Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 3 1 2 3
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
no nie rozwalaj mnie bo według mnie to z 5 ktora wymieniłeś to zagra Casillas, Ramos...

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mi tam się wydaje, że Real nie zdoła wygrać na wyjeździe. W swojej rodzimej lidze ciężko im wygrać na wyjeździe z jakimiś ogórami, a teraz grają w Lidze Mistrzów, gdzie gra się o wiele wyższy poziom, z francuzami z którymi ostatni laty nie mogli wygrać na ich boisku ... Lyon nie przegra, remis będzie 1-1, a w drugim meczu pewnie Real wygra u siebie i awansują.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hmm a ja myślę czy nie zaryzykować RM -1 lub -1,5 .Moim zdaniem róznica klas miedzy zespołami ,fakt Real nie wygrał na śmieciach lyonu ale przy obecnej ekipie jaką mają .... Lyon to
.Zastanawiam się także nad overkiem 3 lub 3,5 .Kursy świetne chyba warto spróbować .Chodz na tym etapie rozgrywek gra sie ostrożnie na wyjazdach aby nie stracić a w domu pełna moc.

Jeśli Lyon myśli poważne o przejściu RM to musi dzisiaj strzelić ,a jak strzeli to i Real pokusi się o 1-2 bramki .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
overek 3.5 bardziej pasuje mi do rewanżu. Celemr 1 Realu we Francji będzie zdobycie przynajamniej tego jednego gola i wiadomo staranie się, by go nie stracić wink ,choć nawet gdy stracą i zakończy się bramkowym remisem, to nie będzie tak źle. W Madrycie opcja bramkowego remisu nie wchodzi w grę , w Hiszpanii zagrają o pełną pulę i widzę tu ów over 3.5. Lyon ma podbno problemy w defensywie, dlatego Królewscy w przeciwieństwie do poprzednich starć powinni coś ustrzelić, tym babrdziej, że Lyon gra bardzo nie równo i nie jest taki groźny, co nie znaczy, że jest słaby i można go lekceważyć. zastanawiam się nad pobraniem over 2.5 i zabezpieczeniem się cs 1-1. 0-0 to nie w stylu tych drużyn, 1-0, 0-1 też nie, bo gdy jedna strzeli, druga będzie jeszcze bardziej nacierać, a wtedy worek z bramki powinien się otworzyć

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
AC Milan- United X
Ac milan- united 1-1

mecz na remis , mysle ze united pierwsze strzeli, zacznie kontrolowac mecz, ale Pato dopnie swego w koncowce smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kurs na over 3 spadł w ciągu 20 min o 20gr z poziomu 3.00 zl na 2,80zl a na over 3,5 spadł o 0.10 gr do poziomu 3.50zl w bet365 ... coś buki przeczuwają ?A c o do hendi kursy poszły w górę na RM -1 o 0.10gr z 2.85 na 2,95 ,a na RM -1,5 także o 0.10gr .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Real nie pojedzie ich z handi z pobudek czysto marketingowych. Gdy awans nie będzie przesądzony, będzie lepsze widowisko, a na takie przyjdzie tłum. Jak Real by ich pojechał 3-0 - a stać ich na to, bo Lyon często zawodzi, a jak wygrywa to wcale nie zachwyca -, to wiadomo też się zjawią, ale to nie będzie to samo, nie będzie tego napięcia, nagonki medialnej, rozważań. Widza trzeba czymś nakarmić, więc może ten rozczarowujący Lyon wygra 2-1, by było o czym spekulować, by tradycji stało się zadość, w końcu to oni - Królewscy - kochają być pępkiem świata.

* post należy z odpowiednią nutką dystansu grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Hakan
Real nie pojedzie ich z handi z pobudek czysto marketingowych. Gdy awans nie będzie przesądzony, będzie lepsze widowisko, a na takie przyjdzie tłum. Jak Real by ich pojechał 3-0 - a stać ich na to, bo Lyon często zawodzi, a jak wygrywa to wcale nie zachwyca -, to wiadomo też się zjawią, ale to nie będzie to samo, nie będzie tego napięcia, nagonki medialnej, rozważań. Widza trzeba czymś nakarmić, więc może ten rozczarowujący Lyon wygra 2-1, by było o czym spekulować, by tradycji stało się zadość, w końcu to oni - Królewscy - kochają być pępkiem świata.

* post należy z odpowiednią nutką dystansu grin

Z pewnością masz tu toche racji . LM to kasa a real kocha kasę ,Kibic = kasa smile . Może i twój scenariusz się sprawdzi ale to już by podchodziło pod ustawiony mecz . Real to wielki klub bynajmniej mają o sobie takie mniemanie ,a przegrywając 2 razy w LM z Lyonem i to do zera ... no sorry nie najlepiej to swiadczy o królewskich . Dzisiaj dzień rewanżu /odwetu możliwe .Real jest na fali jak narazie wszystko układa się po ich myśli , mam tu na myśli ligę hiszpańską .

W sumie scenariusze na ten mecz mam 2

1) Oba zespoły grają defensywnie i czyhają na błąd rywala.Mecz kończy się wyniekiem 0-0 lub wygraną którejś z drużyn wynkiem 1-0 ,0-1.Real zostawia losy awansu na mecz u siebie .

2) Real bierze sprawy w swoje łapy i gra swoje na patrząc na to ze rewanż u siebie . zero kalkulacji grają jak by to był tylko jeden mecz .W tedy to widze wynik 0-3 ,1-3 .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raiders_
Kurs na over 3 spadł w ciągu 20 min o 20gr z poziomu 3.00 zl na 2,80zl a na over 3,5 spadł o 0.10 gr do poziomu 3.50zl w bet365 ... coś buki przeczuwają ?A c o do hendi kursy poszły w górę na RM -1 o 0.10gr z 2.85 na 2,95 ,a na RM -1,5 także o 0.10gr .

puchar

ps buki nie przeczuwają, BUKI WIEDZĄ, wszystko ustawione sonar

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Ciężko porównywać tamte mecze z Lyonem bo to całkiem inna drużyna. Z tamtych piłkarzy został tylko Ramos, Iker, którzy zagrają od początku. Tak to będzie nowa drużyna. Po za tym to Lyon już też taki mocny nie jest.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Skoro kursy na over 3 i 3.5 spadają to znaczy że dużo graczy gra właśnie na te typy. Poza tym buki zarabiają właśnie na marży i na wachaniach kursów.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by Mindman
Originally Posted by raiders_

puchar

ps buki nie przeczuwają, BUKI WIEDZĄ, wszystko ustawione sonar
jak może być kurs 3,5 zł? kurka to nie waluty laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lucmacher
jak może być kurs 3,5 zł? kurka to nie waluty laugh
fakt mój błąd pisałem z rozpędu smile ,ale każdy wie o co chodzi .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pięknie Lyon boks Stade Gerland znowu nie zdobyte smile

Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Originally Posted by ratayski
Pięknie Lyon boks Stade Gerland znowu nie zdobyte smile

i miałeś racje chłopie ale z niektórymi nie podyskutujesz normalnie bo są tak zapatrzeni w swoje druzyny, będą tylko wysmiewac... smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by john
no nie rozwalaj mnie bo według mnie to z 5 ktora wymieniłeś to zagra Casillas, Ramos...

zagrało 7 laugh

Revelierre, Cris, Toulalan, Govou, Casillas, Ramos, Diarra...

Merde Real

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by El D1ablo
Clerc, Revelierre, Cris, Toulalan, Källström, Govou, Cassilas, Ramos, Guti, Diarra, Raul.

To mają wspólnego.

Originally Posted by john

Originally Posted by El D1ablo
zagrało 7 laugh

Revelierre, Cris, Toulalan, Govou, Casillas, Ramos, Diarra...

smirk

chodziło tylko o graczy Realu..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co sadzicie o meczu bayern -fiora??
ja postaiwe na fiore! po bledach stoperow w ostatnim meczu bayernu z bvb wydaje mi sie ze fiora ma spore szanse na wygrana... bvb to jeszcze nie doswiadczony zespol by wykorzystywac w 100- procentach bledy jakie dostali od demichelisa czy van boytena... natomiast fiora to juz lepszy zespool niz borusia.
tak czy siak kurs ok 7.5 warty ryzyka...

veteran
veteran
Originally Posted by mateekk
co sadzicie o meczu bayern -fiora??
ja postaiwe na fiore! po bledach stoperow w ostatnim meczu bayernu z bvb wydaje mi sie ze fiora ma spore szanse na wygrana... bvb to jeszcze nie doswiadczony zespol by wykorzystywac w 100- procentach bledy jakie dostali od demichelisa czy van boytena... natomiast fiora to juz lepszy zespool niz borusia.
tak czy siak kurs ok 7.5 warty ryzyka...

Kolego, a oglądałeś może ostatnie mecze Fiory??
Ja miałem tą wątpliwą przyjemność i ten zespół nic nie gra. NIC.
Odradzam stawianie na nich.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj rozpoczęła się "czystka" włoska, dzisiaj powinna być kontynuacja. Owszem, Bayern dziurawy z tyłu, ale armaty z przodu dziurawią defensywy rywali jeszcze bardziej. Fiora na chwilę obecną zawodzi zarówno z tyłu jak i przodu, do tego nigdy nie wygrali w Niemczech. Bayern come back.

Strona 2 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, forty, Sensei, alfa, aker), 1,624 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,704
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026