|
|
stranger
|
|
stranger
pytanie od tych co otrzymali kase od cashpoint.
ile czasu szla wyplata na moneybookers?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ok, sprawa się chyba wyjaśniła problem z komunikacją przez email z o2, z interii jest ok a problem z wypłatą wynikał z ich błędu w obliczeniu obrotu bonusem ale przyznali mi rację i odblokowali kasę
kasa do mnie szła aż 5 dni, ale zazwyczaj podobno wypłacają szybciej
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
na money ale jak pisałem podobno zazwyczaj wypłacają szybciej. Kiedyś pierwsza wypłatę można było zlecić tylko na konto, nie wiem jak jest teraz. Jeśli ktoś wie to niech się wiedzą podzieli
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wyplata na mb po raz pierwszy i wyslaniu skanow po 2 dniach od zlecenia ,nastepna wyplata po 3 dniach doszla na mb nie najszybsi ale placa to najwazniejsze
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak u nich z rozliczaniem tenisa ? krecz = zwrot ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Średni buk, średnie kursy. Czasami zdarzało się znaleźć coś z dobrym kursem. Szkoda, że w słabszych sportowo ligach jest limit na ilość meczy. Z wypłatą żadnych problemów. Kasa po kilkunastu godzinach na MB 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Grałem przez tydzień na tym buku i nie polecam. Wplacilem 50e dostalem 50e bonusu. Na poczatku stawiałem zakłady po 30-20e ale jak wygrałem >200e to zlimitowali mi konto na 10 euro dziennie na zakłady. Wypłacam od nich kase mam nadzieje ze wypłata będzie bez problemowa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Grałem przez tydzień na tym buku i nie polecam. Wplacilem 50e dostalem 50e bonusu. Na poczatku stawiałem zakłady po 30-20e ale jak wygrałem >200e to zlimitowali mi konto na 10 euro dziennie na zakłady. Wypłacam od nich kase mam nadzieje ze wypłata będzie bez problemowa Widac trzeba wolniej wygrywać ... Jak informują o limicie? Dziś myslałem , że juz na niego zasłuzyłem ale to tylko "wylogowaanie w tle". Dobrze ze teraz w wiekszej ilości lig pozwalaja grać single.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie informuja, poprostu nie możesz puścić zakładu, stawka automatycznie obniża sie o 1euro i próbujesz jeszcze raz i tak możesz az do skutku chociaż u mnie ten skutek był taki że do 0 dochodziłem ;-) Akurat powiem, że tam mi sie poszczęściło bo wygrałem tyle po kilku zakładach które mi weszły, a pózniej juz tylko sie przemęczyłem aby spełnić wymagania obrotu bonusem po te 5-10 euro na zakład.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie informuja, poprostu nie możesz puścić zakładu, stawka automatycznie obniża sie o 1euro i próbujesz jeszcze raz i tak możesz az do skutku chociaż u mnie ten skutek był taki że do 0 dochodziłem ;-)... U mnie takie obniżania stawki bywały pomiedzy 30-25 EUR. Jak schodziło niżej, to po ponownym zalogowaniu było ok. Grałem głównie undery. Moze to jednak przegladarka?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
tak czasem pomagało ponowne odpalenie strony ale jak mówie po kilku z rzedu zakladach ( o niezłych kursach) które mi weszły to dostałem limit na max 10 euro i ponowne odpalanie przeglądarki nic nie dawało. Dziś zleciłem wypłatę, wiec później dam znac jak z wypłacalnością u nich.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zleciłem wypłatę coś około 10 o 14 pieniądze na MB ;-)
|
|
|
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
a.k.a. jpmaster
Zleciłem wypłatę coś około 10 o 14 pieniądze na MB ;-) pierwsza wyplata, jakies skany dokumentow?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
tak, kopia dowodu osobistego
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czy pierwsza wypłata nadal jest możliwa tylko na konto bankowe? Czy można również na moneybookers? Z góry dzieki za info.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Po jakim czasie dopisują bonus? Wpłacałem przez MB.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pierwsz wypłata możliwa na MB Jak chodzi o bonus to teoretycznie powinien być automatycznie, mi przez kilka godzin go nie dopisali to wysłałem email do supportu to po pewnym czasie juz go miałem na koncie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam! Maja Polski support? bo na tej ich wpółspolszczonej stronce średnio sie moge połapać... z gory dzieki, pzdr
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam właściełm 48 euro i czekam na ten bonus 100 % do 50 euro. Powie mi ktos jak trzeba tym obracac po jakim kursie ile razy i jakie zakłady ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka