Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 33 1 2 14 15 16 17 18 32 33
G
Inwestor
Inwestor
G Offline
A co ma do tego Waldek z Jankiem, mowimy teraz o meczu Czewy z Wieluniem, bedzie ustawka na 100%, tak samo bedzie ustawka w Wawie gdzie Skra drugi raz straci punkty w tym sezonie z Polibuda smile

Bonus: Unibet
M
Didżej
Didżej
M Offline
Ma do tego tyle, że też pisałeś tutaj nam, że cdn spółdzielni smile i strasznie po trafionym było jupi, a po nie trafionym, nie było nic - do tego piję tongue

aaa... tutaj Dacewicz jeszcze zrobił psikusa w tej Warszawie i przez to mamy strasznie zaciętą końcówkę smile

Pisząc '100%' w sporcie, to teraz Janusz przesadziłeś grin

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
No sorry bo to skrot myslowy byl, ale w poprzednim poscie to rozwinalem, jesli Wielun bedzie potrzebowal to bedzie ustawka na 100% - tak powinno byc napisane pełnym zdaniem.
A Czewa to przed meczem z Wieluniem bedzie miala 5 miejsce bez szans na awans na 4 lub na spadek na 6.
I w tym cały ambaras.
No Dacewicz zrobił psikusa zrobił...uciesz się że zrobił smile

M
Didżej
Didżej
M Offline
Czyli piszesz nam, że niby Warszawa dogada się ze Skrą i zdobędzie po raz drugi w tym sezonie punkty z Mistrzem Polski? Oczywiście taka opcja jest, jak będzie, to oczywiście będziemy musieli zaksięgować to jako ustawkę smile Gorzej tylko, jak wejdzie -1.5 na Bełchatów, wówczas problem wink

G
Tata
Tata
G Offline
Po pierwsze to robi sie qc z tego działu ...

Po drugie: w sporcie nic nie jest pewne , wiec na 100 % to śmierć i podatki...

Po trzecie: ja osobiście mysle ze to ze Czestochwa i Wieluń rzeczywiście mogą coś kręcić w razie ..... . Ale my na pewno o tym nie bedziemy wiedziec i możęmy sie tylkoooooooooooo domyśleć.

Odnośnie WLN to jesli nawet sie Damian z Czewa sie dogada jak bedzie trzeba to ja chcialbym miec takie znajomosci i taki wpływa na drużyne Czewy smile

A tak szczerze mówiac to widzialem ostatnio Nowaka jak patrzył na STS. Trzeba obserwować wielkoluda smile Misiek bedzie za nim chodził...

Wniosłem tyle do tematu co posty wyżej grin

M
Didżej
Didżej
M Offline
Jest dyskusja na jakimś tam poziomie, to po co na quasi się przenosić? W innych działach nie widzimy analiz, ani typów, więc myślę, że nikt nie będzie miał pretensji jak tak sobie troszkę podyskutujemy na temat ostatnich 3/2 kolejek które przed nami, a może ktoś sobie wyciągnie z nich jakieś wnioski smile

R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by Giertyszek
Jak Wielun bedzie potrzebowal punktow z Czewa to wiadomo ze sie dogadają, Misiek nie strugaj wariata smile
Ale najpierw inne mecze, zobaczymy jak napisalem co zrobi jutro Wielun (przewiduje ze nic) no i pozniej arcyciekawy mecz w Radomiu.
A co do meczu Wawy z Resovia to lepiej byc na 4 miejscu niz na 5 bo ma sie przewage wlasnego parkietu w I rundzie...tylko czy to bedzie wystarczajaca motywacja dla Resovii zobaczymy.
Pieniadz robi pieniadz.

Ja tu czegoś nie rozumie.Najpierw były układy że AZSy (czewa,wawa,olsztyn)współpraca,teraz znów piszesz ze czewa odpuści wieluniowi co bedzie oznaczało ze wawa baraż prawodpodobnie.Super teorie spiskowe Giertyszek,szkoda tylko ze ta polibuda taka slabiutka ze tylko na ukladach może jechać

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Gib01
Po trzecie: ja osobiście mysle ze to ze Czestochwa i Wieluń rzeczywiście mogą coś kręcić w razie ..... . Ale my na pewno o tym nie bedziemy wiedziec i możęmy sie tylkoooooooooooo domyśleć.

ja tam juz sie swoje dowiem tongue

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by Misiek
a może ktoś sobie wyciągnie z nich jakieś wnioski

No ja wyciągnałem takie ze peffki są w razie ostatniej decydującej kolejki WLN z CZEWA...

Czyli szykuje grube 2 pln ;-)

PS: No i teraz wiem ze Amperek mi powie w razie 'wałków' smile

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Misiek
Jest dyskusja na jakimś tam poziomie, to po co na quasi się przenosić? W innych działach nie widzimy analiz, ani typów, więc myślę, że nikt nie będzie miał pretensji jak tak sobie troszkę podyskutujemy na temat ostatnich 3/2 kolejek które przed nami, a może ktoś sobie wyciągnie z nich jakieś wnioski smile

Dokladnie, nigdzie sie nie bedziemy przenosic, jest ciekawie i tak ma byc smile

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Widzisz tu jakiegos "Amperka" ? tongue

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Gib01

Ja nie musze wiedziec na 100% mi wystarczy ze jest jakies tam prawdopodobienstwo, a jesli mi sie uda je podniesc przez jakies tam informacje, sugestie, spekulacje to gram to odpowiednio grubiej. To tak troche jak z kupowaniem akcji na giełdzie: kupuj plotki, sprzedawaj fakty grin

tak by the way Gib01 - powiedz stary gdzieś Ty był shocked tyle czasu...

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Radmanovic
szkoda tylko ze ta polibuda taka slabiutka ze tylko na ukladach może jechać

no niestety tak to wyglada, przegrali 2 razy z Wieluniem, przegrali dzis z Jadarem czyli bezposrednimi rywalami w walce o utrzymanie...

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Czewa bez szans. Graja bez Janeczka, Wisniewskiego i Drzyzgi.
JSW -1.5 @1.6 , polecam!

M
Didżej
Didżej
M Offline
[Linked Image] [img52.imageshack.us]

Przed nami ostatnie II kolejki rundy zasadniczej, strasznie oj strasznie ciekawie.. jeśli chodzi oczywiście o dół, no i kto zajmie to 4 miejsce tongue

Wieluń coraz bliżej, bliżej, ale to jeszcze daleka droga smile

Dzisiejsze spotkanie które dało jakże jeden cenny punkt,,, a mogły być nawet trzy smile Jednak trzy zmiany Krzysia Stelmacha przy stanie 11-8 dla Wielunia w III secie.. dały nowy lepszy obraz gry Mostostalowi [Jarosz > Witczak ; Sammelvuo > Martin i Masny > Pilarz].

Za tydzień najciekawiej będzie w piątek w Radomiu gdzie Jadar podejmie Wieluń, no i ciekawie też będzie w Warszawie, Politechnika zagra sobie ze Skrą, która dziś zapewniła sobie I miejsce, ale czy będą Skra nie będzie chciała się zrewanżować stolicy za tą niespodziewaną porażkę u siebie? wink

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Terminarz na całe szczęście dla Polibudy ułożony jest pod Wawę. Zawsze będzie znała wyniki rywali w danej kolejce. Czekamy zatem na piątek i Jadar-Wieluń. Jak Wieluń wygra to jest w PlayOff bo 3 pkt za mecz z Czewą można już teraz im dopisać.

M
Didżej
Didżej
M Offline
No ale powiedzmy, że Wieluń wygra za 3 pkt w Radomiu, a Warszawa przegrywa 0-3/1-3 ze Skrą i wówczas Pamapol przecież ma na 100% zapewnione ósme miejsce, więc nie muszą się z AZS-em spinać tongue

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Wtedy mogą powalczyć o 7 miejsce. A tak w ogóle - Polibuda nie przegra ze Skrą ani z Resovią. Ja tak to widzę.

M
Didżej
Didżej
M Offline
Ty widziałeś na poprzednich stronach, że Pamapol się nie utrzyma tongue oczywiście jeszcze piłka w grze, więc nie przesądzajmy smile

Ja tam nie widzę punktów już dla Warszawy, nikt im nie puści, tylko, że na Skrę -1.5 będzie @1.2 zapewne, więc bez sensu, no chyba, że podarują z @1.5, tak jak z Jadarem, ale wtedy to było jakieś tam zmęczenie Bełchatowa, teraz to tongue

M
Didżej
Didżej
M Offline
edit: e tam, jak mamy wybierać między Skrą, a Mostostalem czy tam Jastrzębiem, Rzeszowem, to wolimy, żeby Bełchatów zaczął u nas i zakończył, byłoby fajnie... dali licencję itd tongue

Strona 16 z 33 1 2 14 15 16 17 18 32 33

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, rafal08, Sensei, betowiec, Akhu, aker, cigar), 2,960 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,887
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026