Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by herrena
Originally Posted by lajkonik
Po sformatowaniu dysku nie mogę włączyć żadnego filmu. Mam kilka programów do odtwarzania i żaden nie czyta. Chodzi mi o obraz(jest niebieskie tło). Głos i napisy idą. Zainstalowałem najnowsze kodeki do filmów ale nic z tego, cały czas to samo. Jak to naprawić ?

poszukaj w ustawieniach ekranu lub ustawieniach karty graficznej, może masz ustawione zbyt ciemne kolory podczas odtwarzania

W ustawieniach jest wszystko w porządku. Real Player odtwarza, ale to są filmy z napisami, i Allplayer,VLC,Maedia Classic,Best Player odtwarzają tylko głos i napisy. Najpierw pokazuje się zielony ekran i przechodzi w niebieski.
Nikt nie wie jak z tego wyjść ?

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by lelu
niedlugo konczy mi sie staz zawodowy (taki z urzedu pracy). Pracodawca ma obowiazek zatrudnic kilku stazystow na swoj rachunek. Na jakiej zasadzie to sie odbywa ? Sa jakies uregulowania ? To jest umowa zlecenie czy jak. I jak wyglada kwestia wynagrodzenia, minimalna krajowa/ tak jak innym pracownikom czy jeszcze jakos inaczej ?

lelu - takie pytania w dziale "kącik komputerowy" ? smile

zapytaj tutaj: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3700448 to bardziej odpowiedni temat i zapewne ktoś uprzejmy Ci odpowie.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
rozpedzilem sie z tym postem, pomylka ;):P

Czy ktos mial stycznosc z plikami m2ts ? Jest to niby jakis format blue-ray. Chodzi mi o to, ze chcialbym obejrzec film ktory zapisany jest w/w formacie. Problem w tym ze nie mam blueraya ;] Moze ktos cos poradzi jesli np robil jakos konwertowal smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by lelu
rozpedzilem sie z tym postem, pomylka ;):P

Czy ktos mial stycznosc z plikami m2ts ? Jest to niby jakis format blue-ray. Chodzi mi o to, ze chcialbym obejrzec film ktory zapisany jest w/w formacie. Problem w tym ze nie mam blueraya ;] Moze ktos cos poradzi jesli np robil jakos konwertowal smile

Hmmm sciagnij codec matroska i odpal w vlc player. Powinno hulac.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Mam mały problem, moze coś ktoś doradzi mi:

Mam pendriva 16GB na nim dane... Komputer wykrywa, go ale eksplorujac zawartośc nic mi nie wykrywa (wyglada jakby nic na nim nie było). Wchodzac w własciwosci mam informacje ze 2 z 16GB mam zajete... jak moge odzyskać dane?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Spróbuj na innym kompie/systemie.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Witam mam problem z wrzuceniem strony w flash na serwer

NA komputerze chodzi wszystko idealnie

Chodzi o strone w flashu

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by retoox
Mam mały problem, moze coś ktoś doradzi mi:

Mam pendriva 16GB na nim dane... Komputer wykrywa, go ale eksplorujac zawartośc nic mi nie wykrywa (wyglada jakby nic na nim nie było). Wchodzac w własciwosci mam informacje ze 2 z 16GB mam zajete... jak moge odzyskać dane?
otworz moze w IE ale mozilli...jakas przegladarka

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jaka moze byc przyczyna tego, ze przy probie zainstalowania windowsa xp na nowy czysty dysk, wyskakuje mi blad o nieodnalezieniu zadnego podlaczonego dysku ? W biosie wszystko jest ok, dysk normalnie widnieje

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Kamtek1 - dlatego ze dysk jest dyskiem SATA do którego potrzebujesz sterowniki. Przy ładowaniu instalatora jest taki moment że można dograć sterowniki. Po więcej szczegółów pisz gg1394957

addict
addict
Mam taki dosyć spory problem. Wpadło mi do kompa jakieś cholerstwo, co chwile mi się reklama jakiegoś windows defender pokazuje, do tego non stop blokuje neta, co chwila włącza mi się aplikacja o nazwie ave.exe. Próbowałem starym, dobrym ad-awarem i nic. Jak się za to zabrać? Pomożecie?

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
ave.exe jest trojanem, który odpowiada za uruchamianie sie wszystkich plikow exe
tutaj znalazłem temat o jego usuwaniu:
http://forum.dobreprogramy.pl/post2496160.html

addict
addict
dzięki cass piwo

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
mam nadzieję, że to ci pomoże i usuniesz trojana

pokakulka
pokakulka
Mam problem z nagrywarka, tzn...

Bylem zmuszony zrobic formata mojego laptopa, zainstalowalem windows 7. No i teraz chcialem nagrac plyte, kazdy program niestety nie wykrywa nagrywarki. Dodam ze jako Cd-rom naped dziala poprawnie. Napisane, iz nagrywarka nie jest zainstalowana.

Komputer to Acer Aspire 6930G

Jest ktos w stanie mi pomoc? Moze nie ma jakiegos sterownika? Co mam sciagnac i zainstalowac? Z gory dzieki za pomoc

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Da Bartek
Mam problem z nagrywarka, tzn...

Bylem zmuszony zrobic formata mojego laptopa, zainstalowalem windows 7. No i teraz chcialem nagrac plyte, kazdy program niestety nie wykrywa nagrywarki. Dodam ze jako Cd-rom naped dziala poprawnie. Napisane, iz nagrywarka nie jest zainstalowana.

Komputer to Acer Aspire 6930G

Jest ktos w stanie mi pomoc? Moze nie ma jakiegos sterownika? Co mam sciagnac i zainstalowac? Z gory dzieki za pomoc
Mam tego samego laptopa co ty. Powiedz mi skad sciagales win7? Bo po oryginale takiego pytania RACZEJ bys nie zadawal.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Co moze byc przyczyna tego, ze wrzucajac na pendraka film osiaga zawrotna predkosc ok pol mega na sekunde ;]

mam jakies usb 2.0 zainstalowane itd itp wczesniej smigalo az mnilo a teraz dupa blada

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Panowie!

Jaką strategię (obojętnie czy będzie to strategia czasu rzeczywistego czy turówka) możecie zaproponować w realiach najlepiej XX wieku, lub czasy obecne?

Ewentualnie poza tym okresem jeśli jest jakaś gierka warta uwagi.

Nadmieniam, że ostatnia "strategia" w jaką grałem to setlersi wink i kompletnie nie orientuję się w dzisiejszym rynku gier...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by marzano
Panowie!

Jaką strategię (obojętnie czy będzie to strategia czasu rzeczywistego czy turówka) możecie zaproponować w realiach najlepiej XX wieku, lub czasy obecne?

Ewentualnie poza tym okresem jeśli jest jakaś gierka warta uwagi.

Nadmieniam, że ostatnia "strategia" w jaką grałem to setlersi wink i kompletnie nie orientuję się w dzisiejszym rynku gier...

Kompania braci

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak przekonwertowac , aby na Thunderbirdzie odbierało mi poczte z Yahoo ??

Do osob majacych na Yahoo to pytanie glownie. Z tego co czytalem na necie to dosc porabane tam maja

Strona 6 z 11 1 2 4 5 6 7 8 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, JelineK), 869 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,357
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025