|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem. Zlapalem wirusa i sformatowalem dysk C(tylko). Zainstalowalem pozniej windowsXP, ale mam teraz tylko dwa dyski(C i D) a wczesniej mialem trzy partycje ! Co sie moglo stac ? I jak to wrocic(jezeli jeszcze mozna) ? Czy moze miec wplyw ze teraz winindows ma starsza wersje niz ta ktora byla wczesniej ? Bardzo prosze o pomoc, bo mialem tam troche danych na ktorych mi zalezy.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to iplex wydaje sie być spoko stronką, zrezygnowali z opłat tylko przed filmem trzeba obejrzeć reklame, wszystko za free 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
poszukuje poradnikow do autocad 2010 dla laika 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
[quote=Bartheezz]poszukuje poradnikow do autocad 2010 dla laika  [/quote http://chomikuj.pl/cidd/Szkolenia+Video/AutoCAD.2010.PL+*5bLearnART*5d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam problem z szybkoscia internetu. Mam Multimedie 6mb, od kilku dni kilka razy dziennie zamiast transferu 1000kb/s mam 120/150, sprawdzam to speedtestem. Korzystam z routera, mam w domu 2 komputery(laptopy). Czy mozliwe jest, ze ktos sie podpina do mojej sieci ? Mam szyfrowanie WPA-PSK/WPA2-PSK. Czy da sie to jakos sprawdzic ? Ewentualnie jak poprawnie skonfigurowac ustawienia, moze to od tego zalezy, obecnie mam cos takiego: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po pierwsze - wprowadziłeś hasło do internetu ? jeżeli nie to zalecam Ci to zrobić po drugie to pewnie ze względu na providera, dzwon an infolinie, pisz pisma, wysyłaj emaile że nie wywiązują się z umowy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po pierwsze - wprowadziłeś hasło do internetu ? jeżeli nie to zalecam Ci to zrobić Hasło do połączenia się przez router mam ustawione, jednak wprowadza sie je raz i pozniej juz laczy sie automatycznie. Cos wiecej moge zrobic ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, mam pytanie
mam podłączone do kompa dwa dyski- widoczne jako 4 partycje - jak sprawdzić która jest na którym dysku ?
klikajac na właściwosci widze tylko "wszystkie dyski" czyli oba twardziele, stacje dyskietej i nagryware
z gory dzieki za odp! :piow:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kadus - być może coś robią na którymś serwerze, dlatego tak się dzieje. sh11 - to kliknij jeszcze we właściwości któregoś dysku. Powinny być informacje o woluminach. Albo pobierz sobie np. GParted [ dobreprogramy.pl] i tam sobie zerknij.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hasło do połączenia się przez router mam ustawione, jednak wprowadza sie je raz i pozniej juz laczy sie automatycznie. Cos wiecej moge zrobic ? zmien haslo, jezeli nadal bedziesz mial taka slaba predkosc dzwon do providera to zapewne jego wina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kadus, jak Multimedia w Gorzowie to oni jakieś problemy mają. Zadzwon ew. do nich i sie dowiedz kiedy to bedzie dzialalo prawidlowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kadus, jak Multimedia w Gorzowie to oni jakieś problemy mają. Zadzwon ew. do nich i sie dowiedz kiedy to bedzie dzialalo prawidlowo. Ok, dzieki.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kto moze polecic jaki dobry program do usuwania zlosliwego oprogramowania? Kolezance otworzyla sie strona z jakims antywirusem do zainstalowania i kliknela na OK. Teraz co chwile pojawia sie jej okienko, aby wykupic tego antywira itp. Dokladnie nie wiem co tam jeszcze jej to blokuje bo dopiero dzis ma przyjsc z laptopem. Da sie takie rzeczy usunac bez formata? Z gory dzieki za pomoc.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mi córka często instaluje nortona internet security czy coś w tym stylu - prawdopodobnie łażąc po jakichś stronkach gdzieś bezmyślnie kliknie "tak"  i właśnie tak działą że co chwilę wyskakuje okno żeby zapłacić wywalam od razu normalnym "uninstallerem" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto moze polecic jaki dobry program do usuwania zlosliwego oprogramowania? Kolezance otworzyla sie strona z jakims antywirusem do zainstalowania i kliknela na OK. Teraz co chwile pojawia sie jej okienko, aby wykupic tego antywira itp. Dokladnie nie wiem co tam jeszcze jej to blokuje bo dopiero dzis ma przyjsc z laptopem. Da sie takie rzeczy usunac bez formata? Z gory dzieki za pomoc. tak da się to powiadomienie wyłączyć w opcjach owego programu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam Panowie!Mam maly problem z telefonem.Znajomy przywiozl mi z Polski nokie 6300 (nowa kupiona w plusie)ma sciagniety simlock.Jestem teraz w Irlandii wlozylem karte Meteora chcialem polaczyc sie z netem i wyskakuje mi komunikat(najpierw uaktywnij dane pakietowe,nieprawidlowa konfiguracja sieci)czy ktos moze mi to wyjasniec i jesli jast taka mozliwosc to pomoc.Dziekuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
musisz sobie ustawić wap, poszukaj automatycznej konfiguracji dla Twojego telefonu na stronie operatora.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
musisz sobie ustawić wap, poszukaj automatycznej konfiguracji dla Twojego telefonu na stronie operatora. ok dzieki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
orientuje sie ktos kiedy sa happy hours na HOTFILE, o ile w ogole? po zmianie layoutu tylko raz udalo mi sie sciagnac plik po "staremu", czyli z predkoscia >200kB/s i bez captchy. teraz zwykle muli mi ok. 10kB/s
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
OK na szybkosci...problem wyglada tak....laptop ASUSA zakupiony w Anglii... niektore klawisze typu f1,f2 pare innych F-ow oraz u,i,o,p i pare innych liter maja na dole lub u gory kazdego klawisza jakis inny odpowiednik np wciskam O pokazuje sie 6...wciskam I pokazuje sie 5.....ktos wie jak to zmienic na normalna polska klawiature??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|