gorala adekwatny i wg mnie nie ma co szukac porazki Tomka dzis. statystyka troche zakłamana bo nie nabijał sobie rekordow na kelnerach tylko od poczatku karieriery walczy ze sredniakami, ale ma wate i to fakt
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Dzięki Piomil za Rzeszów, to nic, że 3 zakłady anulowane, ważne, że 2 siedzą  Nie oglądałem, nie wiem jak, ale ważne, że 'wygrane' po 1-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Zapowiadasz, że wyjdziesz walczyć z Tomkiem bardzo odchudzony, mając nie więcej niż 240 funtów. Powinienem traktować to poważnie?Chris Arreola: Gdzie tam, zapomnij. To była konferencja prasowa, coś trzeba było powiedzieć. Ile będę miał 24 kwietnia, tyle będę miał. Nie ma znaczenia, ile ważę. http://sport.onet.pl/boks/arreola-adamek-nie-do-rozgryzienia-ale-takiej-szcz,1,3180793,wiadomosc.html Juz lubie goscia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche mnie zmartwil ow kontekscie szykującego sie value na arreole (tobet dal 2.15), ale i tak sie obrze zpaosiwada kurs
|
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj skąpił kasy Adamek aż Gmitruk wkoncu spasował - raczej Adamek na tym dobrze nie wyjdzie szczegolnie z Arreolą gdzie musi meksyka pokonać taktyką
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle ze doszli dwaj nowi, byli trenerzy Tysona i Holyfielda... moim zdaniem to tylko Góralowi wyjdzie na dobre.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie w tej walce. będą mu próbowali zmienić styl boksowania i co z tego wyniknie ?
dla mnie - porażka przed czasem !!!!!!!!!! niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle ze doszli dwaj nowi, byli trenerzy Tysona i Holyfielda... moim zdaniem to tylko Góralowi wyjdzie na dobre. szczegolnie przy jego znajomosci angielskiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile dobrze pamiętam to Adamek już walczył bez Gmitruka w jednej ważnej walce i nie skończyło się to wtedy za dobrze. Obaj doskonale się dogadywali i jak dla mnie to Gmitruk robił fantastyczną robotę pod względem taktyki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ile dobrze pamiętam to Adamek już walczył bez Gmitruka w jednej ważnej walce i nie skończyło się to wtedy za dobrze. Obaj doskonale się dogadywali i jak dla mnie to Gmitruk robił fantastyczną robotę pod względem taktyki. z Dawsonem walczył bez Gmitruka i to jest do dziś jedyna porażka Górala w karierze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczegolnie przy jego znajomosci angielskiego ile on już siedzi w USA ? ponad rok ? uważasz ze do tego czasu ćwicząć bardzo często w amerykanskich salach treningowych nie poznał przynajmniej podstawowych zworów i wyrazen bokserskich ? szczerze w to wątpie, a wręcz nie wierze, trzebaby zalozyc ze Adamek jest idiotą albo tępakiem, co jest założeniem z góry błędnym. To, że nie umie się swobodnie wypowiadać nie oznacza, że nie rozumie co się do niego mówi, tym bardziej, że o wiele łatwiej jest słuchać niż rozmawiać. Nie uważam, iż jest to aż tak szczególny aspekt walki.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Moim zdaniem to on nie rozumie angielskiego zbytnio...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczegolnie przy jego znajomosci angielskiego ile on już siedzi w USA ? ponad rok ? uważasz ze do tego czasu ćwicząć bardzo często w amerykanskich salach treningowych nie poznał przynajmniej podstawowych zworów i wyrazen bokserskich ? szczerze w to wątpie, a wręcz nie wierze, trzebaby zalozyc ze Adamek jest idiotą albo tępakiem, co jest założeniem z góry błędnym. To, że nie umie się swobodnie wypowiadać nie oznacza, że nie rozumie co się do niego mówi, tym bardziej, że o wiele łatwiej jest słuchać niż rozmawiać. Nie uważam, iż jest to aż tak szczególny aspekt walki. z video po jego ostatnich konferencjach wniozskuje ze dalje ang. nic nie umie, ostatnio przeprowadzał wywiad angielskiemu dzienniakrzowi po poslkui a tlumaczyl na bierząco Gancarczyk facet nie ma zdolnosci do języków i tyle, i to moze niekoniecznie kwestia tępoty a moze po prostu zdolnosci w danej dziediznie, pamietma jakies stare wywiady Goloty z lat 94-96, czyli dosc swiezo po wyjezdzie do stanow, mowil plynnie po ang. - a ten facet to raczej nie jest krol intelektu (przynajmniej tak wyglada) w walce z Dawsonem to wygladało tak: McGirt do niego cos mowi a ten sie tepo patrzy w oczy i na pytanie do ju anderstand kiwał głową ze tak, wkoncu wsciekly mcgirt do tlumaczenia zaciagnał ziggiego ktory nie rozumiejąc jezyka bokserskiego tłumaczyl mu totalne glupoty -racja Adamek moze znac zwroty bokserskie jakich sie uzywa na treningu, ale w trakcie walki gdy powiedzmy cos nie idzie , trtzeba zmienic taktymke czy cos to juz trener musi zastosowac troche improwizacji czego adamek moze nie skminic, szczegolnie gdy głową gorąca i pel;na adreanliny tak czy inaczej arreola dostaje kolejnego handicapa
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Łukasz Maciec - Rico Meuller 1 @ 1.95 Tobet dał promocję roku  Łukasz mógł przegrać z Szotem, ale każdy wiedział, że ta walka była dla niego o kilka szczebli za wysoko. Tutaj dostaje Niemca z napompowanym rekordem i jestem w 100% przekonany, że sobie poradzi.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tobet jako jedyny oferuje kursy na sobotnia gale bokserska Diamond Boxing Night w Katowicach (dopoki nikt nie skopiuje  )
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Panowie nie walcie tak ostro na Maćca bo już tylko 1,68 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie walcie tak ostro na Maćca bo już tylko 1,68  To napisz jeszcze do ilu warto go grac  Ja sie zalapalem jeszcze na 1,8..
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Masakra jakaś. Od tego 1.95 > 1.80 > 1.70 > 1.68 > 1.62 > 1.60. Ciekawe co będzie jutro rano, nie mówiąc już o sobocie  @1.20 ? Patrzę na ten trening Maćca na bokser.org 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|