|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj proponowałem Cortese z pań we Włoszech po 1,75 , dziś proponuję Conegliano po 2,52   Jak na tą chwilę, wszystko na to wskazuje, że to dobry typ - bez zbędnego komentarza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tobet macie 2.8 ..ale jednak jakby kilka slow komentarza to nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
tia i ja lookalem na to spotkanie Organiki ... powiem szczerze ze jeszcze pierwszego seta przezylem ... ale potem to juz nawet sie nie wsciekalem... raczje na placz szlo ... Organika zagrala tak tragicznie ze nie potrafie tego wytlumaczyc ... ile mozna dostac czap pod rzad? Organika bila rekord wczoraj Ja w połowie drugiego seta uświadomiłem sobie, że nic już z tego nie będzie ale do obiadu oglądałem już do końca to marne widowisko  Do wszystkich spotakań, które ogladam/obstawiam podchodzę z dużym dystansem bo kiedyś sobie uświadomiłem, że naprawdę nie warto tracić nerwów i zdrowia. I tak nie mamy na to wszystko żadnego wpływu. D. Goleman "Inteligencja emocjonalna" polecam lekturkę  Żadna aluzja do Ciebie kazow , tak tylko ogólnie jakby ktoś miał ochotę poczytać coś w tym kierunku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
personalnie nie odstają w ogóle , grają u siebie więc kurs z kosmosu według mnie.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tia i ja lookalem na to spotkanie Organiki ... powiem szczerze ze jeszcze pierwszego seta przezylem ... ale potem to juz nawet sie nie wsciekalem... raczje na placz szlo ... Organika zagrala tak tragicznie ze nie potrafie tego wytlumaczyc ... ile mozna dostac czap pod rzad? Organika bila rekord wczoraj Ja w połowie drugiego seta uświadomiłem sobie, że nic już z tego nie będzie ale do obiadu oglądałem już do końca to marne widowisko  Do wszystkich spotakań, które ogladam/obstawiam podchodzę z dużym dystansem bo kiedyś sobie uświadomiłem, że naprawdę nie warto tracić nerwów i zdrowia. I tak nie mamy na to wszystko żadnego wpływu. D. Goleman "Inteligencja emocjonalna" polecam lekturkę  Żadna aluzja do Ciebie kazow , tak tylko ogólnie jakby ktoś miał ochotę poczytać coś w tym kierunku. spoko spoko, ja jeszcze sie emocjonuje jak popeknie jakis blad .. w stylu niski kurs przegrany lub duzy kurs trafiony skombinowany z jakims niskim:) ...ale to bardziej na siebie i swoje bledy a jezeli chodzi o mecz Organiki, bet bylo wiadome juz w polowie drugie seta ze nie wejdzie, a to co napisalem wyzej dotyczylo raczej tego co sie dzialo na boisku, nei samego betu ..niemoc byla straszna ... ktos moze napisac walek ... ale tam nie bylo walka... tam byla rozbita organika ktora nie potrafi przyjac ... rozegrac i zaatakowac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
personalnie nie odstają w ogóle , grają u siebie więc kurs z kosmosu według mnie. prrr ... hold your horses ... jak nie odstaja? Conegliano to niemalze czerwona latarnia ligii z wygranymi 2 spotkaniami przy 16 przegranych Urbino z kolei od samego poczatku w Top5 ligii urywajac sety i Bergamo i Pesaro ..bilans meczow 10:8 nie mowie ze nie wejdzie typ ..ale mowienie o podobnym poziomie nie ejst naduzyciem czasem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widocznie im nie idzie , póki co... składu gorszego niż rywalki nie mają więc może pora na przebudzenie i wygraną po walce.
Zobaczymy wiadomo że nikt nie zagra tego za grubą kasę
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Ja czekam już na Ligę Mistrzyń i będę próbował jeszcze raz Vakifbank z Novarą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widocznie im nie idzie , póki co... składu gorszego niż rywalki nie mają więc może pora na przebudzenie i wygraną po walce.
Zobaczymy wiadomo że nikt nie zagra tego za grubą kasę ale po czym wnioskujesz ze nie maja gorszego skladu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chociażby po Brakocevic i Wilson Makare Wasa Mary oraz Sangiuliano Rachele która grała nie raz w reprezentacji.
Składy porównywalne bez gwiazd
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja czekam już na Ligę Mistrzyń i będę próbował jeszcze raz Vakifbank z Novarą Ja też gram Stambuł. Nawet spróbuje -1.5 handi, które wg mnie bardziej się opłaca od czystego win.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Są dwie możliwości  albo Novara wygra dwa sety zapewniając sobie awans i odpuści dalszą grę albo Vakifbank wyrwie awans ambitną i skuteczną grą od początku. Osobiście bardzo lubię Guidettiego i mam nadzieję, że wykombinuje coś dobrego na ten mecz :)Za to za Novarą nie przepadam ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje się ktoś czy w Vakifbanku będzie grała Debby Stam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie jak sie zapatrujecie na mecz greckiej A1 Ea Patra-Panata? w sumie graja o 1 miejsce w grupie! jakies opinie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|