|
|
veteran
|
|
veteran
Straż miejska, która nudzi się na wiosnę i postanowiła odholować mi autko, które zaparkowałem wewnątrz osiedla nikomu nie zawadzając... Od 5 lat tam parkowałem chcąc zostawić autko na noc w okolicach rynku. Rachunek za lawetę: 250 zł (25 załadunek, reszta transport... jakieś 600 metrów) Jak chciałem zobaczyć zdjęcie z tego jak źle zaparkowałem to najpierw strażnik powiedział, że jeszcze nie dostali, a jak spytałem czy mogę je zobaczyć jutro to powiedzieli, że nie mają obowiązku mi takiego zdjęcia przedstawiać :/ Dodatkowo podróże wzdłuż i wszerz miasta - po kwitek do laweciarzy, że opłaciłem ich chory transport, z kwitkiem na straż, żeby zwolnili mi auto i znowu do laweciarzy po auto. W ogóle co to za twór ta straż miejska? Nadają się tylko do wlepiania mandatów kierowcom i ludziom sączącym piwko w parku. Tzw. banda chuja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest piatek i nie ma z kim wyjsc :ku$wa: ;]
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
nie dziw się skoro pół życia spędzasz w wirtualnym forumowym świecie 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
To,że wczoraj zasugerowałem się typem z forum (nie gram już w ogóle piłki) i oczywiście 1 błąd na 5 typów  a denerwuje mnie to,że głupi złamałem swoją zasadę o braku typów z piłki  Mam nadzeję, że nie Kopenhaga. Denerwują mnie Goście, którzy( javapl - to nie do Ciebie) jak im coś nie wejdzie, to zwalają winę na coś lub kogoś. Zrozummy wszyscy,że jesteśmy w takich przypadkach winni tylko samym sobie.A szukanie w takich kogoś winnego - jakkolwiek na pewno poprawia nasze samopoczucie - w żadnym wypadku nie spowoduje, że od tej pory, wszystko już będzie nam wchodziło. nie Kopenhaga i nie mam pretensji do usera, który podał ten typ. Jestem zły na siebie,że złamałem zasadę o braku zdarzeń na mecze kopanej, dodałem i lipa  wczoraj to samo z Górnikiem, 1 mecz z kopanej i 1 błąd na 5 typów 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bezdomni w takich papach chodzą, tylko bez tych literek na sercu. jesli bez tych dwoch literek kupowanie takiej papy ma jeszcze sens to po ciuchach mozna pewnie znalezc 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
I tak wychodzi normalna cena za tą bluzę. Mnie na Allegro denerwują pajace, co w ostatniej chwili anulują licytację. Temu geniuszowi na sekundę przed końcem aukcji gra się zniszczyła - http://allegro.pl/show_item.php?item=960264980 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget owszem normalna, ale to takie szukanie glupiego, ze ktos sie pospieszy i to kupi. Oczywiscie, wina kupujacego bo nie przeczytal itd itp. Ale po co ?;P
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Goget owszem normalna, ale to takie szukanie glupiego, ze ktos sie pospieszy i to kupi. Oczywiscie, wina kupujacego bo nie przeczytal itd itp. Ale po co ?;P To nie jest szukanie głupiego, tylko mądry sposób na płacenie mniejszego haraczu tym monopolistom. Jak kupujący się domyśli po fakcie, to zawsze może się rozmyślić W najgorszym wypadku dostanie negatywa, ale cwaniaczek będzie musiał się liczyć z tym, że również takowy otrzyma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nauka engineering geology 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I znów ją sprzedaje, tym razem od 10pln :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jebane szkła porozbijane na chodnikach i ulicach ;/ Wracając wczoraj ze sklepu nastąpiłem na takie i ciach ;/
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojtek Cejrowski uzytkowiczem mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh, no boso to ja nie chadzam, ale ciemno było, a to jakiś ostry cieniutki szpic. No i przebił podeszfe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mgoe wejsc w zakladkie platnosci allegro :/ sie laduje i laduje i caigle laduje krew mnie zaleje zaraz :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostanio bylem nie obecny ale co co sie dziś stało. niech jakiś burAk gwarantuje mu że mój kolega nie zaostanie zakrawiony i zawieziony na pogotowie bez zemsty... jeśli jakiś kozak dziś w karku Róż narozrabiał nie się przyzna ogólnie to ajkieś CIOTY były.... jak są chcętni zapraszam....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostanio bylem nie obecny ale co co sie dziś stało. niech jakiś burAk gwarantuje mu że mój kolega nie zaostanie zakrawiony i zawieziony na pogotowie bez zemsty... jeśli jakiś kozak dziś w karku Róż narozrabiał nie się przyzna ogólnie to ajkieś CIOTY były.... jak są chcętni zapraszam.... Przestań pić !
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
ostanio bylem nie obecny ale co co sie dziś stało. niech jakiś burAk gwarantuje mu że mój kolega nie zaostanie zakrawiony i zawieziony na pogotowie bez zemsty... jeśli jakiś kozak dziś w karku Róż narozrabiał nie się przyzna ogólnie to ajkieś CIOTY były.... jak są chcętni zapraszam.... Ja jestem chetny, gdzie i kiedy ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|