|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temat wraca do łask teksty czytalem gdzieś rano ale ogólnie dramatyczne wydaje mi sie ze jest moda na chamów  z doświadczenia wiem 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ja to sobie biorę na taki motyw :
Podchodzisz do panny i się jej pytasz : Cześć, jesteś może fryzjerką bo coś znajoma twarz? jak panna odpowie że nie i czemu takie pytanie to, szkoda bo pasowało by mnie podciąć, bądź ściąć z uśmiechem na twarzy.Reszta zależy od dziewczyny jak to odbierze, jak humorem to wtedy może być dobrze i rozmowa może potrwać dłużej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podchodzisz do panny i się jej pytasz : Cześć, jesteś może fryzjerką bo coś znajoma twarz? jak panna odpowie że nie i czemu takie pytanie to, szkoda bo pasowało by mnie podciąć, bądź ściąć z uśmiechem na twarzy.Reszta zależy od dziewczyny jak to odbierze, jak humorem to wtedy może być dobrze i rozmowa może potrwać dłużej. jakbym miał twój talent to próbowałbym podrywać na taniec kaczuchy 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Podchodzisz do panny i się jej pytasz : Cześć, jesteś może fryzjerką bo coś znajoma twarz? jak panna odpowie że nie i czemu takie pytanie to, szkoda bo pasowało by mnie podciąć, bądź ściąć z uśmiechem na twarzy.Reszta zależy od dziewczyny jak to odbierze, jak humorem to wtedy może być dobrze i rozmowa może potrwać dłużej. dobre...
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
To idzmy dalej...czesc nie jestes moze kosmetyczka, bo trzeba mi loniacze przyciac...? Badzmy powazni. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
'bo pasowało by mnie podciąć'
za mocne.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
'bo pasowało by mnie podciąć'
za mocne. no takie gruboskorne  pewnie pewne laski na to leca  tylko to chyba typ kobiet raczej na numerek a nie zycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Następnym razem spróbuj 'bo pasowało by mi podwiązać' 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ale już zmyślacie Może spytam czy jest mechaniczką samochodowa bo mi się coś z silnikiem stało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale już zmyślacie Może spytam czy jest mechaniczką samochodowa bo mi się coś z silnikiem stało. lepiej powiedź, że Ty nim jesteś i ewentualnie możesz jej przegląd za free zrobić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no, na tunel mozesz wziac i zajrzec w podwozie ;]
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Ale przed takim tekstem musisz koniecznie ją zatankować...
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
a na wizyte w muzeum historii naturalnej i podziwianie bagien biebrzańskich już nie idą? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie znam ani jednego tekstu wyuczonego ani nie zastanawiam sie co powiedzieć a mimo to nie mam problemów z zagadaniem. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie potrzebuje zagadać tylko coś zrobić  Chodzi mi o to żeby jakoś zaskoczyć dobrą znajomą w Dniu Kobiet. Mieszkamy daleko od siebie więc niespodziewany przyjazd odpada. Poczta kwiatowa była w zeszłym roku na urodziny, nie chce się powtarzać  Może ma ktoś jakieś ciekawe pomysły ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym jej jakas tasme z profa wyslal - niech wie co ją czeka w przyszlosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie to nie jest głupie, wysłać pociąg i jeszcze jak będzie trafiony to już całkiem pięknie 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
odswiezam temat, prosze o radę,
napisalem lasce, z ktora sie juz kilka miechów spotykam, mniej wiecej takiego smsa:
,, bede mial tak jak ty praktyki w lipcu, to chyba dobra wiadomosc prawda?''
dostałem odpowiedz: ,, w sumie dobra bo bedziemy miec potem wolne w tym samym czasie''
czy waszym zdaniem z takiej odpowiedzi płyną jakieś sugestie pod moim adresem ?? jesli tak to jakie ?? dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Takie, ze mozecie np. zaplanowac wspolny wyjazd wakacyjny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kobiety mysla inaczej ale wydaje mi sie ze nie napisalaby czegos takiego gdyby nie chciala choc odrobine swojego wolnego czasu przeznaczyc dla Ciebie  jesli chcesz czegos wiecej niz spotkania to po takim smsie powinienes chyba spytac czy nie ma ochoty na jakis wspolny wypad np. nad morze, ale to tylko moja sugestia  ps. kilka miechow, powinniscie juz byc duzo dalej 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|