|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mozna grac wszystkiego va bank  Tu na pewno masz racje..ale sobie pomyslalem Fredki nawet solidna ekipa to z hypo powinni pojechac..a tu masz...niemaszki w czape. innsbruck w tym roku dobra ekipa,wygrywaja w noliko,u siebie w grupie tez solidnie... w 1 meczu w niemczech tez niezle sie zaprezentowali...wiec nie ma co tu gadac ze Fryderyki powinny izi wygrac Czemu nie napiszesz tego przed meczem...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Visotto jest zajebisty. Przez niego Trento stracilo 2 pkt z rzedu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy fryderyki wogole prowadzily w tym meczu choc raz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale żenada to Fredrischafen, zero serwisu, zero bloku, a jedyny raz na prowadzeniu w meczu, to chyba w pierwszym secie przy 1:0 byli...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie mozna grac wszystkiego va bank  Tu na pewno masz racje..ale sobie pomyslalem Fredki nawet solidna ekipa to z hypo powinni pojechac..a tu masz...niemaszki w czape. innsbruck w tym roku dobra ekipa,wygrywaja w noliko,u siebie w grupie tez solidnie... w 1 meczu w niemczech tez niezle sie zaprezentowali...wiec nie ma co tu gadac ze Fryderyki powinny izi wygrac Czemu nie napiszesz tego przed meczem...? wlasnie tylko takie gadanie jak wynik w przeciwna strone jest..ehh
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dramat fvb i dzien konia hypo szkoda,że się to zbiegło:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie wynik VfB to jest szok. I nie wierzę, że ktoś spodziewał się takiego przebiegu meczu z Innsbruckiem. 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Knack ! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dramat fvb i dzien konia hypo szkoda,że się to zbiegło:/ no wielka szkoda moj portfel chudszy o 250pln
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale pokaż Fanatyk1984 kto stawiał na Hypo w takim stosunku jak jest teraz ja nie znam takiego kto stawial na Innsbruck  ale teraz to juz nie ma zadnego znaczenia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy 20-18 Visotto pokazal swoja "klase" w przyjeciu i robi sie 21-18 pozniej ma jednego w bloku i wali w trybuny 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dla mnie wynik VfB to jest szok. I nie wierzę, że ktoś spodziewał się takiego przebiegu meczu z Innsbruckiem.  Korver szok to malo powiedziane,to jest kurwa dramat co dzis zagrali no albo odpuscili,tylko oni wiedza jak jest naprawde,pozdro Niemcom dziekujemy i 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto teraz pogral na FVB na bet365 po kursie 50 przyznawac sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dramat fvb i dzien konia hypo szkoda,że się to zbiegło:/ no wielka szkoda moj portfel chudszy o 250pln to nie tak zle ;p
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kto teraz pogral na FVB na bet365 po kursie 50 przyznawac sie  Nie ma tu takiego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla mnie wynik VfB to jest szok. I nie wierzę, że ktoś spodziewał się takiego przebiegu meczu z Innsbruckiem.  dla mnie rownież poziom gry dzisiejszego VFB to dno i 3 metry mułu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie wynik VfB to jest szok. I nie wierzę, że ktoś spodziewał się takiego przebiegu meczu z Innsbruckiem.  Korver szok to malo powiedziane,to jest kurwa dramat co dzis zagrali no albo odpuscili,tylko oni wiedza jak jest naprawde,pozdro Niemcom dziekujemy i  Nie pamiętam tak słabego meczu w wykonaniu VfB w tym sezonie, a oglądałem ich sporo. Mogę Cię pocieszyć, ja wtopiłem ponad 5razy tyle. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mozna grac wszystkiego va bank  Tu na pewno masz racje..ale sobie pomyslalem Fredki nawet solidna ekipa to z hypo powinni pojechac..a tu masz...niemaszki w czape. innsbruck w tym roku dobra ekipa,wygrywaja w noliko,u siebie w grupie tez solidnie... w 1 meczu w niemczech tez niezle sie zaprezentowali...wiec nie ma co tu gadac ze Fryderyki powinny izi wygrac Czemu nie napiszesz tego przed meczem...? Jakbym to wiedzial to bym napisal...ten mecz mnie nie kusil ani na 1 ani na 2 dzis mialem inne pewniejsze mecze wg mnie  .Ale w mojej wypowiedzi chodzilo o to ze Innsbruck to nie jakies ogory ze powinny dostac 3-0 ale ze akurat tak wygraja to bym sie nie spodziewal
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie piszcie głupot ,że odpuścili mecz w L.M pytam sie po co?? żeby oszczędzać siły na ich śmieszną lige?? nie ośmieszajmy się przegrali bo byli dzisiaj mega mega słabi i tyle
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dla mnie wynik VfB to jest szok. I nie wierzę, że ktoś spodziewał się takiego przebiegu meczu z Innsbruckiem.  Korver szok to malo powiedziane,to jest kurwa dramat co dzis zagrali no albo odpuscili,tylko oni wiedza jak jest naprawde,pozdro Niemcom dziekujemy i  Nie pamiętam tak słabego meczu w wykonaniu VfB w tym sezonie, a oglądałem ich sporo. Mogę Cię pocieszyć, ja wtopiłem ponad 5razy tyle.  o kurde...no to moje 250pln przy twoim stake to pikus
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|