Luis (2008) by Niles Atallah, Joaquin Cociña, Cristóbal León. Duration 3:50 minLuis is the 2nd short video of the series “Lucía, Luis y el lobo” (”Lucía, Luis and the Wolf”), it is a follow-up to the short video Lucía. The video was shot frame by frame with a digital photo camera. Materials: charcoal, dirt, flowers, found objects and cardboard.
Polsat - oglądasz sobie spokojnie z rodziną reklamy a tu nagle film
z ciekawości włączyłem kiedyś stoper jak był boda Mission Impossible 3. Reklamy trwały dokładnie 18 minut.... Przecież to jest śmieszne.
Nie wiem czy mogę tutaj zapytać: chciałbym obejrzeć Jericho, słyszałem, że dobry serial. Znajdę gdzieś PL na torrentach? Może ktoś posiada torrent z szybkimi sidami?
22:35 TVN PIĄTEK Equilibrium Po dramatycznych doświadczeniach III wojny światowej ludzie starają się zabezpieczyć przed kolejnymi zagrożeniami. Powstaje idealne państwo Libria, którego obywatele mają być wolni od emocji mogących wywoływać konflikty i wojny. W tym celu muszą codziennie zażywać porcję leku zwanego prozium. Za odmowę jego przyjęcia grozi śmierć. Porządku w kraju pilnują tzw. klerycy. Jeden z nich agent John Preston, tropi tych, którzy unikają brania prozium KTO NIE OGLĄDAŁ TO POLECAM ZNAKOMITY FILM!
Polecam serial "Survivors" (remake - nie oryginał z lat siedemdziesiątych - dostępne są 2 sezony). Jeden z fajniejszych seriali jakie oglądałem ostatnio. Jeśli ktoś lubił "Jericho" to na pewno mu się spodoba.
Właśnie skończyłem oglądać film City Island .Świetna komedia (z elementami dramatu). Dzieła dopełnia znakomita gra aktorska Andy'ego Garcii. Polecam mocne 8/10.