|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
hehe myslisz zeisner na swojej ziemi nie da rady filipkowi?? i tsonga tez przegra z benkiem? benek gra tez debel wiec mzoe byc podmeczony ja mysle zejednak tsonga da rade a roberts to aby w Afryce cos pogrywa nie wiem czy da czy nie da , poprostu te co wymieniłem wydaja sie pewnieksze dla mnie, powodzenia. nie wiem czy da rade czy nie, jak dla mnie inne pewniejsze a juz przeciw benkowi bedacemu w formie bym nie grał na bank, moze przegra ale po co sie w to ładowac ? pzdr
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hehe myslisz zeisner na swojej ziemi nie da rady filipkowi?? i tsonga tez przegra z benkiem? benek gra tez debel wiec mzoe byc podmeczony ja mysle zejednak tsonga da rade a roberts to aby w Afryce cos pogrywa nie wiem czy da czy nie da , poprostu te co wymieniłem wydaja sie pewnieksze dla mnie, powodzenia. to dam querreya williams tipsara robertsa llodre i isnera bez tsongi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak jak tydzień temu pisałem od poniedziałki że Cuevas i Marcel wygrają debel  Tak w tym tygodniu pisałęm o Shaugnessy i Mattek  Dziś laski w finale i win 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam !! gra ktokolwiek Azarenke dzisiaj ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Llodra 2-0  serwisu to on raczej nie straci Tsonga Robert 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anmar ogladales moze Llodre ? w tym tygodniu jestem na bakier z turniejami (jedynie oprocz Dubaju) to sie prosze o jakas porade 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anmar ogladales moze Llodre ? w tym tygodniu jestem na bakier z turniejami (jedynie oprocz Dubaju) to sie prosze o jakas porade  ogladalem jego dwa mecze wczorajszy z Soda byl kapitalny  Szwed w pierwszym secie przegral po TB a w drugim to byla egzekucja nawet nie powachal BP. Ogolnie pewny serwis i super gra przy siatce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anmar ogladales moze Llodre ? w tym tygodniu jestem na bakier z turniejami (jedynie oprocz Dubaju) to sie prosze o jakas porade  ogladalem jego dwa mecze wczorajszy z Soda byl kapitalny  Szwed w pierwszym secie przegral po TB a w drugim to byla egzekucja nawet nie powachal BP. Ogolnie pewny serwis i super gra przy siatce dzieki  no to Zverev nie powinien nawet pierdnac 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Panowie ogladal z was ktos tsonge Anmar warto grac na niego moze lepiej overek benek wczoraj zagral dobry mecz i mysle ze tsonga nie powienien miec dzis tak latwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ogladal z was ktos tsonge Anmar warto grac na niego moze lepiej overek benek wczoraj zagral dobry mecz i mysle ze tsonga nie powienien miec dzis tak latwo Tsonga czuje sie tutaj dobrze szczegolnie podobaja mi sie jego konczace uderzenia, serwis tez siedzi wiec spokojnie powinien byc w finale ale over jak najbardziej mozliwy graja dwaj francuzi a Benek to nie jest jakis amator serwis potrafi trzymac takze Tb bardzo mozliwy  ale w ogolnym rozrachunku mysle ze Tsonga win
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie ogladal z was ktos tsonge Anmar warto grac na niego moze lepiej overek benek wczoraj zagral dobry mecz i mysle ze tsonga nie powienien miec dzis tak latwo Tsonga czuje sie tutaj dobrze szczegolnie podobaja mi sie jego konczace uderzenia, serwis tez siedzi wiec spokojnie powinien byc w finale ale over jak najbardziej mozliwy graja dwaj francuzi a Benek to nie jest jakis amator serwis potrafi trzymac takze Tb bardzo mozliwy  ale w ogolnym rozrachunku mysle ze Tsonga win zdecydowanie nie. widzialem jego wczorajszy mecz i gral kiepsko , MASA,MASA niewymuszonych bledow nie wiem jakie argumenty toba sugeruja ale na pewno granie tsongi po kursie 1,2 moze 1,3 jest niewspolmierne do ryzyka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście całym sercem za Victorią AZARENKĄ  mała
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście całym sercem za Victorią AZARENKĄ  mała jest ktos ze mna  ale pieniazki grales na Viki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ogladal z was ktos tsonge Anmar warto grac na niego moze lepiej overek benek wczoraj zagral dobry mecz i mysle ze tsonga nie powienien miec dzis tak latwo Tsonga czuje sie tutaj dobrze szczegolnie podobaja mi sie jego konczace uderzenia, serwis tez siedzi wiec spokojnie powinien byc w finale ale over jak najbardziej mozliwy graja dwaj francuzi a Benek to nie jest jakis amator serwis potrafi trzymac takze Tb bardzo mozliwy  ale w ogolnym rozrachunku mysle ze Tsonga win hmm mi sie wczoraj jego gra podobala Benek tez wyrzucal pilki ale to kwestia gustu  over tez pograny  zdecydowanie nie. widzialem jego wczorajszy mecz i gral kiepsko , MASA,MASA niewymuszonych bledow nie wiem jakie argumenty toba sugeruja ale na pewno granie tsongi po kursie 1,2 moze 1,3 jest niewspolmierne do ryzyka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko kibicowanie z sympatii  ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie ogladal z was ktos tsonge Anmar warto grac na niego moze lepiej overek benek wczoraj zagral dobry mecz i mysle ze tsonga nie powienien miec dzis tak latwo Tsonga czuje sie tutaj dobrze szczegolnie podobaja mi sie jego konczace uderzenia, serwis tez siedzi wiec spokojnie powinien byc w finale ale over jak najbardziej mozliwy graja dwaj francuzi a Benek to nie jest jakis amator serwis potrafi trzymac takze Tb bardzo mozliwy  ale w ogolnym rozrachunku mysle ze Tsonga win hmm mi sie wczoraj jego gra podobala Benek tez wyrzucal pilki ale to kwestia gustu  over tez pograny  zdecydowanie nie. widzialem jego wczorajszy mecz i gral kiepsko , MASA,MASA niewymuszonych bledow nie wiem jakie argumenty toba sugeruja ale na pewno granie tsongi po kursie 1,2 moze 1,3 jest niewspolmierne do ryzyka. zobaczymy co bedzie mi tylko chodzi o ten kurs bo powinien byc conajmniej z 1,5 1,6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście całym sercem za Victorią AZARENKĄ  mała jest ktos ze mna  ale pieniazki grales na Viki ? sympatia  bardzo lubię jej grę i nawet stękanie mi nie przeszkadza  Dała już zarobić wygrywając z Verą , dziś tylko i wyłącznie z sympatii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no widzisz grajus mi tez dala zarobic ale tak bardzo Ją lubie , ze nieracjonalnie kusi mnie zagrac na Nia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie racja  miło się będzie wpatrywało w Tv jak goni czarną po korcie a przy tym daje zarobić 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czesc Wam
Ferer czy Igor ??
|