bubel naprawdę siejesz niepotrzebny zamęt. Można posiadać więcej niż jedno konto na Betfair na jedną osobę. Nie jest to żadne wyłudzenie czy próba ich oszukania. Regulamin zwyczajnie zezwala na to!!
Oto odpowiedz jaka otrzymałem wysyłając zapytanie czy mogę mieć dwa konta na betfair:
"Thank you for your e-mail.
We do allow our customers to have more than one account however you must deposit from a different payment source to your current Betfair account.
Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.
Kind regards,
Greg Kett
Betfair Helpdesk
Helpdesk Tel: 0844 871 0000
Eire Tel: 1 - 800 944 000
Australia Tel: 1- 800 644 738
Free Fax (Australia) 1- 800 507 774
International: +44 203 059 8888
This customer services email is sent by Betfair Limited on behalf of one or more Betfair Group companies.'
Później założyłem sobie drugie konto, na identyczne dane jakie mam na pierwszym. O dziwo zechcieli żebym potwierdził swoją pełnoletność. Przesłałem dokumenty i dostałem odpowiedz:
"
Drogi Kliencie
Dziękujemy za niedawno przesłane do Betfair dokumenty dotyczące weryfikacji wieku. Chcielibyśmy poinformować Pana/Panią, że dokumenty zostały zaakceptowane. Nasza baza danych została uaktualniona, a Twoje konto zostało zweryfikowane.
Chcielibyśmy zachęcić do przeprowadzenia pełnej wersji weryfikacji tożsamości.
Więcej informacji można znaleźć na stronie kyc.betfair.com. Adres email do Biura Obsługi Klienta – Polska zamieszczamy poniżej.
Z poważaniem,
Zespół Betfair
Telefon Biura Obsługi Klienta: +44 203 059 8888
Irlandia: 1 - 800 944 000
Australia Telefon: 1- 800 644 738
Biuro Obsługi Klienta – Polska:
[email protected]'
Często mam włączone oba konta na dwóch róznych komputerach, korzystając z obu w tym samym czasie.
NIe wiem skąd ty takie rewelacje syssałeś. Z drugiej strony, jaki ja miałbym cel żeby podawać ludziom nieprawdziwe informacje.