|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
W sportingbet kiedyś grałem, ale to było kilka lat temu. Już od dawna z nimi nie miałem styczności.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie co na początek dnia proponujecie do gry?? ja osobiście zastanawiam się nad robredo,bozoljack, klizan, lojda,jurak/marosi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co sądzicie o bagietce poniżej 20,5 gema ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm... tak przegladam statystyki i wychodzi mi na to ze młody Słowak Klizan powinien poradzic sobie z kwalifikantem Aldim...
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Witam Panowie Mam pytanko da rade przelac z kasyna na zaklady w sportingbet ???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gulbis E.-Gabashvili T.
typ: 1 kurs: 1.35
Montanes A.-Cuevas P.
typ: 1 kurs: 1.45
Fish M.-Zverev M.
typ: 1 kurs: 1.55
Robredo T.-Melzer J.
typ: 1 kurs: 1.68
Tsonga Jo-W.-Ljubicic I.
typ: 1 kurs: 1.35
to dzis do gry
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Racjonalne typy, ale mam dwie niepewności. Tsonga wczoraj troszku się męczył i gdyby nie ten krecz to nie wiedamo co byłoby dalej, a i śniło mi się, że cuevas wygrał. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie co na początek dnia proponujecie do gry?? ja osobiście zastanawiam się nad robredo,bozoljack, klizan, lojda,jurak/marosi z tego zestawienia apetycznie wyglada bozoljack i lojda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racjonalne typy, ale mam dwie niepewności. Tsonga wczoraj troszku się męczył i gdyby nie ten krecz to nie wiedamo co byłoby dalej, a i śniło mi się, że cuevas wygrał.  po tym co wczoraj obserwowalem na livescorze, to cuevas z taka forma nie ma co szukac u Albercika  wczoraj to raczej Daniel przegral mecz niz Cuevas go wygral, przypomne ze w po pierwszym wygranym secie Daniel mial juz przelamanie w drugim ale oddal pozniej wszystko i seta przegrał, a w trzecim od 3 gema prowadzil jednym przelamaniem i połamal sie gdy serwowal na mecz, a w taju to juz loteria byla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawi mnie jeszcze czy demencja zagra na pelnej kur... i sie skonczy 6-2 6-1 czy moze odda serbce jovanovski te 6 gemow w meczu... co myslicie panowie??? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Racjonalne typy, ale mam dwie niepewności. Tsonga wczoraj troszku się męczył i gdyby nie ten krecz to nie wiedamo co byłoby dalej, a i śniło mi się, że cuevas wygrał.  po tym co wczoraj obserwowalem na livescorze, to cuevas z taka forma nie ma co szukac u Albercika  wczoraj to raczej Daniel przegral mecz niz Cuevas go wygral, przypomne ze w po pierwszym wygranym secie Daniel mial juz przelamanie w drugim ale oddal pozniej wszystko i seta przegrał, a w trzecim od 3 gema prowadzil jednym przelamaniem i połamal sie gdy serwowal na mecz, a w taju to juz loteria byla  obserwowanie meczu na livescorze zbyt wiele nie może ci powiedzieć jak wygladało spotkanie i jak grał dany zawodnik, jakie popełniał błedy...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawi mnie jeszcze czy demencja zagra na pelnej kur... i sie skonczy 6-2 6-1 czy moze odda serbce jovanovski te 6 gemow w meczu... co myslicie panowie???  według mnie ta pierwsza wersja..sam zagrałem Dw 2:0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawi mnie jeszcze czy demencja zagra na pelnej kur... i sie skonczy 6-2 6-1 czy moze odda serbce jovanovski te 6 gemow w meczu... co myslicie panowie???  według mnie ta pierwsza wersja..sam zagrałem Dw 2:0 i co wybrales ze swojego zestawienia?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam na dzien dobry robredo i denko 2-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj kiepsko ... Trzeba odrobić Lojda , Cilic , Borwell\Kops , Robredo 4,19 Denko under 19,5 Hiroshima 2,88 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Racjonalne typy, ale mam dwie niepewności. Tsonga wczoraj troszku się męczył i gdyby nie ten krecz to nie wiedamo co byłoby dalej, a i śniło mi się, że cuevas wygrał.  po tym co wczoraj obserwowalem na livescorze, to cuevas z taka forma nie ma co szukac u Albercika  wczoraj to raczej Daniel przegral mecz niz Cuevas go wygral, przypomne ze w po pierwszym wygranym secie Daniel mial juz przelamanie w drugim ale oddal pozniej wszystko i seta przegrał, a w trzecim od 3 gema prowadzil jednym przelamaniem i połamal sie gdy serwowal na mecz, a w taju to juz loteria byla  obserwowanie meczu na livescorze zbyt wiele nie może ci powiedzieć jak wygladało spotkanie i jak grał dany zawodnik, jakie popełniał błedy... widzialem Alberta w zeszlym tygodniu i to mi wystarczy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawi mnie jeszcze czy demencja zagra na pelnej kur... i sie skonczy 6-2 6-1 czy moze odda serbce jovanovski te 6 gemow w meczu... co myslicie panowie???  według mnie ta pierwsza wersja..sam zagrałem Dw 2:0 i co wybrales ze swojego zestawienia? szczerze młówiac dorzucilem ze jeszcze phau wygra seta i demencje 2:0 taki tam kombo za 40 zł
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
widze grajus wciąż jesteś przekonany aby grać amerykanki w deblu??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam sobie zagram Lay Denko, myśle,że Berrer powalczy,Kola w formie średniej, wystarczy że Berrer będzie dobrze przebijał i popełniał malło błędów. Lay 1,11 i liczę na back około 1,3. A co sądzicie o Robredo bo kusi mnie niezły kurs na niego ale wiem, że Melzer dość regularny jest, warto Hiszpana czy lepiej odpuścić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze grajus wciąż jesteś przekonany aby grać amerykanki w deblu?? Amerykanka i Brytyjka  a masz jakiś sprzeciw co do tego typu ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|