|
|
old hand
|
|
old hand
jezeli lubisz intensywne zapach tak zwane killery:) to 1milion w sam raz:)a 212 świetny zapach(uzywalem przez kilka lat), tylko szkoda ze, aż tak popularny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi osobiście 212 nie podeszła, tak samo mojej kobiecie. Ale wiadomo, kwestia gustu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja ostatnio nabyłem:
LACOSTE POUR HOMME jest idealnym uzupełnieniem odzieżowej linii Lacoste Homme. Źródłem inspiracji jest fundament, na którym LACOSTE od lat buduje swój styl - idea "aktywnego stylu życia". Dlatego Lacoste Pour Homme skierowany jest do mężczyzny energicznego i otwartego, który dążąc w życiu osobistym i zawodowym do samorealizacji żyje i działa w grupie. Aktywny, ambitny i pełen inwencji w pracy, po godzinach nie traci "apetytu na życie". Wolny i zrelaksowany odnosi sukces w wdziękiem i swobodą.
Flakon cechuje prostota i minimalizm. Jego stylistyka odwołuje się do klasycznych i ponadczasowych wzorców, lansując wszechobecną elegancję i prestiż. Wykonany z transparentnego szkła i zwieńczony masywnym korkiem jest kwintesencją wyważonego stylu Lacoste.
LACOSTE POUR HOMME stał się niezbędnym dodatkiem męskiej garderoby: " zapachem - klasykiem" dla mężczyzny o wyrazistym stylu Lacoste. Zapach zdecydowanie różni się od istniejących kreacji zapachowych marki - jego kompozycja jest bardziej zmysłowa i seksowna, dla bardziej dojrzałego i wymagającego mężczyzny. Zachowuje jednak pewną świeżość i młodzieńczy wigor. To zapach skrojony na miarę poczucia elegancji Lacoste - dojrzała zmysłowość pozostaje pełna wigoru i energii.
Nuta zapachowa: włoska bergamotka, grejpfrut, śliwka, jabłko. jałowiec, kardamon, pieprz i cynamon, jamajski rum, drzewo sandałowe, drzewo cedrowe, wanilia, kadzidło, piżmo.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
mam ten zapach na półce całkiem fajny, dosyć intensywny polecam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kupowal ktos juz w e-glamour.pl, akurat maja tam najtaniej to co mnie najbardziej interesuje, na ceneo akurat ten sklep ma znaczek "zaufane opinie" ale chcialem sie jeszcze upewnic czy ktos z forum tam juz kupowal.  Trochę późno, ale... Kupowałem kilkakrotnie perfumy dla siebie i swojej kobiety i już nie szukam innych perfumerii dla zaoszczędzenia głupich 10 zł. Cenowo baaardzo konkurencyjni (przynajmniej używane przeze mnie i dziewuszkę zapachy), żadnych zastrzeżeń co do oryginalności produktu nie mam, pierwszorzędna obsługa (1-2 dni od zamówienia perfumy są w domu) i, last but not the least, gadżety do każdej przesyłki (zawsze jakaś próbka perfum i gadżecik - ostatnio długopis, wcześniej smyczka do telefonu). Jednym słowem polecam. Co do samych perfum to nie przepadam za lekkimi, świeżymi zapachami, którymi większość z was się fascynuje. W sumie do dziś nie mam żadnej sensownej perfumy na lato - co rok coś nowego i wciąż to nie jest to (jak na razie najlepszy "świeżak" jaki miałem to Baldessarini Del Mar, Azzaro Chrome tez nienajgorszy). Ogólnie używam zapachów ciężkich z nutami drzewnymi, piżmowymi. Moi faworyci to (kolejność przypadkowa) Azzaro Pour Homme, Azzaro Silver Black vel Onyx, Armani Code, Paco Rabanne Pour Homme.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domi givenchy very irresistible jak lubisz zapachy ciezkie. Niesamowity zapach... moze to rozsmieszny niektorych ale czekolada(kawa?) i sezam pachnie zajebiscie ;P Wracam do niego na zime jak tylko skoncze te co mam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Znam, ale dla mnie niestety zbyt słodkie, przez co odbieram je jako mało męskie. Miałem kiedyś Pi od Givenchy, ale tez były strasznie słodkie i czułem się dziwnie nosząc je. To samo ciekawy, ale zdecydowanie zbyt słodki jak dla mnie czekoladowy A*Men od Muglera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem o co chodzi z tymi przypisami, ale davidoff echo na pewno nie pachnie pomarancza  ale chyba jesli mialbym wybrac cos z tego zestawu to walsnie echo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dobrze widzę to są to zapachy z FMu, a jak dobrze pamiętam byłeś wśród przeciwników :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki lelu, ja sie chyba zdecyduje na tego Farenheita gnacik  bylem wsrod przeciwnikow ale twojego nahalnego, wrecz agresywnego sposobu namawiania osoby do wejscia w interes, a nie samych zapachow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nachalnego ? Weź się puknij w łeb, nigdy nikomu na siłę nie kazałem się wpisać, a to że ja jestem zwolennikiem FMu to już zupełnie inna sprawa... irytowało mnie tylko stereotypowe (akwizycja, piramidka, amway, sekta) podejście niektórych ludzi do sprawy, nie dających sobie nawet wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi... bo oni lepiej wiedzą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, nachalny w tym jestes jak stara baba na targu, a tak poza tym nie bardzo to co napisales tyczy sie mojego zapytania, wiec laskawie odbij 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
David Beckham Pure Instinct
Puma Urban Motion Man
stosował ktoś?
i jeszcze interesuje mnie opinia o trwałości tego zapachu ( choć wiadomo każda skóra jest inna):
Givenchy Play
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaznacz ktory play- jesli sie nie myle to jest chyba dwie albo i wiecej edycji pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli chodzi o fajne perfumki które mogę polecić to Sean John Unforgivable-intensywny,ciekawy zapach.Drugie których uzywam,głównie w lecie to Mexx Pure Life-świeżytkie,orzeźwiające 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mogę w pewnym sensie polecić Paco Rabbane - 1 Million :-) Zapach przynajmniej dla mnie nie jest jakiś rewelacyjny, ale 80% dziewczyn zwraca uwagę :-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zegna ermenegildo polecam od siebie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zegna ermenegildo polecam od siebie  tak jak ktos lubi zapachy mocno korzenne to fajne jest Essenza di Zegna
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|